Benimde benzer durumlar yaşandı. Evlendigimde farkli ilcedeydim ben. Normalde 2. Bebek olmadan önce caliscaktim. O yuzden buraya tasindik. İş aradim bulamadim. O arada kv işe başladi bana dilden bakarim bakarim diyordu. Sonra arkamdan kp başkalarina anlatmiş bizim hanim cocuk bakmamak icin işe girdi diye. Zaten 2.ye de hamile kalinca iş hayatım bitti. Birde sonra yalandan sen caliscak olursan ben işten cikarim diye laf yapiyodu kayinvalidem. Sonra da benden yemek yapmami falan beklediler sanirim hem yemegimi begenmeyip laf soylerler hemde yapmamı beklerler. Cok nadir cagiririm canim isterseİşe bile gidemiyorum düşün yani. Bırakayım da gideyim desen bakmıyorlar. Bende okul saatlerine göre 2 iş buldum da gidip geliyorum . Onu da daha yeni başladım yani. Ev sıkıcı sürekli evdesin diye herşeyi senin yapman gerekiyor. Gelin değil misin yap işin ne bakmak zorundasın yapmak zorundasın hep bir beklenti içindeler. Yapmasan kavgalar gürültüler . İnsan içine çıkınca hep bir laf sokmalar falan. En sonunda kestirip attım işime geldim mi yaparım gelmedim mi yatarım. Valla artık istersem yapıyorum istemezsem yapmıyorum . Kocam da bıraktı artık ne halin varsa gör dedi
Aman ne kadar uzak o kadar iyi ,benim eltim çok iyidir i. Kv yemek yapınca çağırır yer içer oturur gider ondan iyisi yok. 7 km uzakta oturur kv şurada 10 kere evine gitmemiştir. Çağırmaz çünkü ondan iyisi de yok.Benimde benzer durumlar yaşandı. Evlendigimde farkli ilcedeydim ben. Normalde 2. Bebek olmadan önce caliscaktim. O yuzden buraya tasindik. İş aradim bulamadim. O arada kv işe başladi bana dilden bakarim bakarim diyordu. Sonra arkamdan kp başkalarina anlatmiş bizim hanim cocuk bakmamak icin işe girdi diye. Zaten 2.ye de hamile kalinca iş hayatım bitti. Birde sonra yalandan sen caliscak olursan ben işten cikarim diye laf yapiyodu kayinvalidem. Sonra da benden yemek yapmami falan beklediler sanirim hem yemegimi begenmeyip laf soylerler hemde yapmamı beklerler. Cok nadir cagiririm canim isterse
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2925926 1 Ekim menüsü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı
1 h.yumurta
1 domates
Beyaz peynir
Ceviz
Yarım lavaş
Arada
Üzüm ile şeftali
Akşam
1 kase m.corbasi
Yarım tabak t.fasulye yemeği
Yoğurt
Yatmadan taze ceviz
Su : 3 lt
@Zipzip- @Cordeliaamadamhd
Filiz kaptanımı bulamadım
Hamaratiz ama güzel degilSenin işinde zormuş canım ya. Üzüldüm valla sevgisiz saygısız Allah yardımcın olsun. Senin gibi kadında niye sevilmez ki anam güzellik desen var akıllılık desen var . Hamaratlık desen var. Bu erkekler nankör nankör elindeki değeri bilmiyorlar.
Gene nolduki yolunda gitmeyen ne var geneAllah razı olsun benim görümcelerim kaynanam iyidir hep de benim arkamdalar ama ne işe yarıyor kiEvdeki adam değil
Burda gülüp eğleniyorum ama aslında şuanda o kadar zor bir zamandan geçiyorum ki… Damarıma bastınız
Ben seni gördüm ki fıstık gibisin . Sen herkese taş çıkartırsın kız.Afiyet olsun canım
Hamaratiz ama güzel degil
Gene nolduki yolunda gitmeyen ne var gene
Yolunda giden ne var ki sankiAfiyet olsun canım
Hamaratiz ama güzel degil
Gene nolduki yolunda gitmeyen ne var gene
Sagol canim ya o senin güzel kalbini yerimBen seni gördüm ki fıstık gibisin . Sen herkese taş çıkartırsın kız.
Allah ferahlik versinYolunda giden ne var ki sanki
Benimki hem kendi kvsini kotuler sonra da kendi aynisini yaparErkeklerin fitratinda nankörlük zaten var da bu kaynanalara ne oluyor onu anlamiyorm. Onlarda bu yollardan gecti sonucta. Insan gelinine karsi biraz ilimli anlayisli olmaz mi? Benimkiler iyiler cok sükür ama olmayanlari da o kdr cok görüyormki cevremde
Diimi bi de öyleleri var. Sen zaten eziyet cekmissin be kadin bari kendin cektirme...Benimki hem kendi kvsini kotuler sonra da kendi aynisini yapar
GenemiYolunda giden ne var ki sanki
Umarim gecici bir sürectir cnmYolunda giden ne var ki sanki
Sağol canım inşallahAllah ferahlik versin
Sular hiç durulmuyor zaten arada azalıyor sadece ama bu ara felaket coşmuş durumda neyse boşver ya kızları da üzmiyimGenemi
İnşallah canım sağolUmarim gecici bir sürectir cnm
İyiki gitmedin canım iyi ki yazmışlar özelden gitseydin çok üzülürdum ve hepimizin bir rarafi eksik tatsız tuzsuz olurduBende iptal etcektim üyeligimi dedim kafa dinleyim burda olmakta bazen beni yoruyor nedense,ama özelde kac kisi yazmis küseriz diye gidemedim nalet olsuni
Keşke bende çalışıyor olabilseydim canım şuan eşimin eline bakıyor olmak çok zoruma gidiyor mesleğim olmasa bu kadar uzulmezdim sanırım kızlarımi Allah'ın izniyle çalışma hayatına dahil etmeden evlendirmicemÜzülme benim de kocam dışında( bazen oda yapıyor yapacağını) 200 euro harcadım diye ne yaptın diyor parayı. Exra da görüyorsun zaten dedim nereye gittim nerde harcadım diye. hesap soruyor , harcadıysam kendi paramı harcadım dedim ay sonu görecem seni dedi. Bende güldüm geçtim . Ne yapacaksın bazen sağları sonları belli olmuyor. Bende burda yapayalnızım. Hayat çok kısa hiç birşey çocuklarım hariç umurumda değil.
