Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benimde benzer durumlar yaşandı. Evlendigimde farkli ilcedeydim ben. Normalde 2. Bebek olmadan önce caliscaktim. O yuzden buraya tasindik. İş aradim bulamadim. O arada kv işe başladi bana dilden bakarim bakarim diyordu. Sonra arkamdan kp başkalarina anlatmiş bizim hanim cocuk bakmamak icin işe girdi diye. Zaten 2.ye de hamile kalinca iş hayatım bitti. Birde sonra yalandan sen caliscak olursan ben işten cikarim diye laf yapiyodu kayinvalidem. Sonra da benden yemek yapmami falan beklediler sanirim hem yemegimi begenmeyip laf soylerler hemde yapmamı beklerler. Cok nadir cagiririm canim isterse

Aman ne kadar uzak o kadar iyi ,benim eltim çok iyidir i. Kv yemek yapınca çağırır yer içer oturur gider ondan iyisi yok. 7 km uzakta oturur kv şurada 10 kere evine gitmemiştir. Çağırmaz çünkü ondan iyisi de yok.

Afiyet olsun canım
Hamaratiz ama güzel degil
Gene nolduki yolunda gitmeyen ne var gene

Benimki hem kendi kvsini kotuler sonra da kendi aynisini yapar

Bende iptal etcektim üyeligimi dedim kafa dinleyim burda olmakta bazen beni yoruyor nedense,ama özelde kac kisi yazmis küseriz diye gidemedim nalet olsun i
İyiki gitmedin canım iyi ki yazmışlar özelden gitseydin çok üzülürdum ve hepimizin bir rarafi eksik tatsız tuzsuz olurdu
Keşke bende çalışıyor olabilseydim canım şuan eşimin eline bakıyor olmak çok zoruma gidiyor mesleğim olmasa bu kadar uzulmezdim sanırım kızlarımi Allah'ın izniyle çalışma hayatına dahil etmeden evlendirmicem
Ben takmıyorum ya sanki hep biri beni çağırıyormuş gibi hissediyorum
Ben müziksiz yapamıyorum canım ordan alıyorum enerjimi evde iş yaparken bile kulağımda
Ben annem kayinvalidem gorumcem hepimiz ayni mahalledeyiz canim. Bazen keşke olmasaydık diyorum...

Sen yine iyi ben aynı apartmandayım .
Kp her çocuğa bir daire vermiş kaba inşaat halinde evlendikten sonra düğün takilariyla orayı yaptırdık bende bir heves karşıya tasinirsam yanlizlik çekmem ektim gorumcelerimle yarenlik ederim küçük bir şehirden gelmişim koskoca İstanbul a neyse o zaman bir hesap kitap yapıldı benim daireme küçük gorumcem çıktı , kendi dairesine de kiracı koydu o zamanları çok üzülmüştüm ama şimdi iyiki diyorum oraya tasinmamisim
Allah razı olsun benim görümcelerim kaynanam iyidir hep de benim arkamdalar ama ne işe yarıyor ki Evdeki adam değil
Köklerine kibrit çakacaksin adamlarin
Burda gülüp eğleniyorum ama aslında şuanda o kadar zor bir zamandan geçiyorum ki… Damarıma bastınız
Valla bu kadar geveze olmamın tek sebebi gerçekte olan yanlızligim ve anlasilamam
Hiç böyle güçlü biri olamadım tebrik ederim canım

Sağol canım inşallah

Sular hiç durulmuyor zaten arada azalıyor sadece ama bu ara felaket coşmuş durumda neyse boşver ya kızları da üzmiyim
Konusmak istediğinde burdayiz kimseyide üzcegini düşünmuyorum

Kalabalik içinde yalnız olmakta cok zor inan bana. En iyisi bu bazen aslinda

Çoğu ben çektim çektirmeyeyim modunda degilki canım ben çektim bende cektirmeliyim diye ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…