Canım kaptanım coooook teşekkür ederim hep beraber inşallah
Renkli gözlü kim var ki
Aa lucia gozler yesilmis
Çok geçmiş olsunGünaydın. Benim büyük kiz iyice hastalandı istifra ediyor, ateşi var, öksürüyor. Ciddi anlamda artik bunaldim. Antibiyotik yeni bitti ve 2 gün sonra yine hastalandi
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
yorulmuşsundur;
nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını
ne gül suyum ne gümüş leğenim var,
susamışsındır;
buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim
acıkmışsındır;
beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam
memleket gibi yoksuldur odam.
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
ayağını bastın odama
kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi
güldün,
güller açıldı penceremin demirlerinde
ağladın,
avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin
hürriyet gibi aydınlık oldu odam...
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin. ( N. Hikmet)
Kalbi güzel, kendi güzel tatlım. Gülüme şiir yakışır dedim yüreğine hediye ediyorum.
Ailenle , sevdiklerinle ve bizimle sağlıklı, huzurlu çok güzel bir ömrün olsun.
İyi ki gelmişsin hayata, hayatımıza. Seni çok seviyorum. Ömür boyu dostluğumuzun, kardeşliğimizin sürmesini diliyorum.
D O Ğ U M G Ü N Ü N
K U T L U O L S U N
B İ T A N E M
İroni yaptım gibi olmasın ama burada durum böyle dayılar maalesef eski türkye'yi anlatıyorlar hala.Suan yuzdelik oranla hesapladim
Turkiyede yag asgari ucretin %2,88
Burada % 0,47
Abooo o ney ya
Sen birde burada sokaktaki dayıları görecen laf söyletmiyorlar,bizi kıskanıyorsunuzsunuz biliyorsun demi.
Bolluk var sıkıntı yok,eskiden kuyruklar vardı sen bilmezsin yeğenimmmm
Cidden pahalı nasıl alacak nsanımız bunu.Ben alamam ki şuan
Hele almanya çatlıyor varya h,ç sorma.Evet avrupa kiskaniyo cnm tabi he he
Buradada zam geldi herseye yalan yok benzin 1,60 dan 2 euroya yukseldi ama yani ele avuca alinacak zamlar....
Kiskaniyoruz sizin benzin daha pahali bizimkinden diye
Seker, yag, sut, un bunlarda pahali ya kiskaniyoz
geçmiş olsun kuzumAfiyet olsun
Geçmiş olsun
Bende bugün dişciye gidicem
20 lik dişim gidecek
Bide birinde dolgu yaptırcam yada çekilecek sanirim iki diş gidecek
Off dişim kalmadi
Bizim burası daha ucuz sanirim 2 liraydi Çarşamba günü markette1 hafta filan önce ismi lazım değil mrkette dereotu 9lira 300 kuruştuuuu ...
Wuvvvv dedim yeni türkiye bolluk bereket hamdolsun
oyyyüüü onu ben de yaşadım termos çok sıcak tutuyor. unutup ağzıma götürünce mideme kadar yandıydım. iş yerinde çıkaramadım da ağzımdan dilim damağım fln soyulduydu.Zipzipim ikinci nazar vakası yaşanıyor ama bu sefer kim vurduya gitmedim sabah sen çok zayifladin dediydi arkadaşlar.
Nazara geldim
Kahvem bitmişti. Boş durmasın diye minik termosuma çay koydum. Sen sonra ondan bir yudum al. Ağzım haslandi öğretmenler odasında çıkaramadım da
Kahve sıcaklığını kaybetmişti onun gibi ağzıma götürünce olan oldu
Normal markette bile 5 liradan filan başlıyor nerdeyse.Bizim burası daha ucuz sanirim 2 liraydi Çarşamba günü markette
tmm başliyoreee eheheOrtimi ben seçtim. Kötü seçim yapmam ben.
Öncelikle geçmiş olsun. Yedin içtin bitti diyelim.
Başlıyoreeeeeeeeeeee sen.
Sağol Ortim.
geçmiş olsun kuzumSagolun kizlar. Evet agrisi var gece uyuyamadi saat 3e kadar. Sonra ara ara uyudu uyandi hep
Evet hayati boyunca bir ilac var onu kullanacakTedavisi var değilmi hiç bir bilgim yok çünkü.
Sagolasingeçmiş olsun kuzum
İyi olsun yeterki ilacıda içer nasılsa annesi.Evet hayati boyunca bir ilac var onu kullanacak
Sagolasin
Pazara cikabilsem bende daha uyguna bulabilirdim. Marul 10 tl burdaDün pazarda
10 lira patates 2 kg
3 lira sogan 1,5 kg
4 lira turp 1 kg
7 lira marul maydonaz
10 lira çeri domates 1 kg
34 lira para ödedim
Oyle yapacagim şimdi yeniden antibiyotik baslayacagiz
İfşa olmayalım
Çok geçmiş olsunAntıbyotık sonrası probiyotik verebilirsin çok faydalı olur.
Boyle giderse ben seneye calismak zorunda kalacagim. Cocuklar ne olacak nasil alisiriz... Bu aralar hep bunu düşünüyorum. En kötü part time bile olsa calismak istiyorum en azindan eşim biraz hafifler. Bende cocuklar hastaninca dusunmem ne yapacagimi alir gotururum hastaneye.. eksiklerimizi alabilirim en azindan diyorumHele almanya çatlıyor varya h,ç sorma.
Zam olur burada 2 güne benzne zam geliyor yağ olmuş kaç lira.
Asgariücretle çalışıp ev geçirenler var bir kesim hayatından mutlu diyim .
Markette pahallı burda öyle ama pazar daha iyi hele patlıcan kabak saaltalık alamiyorumPazara cikabilsem bende daha uyguna bulabilirdim. Marul 10 tl burda
Çok geçmiş olsun canım. Allah'ım, sağlıklı ağrısız mutlu gunler mutlu ömür nasip etsin sizlerle.Sagolun kizlar. Evet agrisi var gece uyuyamadi saat 3e kadar. Sonra ara ara uyudu uyandi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?