Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok iyi bulmuşsunuz. Hangi marketten canım?
212 avm de anpa grossta 160 tl diye duyduk 2 günde 180 yapmislar. Zeytinyağları gorunce şok gecirdik 350 idi...
Birde bebeğe bez bulamiyordum mahallede 3 pakette bez aldim en azindan bu ayı çıkarır.
670 tl ile çıktık geldik ..

Geçmiş olsun canım

Markette salatalik 30 tl idi çeri domates marul ve taze soğan aldim. Bir paket mantar, 2 kabak, 4 5 kirmizi biber, 5 6 havuç, biraz pirasa, mandalina (bunlar hep sayiyla 4 5 tane) totalde 82 tl verdim

Birde kp ile birbirimize girecektik neymiş zamani olmayan şeyi yemicekmiş millet, sanki zamani olan şeyler cok ucuzda. Bende dedim ne yicez o zaman? Salata yeme, marul yeme domates yeme ne yiyecez

Kadınlar günümüz kutlu olsun kızlar
Sağol seninde kadınalr güünn kutlu olsun
z.yağına bak 350 lira iyice uçtu fiatlar

sandriyon seni üzmek için söylemedim. 3 günümüz var daha. Dikkat edeceğine ve güzel bir eksiyle geleceğine inanıyorum. Gülümse lütfen
@Aomine Daiki harikasın

Ter atalım mı biraz
Uzulmedim kaptanim
No problem
Dun yedim ama kendi istegimle
Bunu yapmazsam patlardim
Cumaya insallah eksiyle gelicem

Sağol seninde kadınalr güünn kutlu olsun

z.yağına bak 350 lira iyice uçtu fiatlar
Valla abla yalan olmasın ekimde almistim galiba 5 lt komilinin 180 bile icime oturmustu dun aksam 300 küsur gorunce benimde nevrim döndü. Ve evde az yagim kaldi. 2.5 ltlik görümcem vermişti kullanmiyorum deyip daha ona siviyag alacaktim karsiliginda onuda alamadim valla

300 lira ne demek sanki bedavaya alacağız ,imkanı olmayan ne yapacak alamaz ki bu fiata.

Nasıl mutlu oluyoruz demi böyle güzel sözleri duyunca.

Suan yuzdelik oranla hesapladim
Turkiyede yag asgari ucretin %2,88
Burada % 0,47
Abooo o ney ya
Sen birde burada sokaktaki dayıları görecen laf söyletmiyorlar,bizi kıskanıyorsunuzsunuz biliyorsun demi.
Bolluk var sıkıntı yok,eskiden kuyruklar vardı sen bilmezsin yeğenimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…