- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Sonbahardan bu yana belki 3 haftamız ilaç kullanmadan geçmiştir, mutlaka bir ilaç oluyor gündemde. Bahara az kaldı, biraz daha sabırÇok geçmiş olsun çocuklar hasta oldumu zor tabi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonbahardan bu yana belki 3 haftamız ilaç kullanmadan geçmiştir, mutlaka bir ilaç oluyor gündemde. Bahara az kaldı, biraz daha sabırÇok geçmiş olsun çocuklar hasta oldumu zor tabi.
Yaza doğurmuş olmiyorsun gerine gerine gezebilirsin sen biz napcazAh ah edebilsem her türlü giderde işte
İnşallah bahar valalhi bu yaz da duba gibi gezicem
Bence ev alabiliyorsuan alSize bir soru sorayim şuan birikimimiz kp de ama yazin ödemiş olacaklar. 60-70 bin liraniz olsa ne yapardiniz, neye yatirim yapardiniz ya da ev arabaya girer miydiniz
Hamilesin sanırımAh ah edebilsem her türlü giderde işte
İnşallah bahar valalhi bu yaz da duba gibi gezicem
Çok geçmiş olsun.Teşekkür ederim bitanemaynen dediğin gibi oldu damağım soyulmuş dilim sürekli orada
termostan bir daha çay içer miyim
![]()
Amin canımtesekurler kaptanim, spor yaparken yururken hep aklimda eriyen yaglarimi geciriyorum, gozumde yaglarim boyle sicak ekmeye konmus tereyagi gibi oluyor ,eriyip gidiyorlar
ayy seninkinin de benimkinden asagi kalir yani yokmus
Ama olsun Allah canlarini sag etsin, bizlere mutlu, huzurlu yuva nasip etsin. Ufacik sozleri nasil etkiliyor bizi iyisi de kotusu de. Allah yanimizdan eksik etmesin onlari![]()
Hayatım çok geçmiş olsunZipzipim ikinci nazar vakası yaşanıyor ama bu sefer kim vurduya gitmedim sabah sen çok zayifladin dediydi arkadaşlar.
Nazara geldim
Kahvem bitmişti. Boş durmasın diye minik termosuma çay koydum. Sen sonra ondan bir yudum al. Ağzım haslandi öğretmenler odasında çıkaramadım da
Kahve sıcaklığını kaybetmişti onun gibi ağzıma götürünce olan oldu![]()
Sağlıkla kucağına al canım.Yok daha belli değil
Bebekde bir sıkıntı yok 11 ile 14. Hafta arasında testler varmış bebek sağlıklı mi diye onu yaptırırmisin diye sordu bende hayır.dedim
Birazda vücudum.susuz muş suyu çok icmemi söyledi
Çocukla rhasta oldumu zortabi,havada kötü zaten biraz daha sabır annesi geçecek mutlaka buda.Sonbahardan bu yana belki 3 haftamız ilaç kullanmadan geçmiştir, mutlaka bir ilaç oluyor gündemde. Bahara az kaldı, biraz daha sabır![]()
İnşallah onlar hasta olunca herşey duruyor çünkü.HanimKelesimiGetir
Cordelia @Busra 17 cok tesekkur ederim yorumlariniz ve iyi dilekleriniz, dualariniz icin... hic bir cocuk hasta olmasin insallah...
Arabadan uzak dur mazot olmuş 21 TL o kadar soğudum ki arabadanSize bir soru sorayim şuan birikimimiz kp de ama yazin ödemiş olacaklar. 60-70 bin liraniz olsa ne yapardiniz, neye yatirim yapardiniz ya da ev arabaya girer miydiniz
Yazın sonuna geliyor doğumYaza doğurmuş olmiyorsun gerine gerine gezebilirsin sen biz napcaz![]()
Tamam ablacim kolay gelsin işlerindeYarın ben yokum herhalde dışarda olacağız işlerimiz var onları halletmemiz lazım gelemzsem merak etmeyin.
Kolay olmayacak orası kesinHamilesin sanırım
Bu yaz bende öyle olurum sanırım sıcaklarda son aylar nasıl geçer artık
Sağol kuzum kesinyokum herhaldeTamam ablacim kolay gelsin işlerinde![]()
İşte yaz biter kışın verirsin yaza fit ve 3 bebeliYazın sonuna geliyor doğum![]()
Yok canım sakatat yiyemiyorumTabi şekerim ister misin şöyle bol pul biberli bir şırdan![]()
Çok geçmiş olsun canım ortim. Allah şifa versin inşallahSonbahardan bu yana belki 3 haftamız ilaç kullanmadan geçmiştir, mutlaka bir ilaç oluyor gündemde. Bahara az kaldı, biraz daha sabır![]()