Ben müziksiz yapamıyorum canım ordan alıyorum enerjimi evde iş yaparken bile kulağımdaBen takmıyorum ya sanki hep biri beni çağırıyormuş gibi hissediyorum
Ben annem kayinvalidem gorumcem hepimiz ayni mahalledeyiz canim. Bazen keşke olmasaydık diyorum...
Kp her çocuğa bir daire vermiş kaba inşaat halinde evlendikten sonra düğün takilariyla orayı yaptırdık bende bir heves karşıya tasinirsam yanlizlik çekmem ektim gorumcelerimle yarenlik ederim küçük bir şehirden gelmişim koskoca İstanbul a neyse o zaman bir hesap kitap yapıldı benim daireme küçük gorumcem çıktı , kendi dairesine de kiracı koydu o zamanları çok üzülmüştüm ama şimdi iyiki diyorum oraya tasinmamisimSen yine iyi ben aynı apartmandayım .
Allah razı olsun benim görümcelerim kaynanam iyidir hep de benim arkamdalar ama ne işe yarıyor kiEvdeki adam değil
Valla bu kadar geveze olmamın tek sebebi gerçekte olan yanlızligim ve anlasilamamBurda gülüp eğleniyorum ama aslında şuanda o kadar zor bir zamandan geçiyorum ki… Damarıma bastınız
Hiç böyle güçlü biri olamadım tebrik ederim canımHe canım aynen öyle . Kızı da aynı apartmanda yapmaz yemek varsa anasında iner yerler içerler evlerine giderler . Ama ben gelin sürekli yapacam pislik toplayacam . 3 sene yaptım hem annemin baskısıyla hem de koca hem kaynana baskısıyla. Annem buraya geldi benim halimi gördü direk boşan kızım dedi ben bileydim böyle olduğunu sana dermiydim yap et diye. Ondam sonra bende bıraktım ya herro ya merro. Anam da arkamdaydı
Sonra kocada gördü karışmadı ne halin varsa gör dedi ben bundan sonra sana yap et demem ister yaparsın ister yapmazsın . Benim gözüm körmüş görmemişim dedi. Allahıma şükür şimdi nazar almasın çok iyiyim.
Birde öyle bir sey ki benimde onun gibi olmami beklerler. Yani susup oturmak gibi. 7 yil bitecek bu ay evleneli, son 2 yildir susmuyorum bendeDiimi bi de öyleleri var. Sen zaten eziyet cekmissin be kadin bari kendin cektirme...
Konusmak istediğinde burdayiz kimseyide üzcegini düşünmuyorumSağol canım inşallah
Sular hiç durulmuyor zaten arada azalıyor sadece ama bu ara felaket coşmuş durumda neyse boşver ya kızları da üzmiyim
Kalabalik içinde yalnız olmakta cok zor inan bana. En iyisi bu bazen aslindaİyiki gitmedin canım iyi ki yazmışlar özelden gitseydin çok üzülürdum ve hepimizin bir rarafi eksik tatsız tuzsuz olurdu
Keşke bende çalışıyor olabilseydim canım şuan eşimin eline bakıyor olmak çok zoruma gidiyor mesleğim olmasa bu kadar uzulmezdim sanırım kızlarımi Allah'ın izniyle çalışma hayatına dahil etmeden evlendirmicem
Ben müziksiz yapamıyorum canım ordan alıyorum enerjimi evde iş yaparken bile kulağımda
Kp her çocuğa bir daire vermiş kaba inşaat halinde evlendikten sonra düğün takilariyla orayı yaptırdık bende bir heves karşıya tasinirsam yanlizlik çekmem ektim gorumcelerimle yarenlik ederim küçük bir şehirden gelmişim koskoca İstanbul a neyse o zaman bir hesap kitap yapıldı benim daireme küçük gorumcem çıktı , kendi dairesine de kiracı koydu o zamanları çok üzülmüştüm ama şimdi iyiki diyorum oraya tasinmamisim
Köklerine kibrit çakacaksin adamlarin
Valla bu kadar geveze olmamın tek sebebi gerçekte olan yanlızligim ve anlasilamam
Hiç böyle güçlü biri olamadım tebrik ederim canım
Çoğu ben çektim çektirmeyeyim modunda degilki canım ben çektim bende cektirmeliyim diye ilerliyorErkeklerin fitratinda nankörlük zaten var da bu kaynanalara ne oluyor onu anlamiyorm. Onlarda bu yollardan gecti sonucta. Insan gelinine karsi biraz ilimli anlayisli olmaz mi? Benimkiler iyiler cok sükür ama olmayanlari da o kdr cok görüyormki cevremde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?