- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.864
- 1.423
- 60
Bize de haber et. Dün yağ yoktu benim marketlerde.
Yag bulamadi dün eşim gitmiş hiç yok dedi
Daha bir hafta önce 5 litre orkide marka yağı 116 liraya almıştık. Bir haftaA101'e gittim 5 litrelik yağ yoktu raf boştu,130 küsürlerde satılmış vera marka oda.
Rabbim şifa versin inşallahYok canim tatilmadim. Oglum cok hasta onunla ugrasiyorim
Cumartesi migrostan 5 litrelik kendi yağını 111 liraya aldık bizde.Daha bir hafta önce 5 litre orkide marka yağı 116 liraya almıştık. Bir hafta
Çok geçmiş olsun,umarım önemli brşeyi yoktur.Yok canim tatilmadim. Oglum cok hasta onunla ugrasiyorim
Çok iyi bulmuşsunuz. Hangi marketten canım?Dun akşam 180e aldik biryag
Gene yüksek bir fiat.Dun akşam 180e aldik biryag
Çok geçmişler olsun.Doktordan geldik orta kulak iltihabi ve alerji diyor. Zaten alerjiden yildim artik
212 avm de anpa grossta 160 tl diye duyduk 2 günde 180 yapmislar. Zeytinyağları gorunce şok gecirdik 350 idi...Çok iyi bulmuşsunuz. Hangi marketten canım?
Geçmiş olsun canımZipzipim ikinci nazar vakası yaşanıyor ama bu sefer kim vurduya gitmedim sabah sen çok zayifladin dediydi arkadaşlar.
Nazara geldim
Kahvem bitmişti. Boş durmasın diye minik termosuma çay koydum. Sen sonra ondan bir yudum al. Ağzım haslandi öğretmenler odasında çıkaramadım da
Kahve sıcaklığını kaybetmişti onun gibi ağzıma götürünce olan oldu
Sağol seninde kadınalr güünn kutlu olsunKadınlar günümüz kutlu olsun kızlar
z.yağına bak 350 lira iyice uçtu fiatlar212 avm de anpa grossta 160 tl diye duyduk 2 günde 180 yapmislar. Zeytinyağları gorunce şok gecirdik 350 idi...
Birde bebeğe bez bulamiyordum mahallede 3 pakette bez aldim en azindan bu ayı çıkarır.
670 tl ile çıktık geldik ..
Uzulmedim kaptanimsandriyon seni üzmek için söylemedim. 3 günümüz var daha. Dikkat edeceğine ve güzel bir eksiyle geleceğine inanıyorum. Gülümse lütfen
@Aomine Daiki harikasın
Ter atalım mı biraz
Valla abla yalan olmasın ekimde almistim galiba 5 lt komilinin 180 bile icime oturmustu dun aksam 300 küsur gorunce benimde nevrim döndü. Ve evde az yagim kaldi. 2.5 ltlik görümcem vermişti kullanmiyorum deyip daha ona siviyag alacaktim karsiliginda onuda alamadim vallaSağol seninde kadınalr güünn kutlu olsun
z.yağına bak 350 lira iyice uçtu fiatlar
300 lira ne demek sanki bedavaya alacağız ,imkanı olmayan ne yapacak alamaz ki bu fiata.Valla abla yalan olmasın ekimde almistim galiba 5 lt komilinin 180 bile icime oturmustu dun aksam 300 küsur gorunce benimde nevrim döndü. Ve evde az yagim kaldi. 2.5 ltlik görümcem vermişti kullanmiyorum deyip daha ona siviyag alacaktim karsiliginda onuda alamadim valla
Suan yuzdelik oranla hesapladimA101'e gittim 5 litrelik yağ yoktu raf boştu,130 küsürlerde satılmış vera marka oda.
Nasıl mutlu oluyoruz demi böyle güzel sözleri duyunca.Çok konuşuyorum ama birazdan cikacagim çocukları uyutmaya sonra bende dinlenirim..
Eczaci kizlar nerdeyse elime yapisacakti nasil kg verdin diye, bir de en kilolu hallerimi gösterdim kafayi yediler hâla diyette misin nasil başardın diye
Sen birde burada sokaktaki dayıları görecen laf söyletmiyorlar,bizi kıskanıyorsunuzsunuz biliyorsun demi.Suan yuzdelik oranla hesapladim
Turkiyede yag asgari ucretin %2,88
Burada % 0,47
Abooo o ney ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?