İnşallah canım inşallahAfiyet olsun
Afiyet olsun
Geçmiş olsunyarın için stres olma insallah her sey çok iyi olur
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallahAfiyet olsun
Afiyet olsun
Geçmiş olsunyarın için stres olma insallah her sey çok iyi olur
![]()
Tamam canim insallah kolaylikla atlatirsinTeşekkür ederim canım bir aksilik olmazsa 14.00de.
Dalga geçmeyin ama gerçekten çok yemek güzel bir şey değil.. bu son olsun inşallah
Yememeye alışınca azıcık abartsan mide kötü oluyo. Geçmiş olsun canımMidem kötü olduğu için mi bilmiyorum çok keyifsiz bir akşam geçiriyorum. Yarınki küçük operasyon için de gerginim biraz. Umarım sorunsuz hallolur
Öksürük geçtimiİnşallah canım inşallah
İnşallah zıpzıpımTamam canim insallah kolaylikla atlatirsin![]()
14.00de minnoşum. Gerçekten ya öyle bir oturdu ki mideme anlatamam. Hemen yarın eski düzenime dönmeliyimYememeye alışınca azıcık abartsan mide kötü oluyo. Geçmiş olsun canım
Hallolur hayatım rahat ol, saat kaçta olacak…
O da yarın inşallahAfiyet olsun kaptanımDereotlu da güzel oluyor
Daha iyiler kızı göndermedim okula iki gündür toparladıAfiyet olsun kaptanim
Cocuklar nasillar![]()
Afiyet olsun kaptancım
Çok şükür gözün aydınDaha iyiler kızı göndermedim okula iki gündür toparladı
![]()
Birisinin bedduasimi tuttu neBende tatlidan sonra kendime gelemedim basimin ağrısı hiç gecmedi dunden beri![]()
Afiyet olsun cnm8 Mart 2022 menüm
10.30 kahvaltı: 2 yum pırasalı omlet, 2 kk köy peyniri, 1 kk kaşar peyniri, 2 dilim tb ekmeği, çay
13.00 ara: Yarım elma, 1 portakal, 2 kaşık yoğurt
16.00 ara: 5 er tane fındık badem kaju, 2 hurma
18.00 akşam yemeği: 2 kepçe yayla çorbası, 8 tane yaprak sarması, salata, 2 yk yoğurt
Su: 3 litre
_ASTRAL_
Zipzip- @DombiliKus
Efsane![]()
Afiyet olsun kaptanimCordelia
Zipzip- @erenmothers
9.00: Yeşil soğanlı peynirli omlet, sarmısaklı yeşil zeytinli domates salatası, 1 dilim ekmek ve papatya cayı
12.30: Sütlü kahve ve armut
18.00:Et köfte, yoğurtlu pancar, marul salatası, köz biber ve ayran
Su 2.5 litre
Eki Görüntüle 3021778
Nazarami geldik bedduyami anlamadim yaMidem kötü olduğu için mi bilmiyorum çok keyifsiz bir akşam geçiriyorum. Yarınki küçük operasyon için de gerginim biraz. Umarım sorunsuz hallolur
Çok şükür gözün aydın![]()
Benim doktorum kahveyi bile içme çok canın isterse içebilirsin diyordu bence tercih etme. Tabi sen bilirsin yine sor istersenKizlar hamile iken yeşil çay icilebilirmi
Doktora sorucaktim unuttum
Temizlik her zaman güzeldir canim oh miss gibi evBen bahar geliyor diyip büyük işlere kalkıştım kar geliyormuş şaka gibiama artık dönüş yok ramazan geliyor bir daha yapamam zor olur.
Allah kabul etsinIyi akşamlar
Menüm
Iftar
6,7 irili ufaklı kuru biber dolması
Yoğurtlu kereviz
Peynir, salatalık
Fıstık, kaju, çekirdek
Suya yarım saat sonra başlayacağım
Yatana kadar 1,5 olur
2 kupa kahve
Lavinia_98