- 7 Ocak 2018
- 27.511
- 79.915
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımOzele goturcem bu sefer. Zaten randevu yok, acillerden tiksindim artik..
O kadar alıştım ki artik bana bunlar normal geliyor. Ateşi 37.7 falan çok değil. Kendiside hareketli ama yediğini kustu öksürük şurubunu vermistim boşa gitti![]()
Butun kış hasta çocuklar. Çok geçmiş olsun çıtır kuşum.Sonbahardan bu yana belki 3 haftamız ilaç kullanmadan geçmiştir, mutlaka bir ilaç oluyor gündemde. Bahara az kaldı, biraz daha sabır![]()
Gecmis olsun kuzum.Ozele goturcem bu sefer. Zaten randevu yok, acillerden tiksindim artik..
O kadar alıştım ki artik bana bunlar normal geliyor. Ateşi 37.7 falan çok değil. Kendiside hareketli ama yediğini kustu öksürük şurubunu vermistim boşa gitti![]()
Buze dedi söylemeyiz.Hele de bakim kaç kilosun![]()
Sagol.canim insallahSağlıkla kucağına al canım.![]()
Bak sen yaaaaCinsiyet için doktora geldim bugün inat etti göstermedi oturmuş poposunun üzerine çikolata yedim yurudum pozisyon degistrmedi![]()
Aaa cinsiyet mi belli oluyor. Zaman çabuk geçiyor. Allah gönlünüze göre versin. Öncelikle sağlıklı olsun.Cinsiyet için doktora geldim bugün inat etti göstermedi oturmuş poposunun üzerine çikolata yedim yurudum pozisyon degistrmedi![]()
Dimi yaa daha dün öğrendik sanki bebişiAaa cinsiyet mi belli oluyor. Zaman çabuk geçiyor. Allah gönlünüze göre versin. Öncelikle sağlıklı olsun.![]()
Kac haftaliksin canım cinsiyet ne zaman belli olurCinsiyet için doktora geldim bugün inat etti göstermedi oturmuş poposunun üzerine çikolata yedim yurudum pozisyon degistrmedi![]()
Aynen canım.Dimi yaa daha dün öğrendik sanki bebişi
Sorma haftaya bir daha gidicem bakalım o gün gosterecekmiBak sen yaaaa![]()
Olamadı henüz canım net birşey demedi doktor haftaya randevu Alicam tekrarAaa cinsiyet mi belli oluyor. Zaman çabuk geçiyor. Allah gönlünüze göre versin. Öncelikle sağlıklı olsun.![]()
16 haftalık canım genelde 14 haftadan sonra görebiliyor doktorlarKac haftaliksin canım cinsiyet ne zaman belli olur
Hayırlısı canım.Sorma haftaya bir daha gidicem bakalım o gün gosterecekmi
Olamadı henüz canım net birşey demedi doktor haftaya randevu Alicam tekrar
16 haftalık canım genelde 14 haftadan sonra görebiliyor doktorlar
Afiyet olsun canimKızlar nasılsınız. Ben bu ara hiç aktif olamıyorum. Bahar temizliğine başladım. Ama şu menü konusunda kendimi düzene sokmam lazım farkındayım. Bundan sonra her akşam yazacağım söz
2 günlük menümü yazayım
Pazar
13:30
1 dilim tb ekmeği, omlet, 4 Zeytin, domates, mandalina
18:30
1 kase mercimek çorbası, peynirli salata
2 Lt su
Pazartesi
11:00
2 dilim tb ekmeği, omlet, domates, 3 zeytin, biraz çeçil peyniri
18:00
1 tabak taze fasulye, 3 yk makarna, turşu
2,5 lt su
Eki Görüntüle 3021683
Zipzip-
Cordelia
Amine Busra
L u c i a
Selam canim afiyet olsunSelam canlarım gelen giden oluyor doğru düzgün giremedim. Kendime dışardan yemek söyledim, bir de birkaç pasta geldi misafirlerden. Yarın biraz dikkat etmeye calisicam yoksa sonum fenaaaa![]()