Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çiçekcim canım kocaman sarılıyorum sana..ne güzel hayırlı evlatsin Allah kolaylık versin yardımcınız olsun. Umarım biraz da olsa toparlar babacığın canım. Ne kıymetli şu yaptığın, yüreği güzel insan..

Önceden artı çıkıyordum ama birgün de 1 kilo uçtuğunu görünce o kadar da yürüdüm dikkat ettim inmesini beklerken yüksek çıkınca hayal kırıklığı oldu sanırım

Inşallah canm teşekkür ederim

çooook ama çok yorgunum koltuk takımı camlar perdeler alt kat üst kat kızımın odası..
başka diyecek birseyim yok hakim bey ...

iyi geceler herkese
yarın sabaha yzarım insa menumu bayılacagım yoksa

Ellssa Boncuk2307 sibel_84

Cumartesi yaptığım adım
19:00 civarı 1 dilim kavun 3/4 erik yemiştim

29 Haziran Pazar günü menüm

9:30
2 sütlü kahve

Pikniğe gitmiştik
13:00 ile 16:00
Arası
1 dilim ekmek
1 kanat
2/3 tane derisi alınmış but
Közde sebze
2 bisküvi
Soğan maydanoz salatası
1 avuş tuzsuz çekirdek içi
3/4 üzüm
Su 2 litre

Son düzenleme:
Çok sağol canım msjin o kadar rahatlattı ki inan bugün üçüncü gün inşallah bugün uyur aşırı uykusuzum. Enfeksiyon varmış ondan verdi antibiyotik i

Ateşi var da doktor zaten üç gün yüksek ateş olur dedi üç saat te bir ilaç veriyoruz yarına biraz daha iyi olur inşallah

Etiket yanlış kişiye gitmiş canısı
sadece beyaz ekmek olmamış o da kızın hasta olduğu için öyle gelişti sanıyorum
afiyet olsun

Çok sağol canım msjin o kadar rahatlattı ki inan bugün üçüncü gün inşallah bugün uyur aşırı uykusuzum. Enfeksiyon varmış ondan verdi antibiyotik i
Ne kadarlık içer mi içirebilir misin bilmiyorum da dut kurusu çayı enfeksiyonu güzel temizliyor kandan bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…