- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
Geldim canım buralardayım artıkEline sağlık canım. Harikasın...sardunya1038 nerdesin canım?
Üzülme benim de kocam dışında( bazen oda yapıyor yapacağını) 200 euro harcadım diye ne yaptın diyor parayı. Exra da görüyorsun zaten dedim nereye gittim nerde harcadım diye. hesap soruyor , harcadıysam kendi paramı harcadım dedim ay sonu görecem seni dedi. Bende güldüm geçtim . Ne yapacaksın bazen sağları sonları belli olmuyor. Bende burda yapayalnızım. Hayat çok kısa hiç birşey çocuklarım hariç umurumda değil.Hic bilmiyorum canim hep öyle oluyor kiminin kocasi 4 4lük kiminin eltisi görumcesi bende hicbiri yok
Allah razi olsun hepimizdenCok merhametlisin Rabbim razi olsun senden. Ama dedigin gibi kul bilmez kiymet...
İnşallah çocukların kadir kiymet bilen vicdanli hayirli evlatlar olsunlar. Hepimizin inşallahHic bilmiyorum canim hep öyle oluyor kiminin kocasi 4 4lük kiminin eltisi görumcesi bende hicbiri yok
Amin canim amin cümlemizin evlatlariniİnşallah çocukların kadir kiymet bilen vicdanli hayirli evlatlar olsunlar. Hepimizin inşallah
Ben takmıyorum ya sanki hep biri beni çağırıyormuş gibi hissediyorumO benle yapışık zaten canım sözde kıza alındı ama hep ben el koyuyorum
Ben annem kayinvalidem gorumcem hepimiz ayni mahalledeyiz canim. Bazen keşke olmasaydık diyorum...Yanlız değilsin canım bende de yoklar koca İstanbul a sıkışmış gibiyim
Aman gitme ya burda dertlerimizi paylaşıyoruz. Güzel ortam gerginlik olsa da öpüp barışıyoruz.Bende iptal etcektim üyeligimi dedim kafa dinleyim burda olmakta bazen beni yoruyor nedense,ama özelde kac kisi yazmis küseriz diye gidemedim nalet olsun
Aynen canim bende cocuklarim icin yasiyorum,valla sevgi yok artik saygıda bitti bizim aramizda oylesine gidiyor evlilik 21 sene oldu dahada nereye kadar gider bilmiyorum baskalari icin yasiyorum hayatiÜzülme benim de kocam dışında( bazen oda yapıyor yapacağını) 200 euro harcadım diye ne yaptın diyor parayı. Exra da görüyorsun zaten dedim nereye gittim nerde harcadım diye. hesap soruyor , harcadıysam kendi paramı harcadım dedim ay sonu görecem seni dedi. Bende güldüm geçtim . Ne yapacaksın bazen sağları sonları belli olmuyor. Bende burda yapayalnızım. Hayat çok kısa hiç birşey çocuklarım hariç umurumda değil.
Hazmedemeyenler soda içsinBi an üşüdüm niyeyse
Çekemeyen anten taksın napalım
Sen yine iyi ben aynı apartmandayım .Ben annem kayinvalidem gorumcem hepimiz ayni mahalledeyiz canim. Bazen keşke olmasaydık diyorum...
Senin işinde zormuş canım ya. Üzüldüm valla sevgisiz saygısız Allah yardımcın olsun. Senin gibi kadında niye sevilmez ki anam güzellik desen var akıllılık desen var . Hamaratlık desen var. Bu erkekler nankör nankör elindeki değeri bilmiyorlar.Aynen canim bende cocuklarim icin yasiyorum,valla sevgi yok artik saygıda bitti bizim aramizda oylesine gidiyor evlilik 21 sene oldu dahada nereye kadar gider bilmiyorum baskalari icin yasiyorum hayati
İyi yanları da var yakın olmanin kötü yanlari da. Ama aynı apartman cok zordur tabiSen yine iyi ben aynı apartmandayım .
Afiyet olsun canim ❤Eki Görüntüle 2925926 1 Ekim menüsü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı
1 h.yumurta
1 domates
Beyaz peynir
Ceviz
Yarım lavaş
Arada
Üzüm ile şeftali
Akşam
1 kase m.corbasi
Yarım tabak t.fasulye yemeği
Yoğurt
Yatmadan taze ceviz
Su : 3 lt
Zipzip- Cordelia madamhd
Filiz kaptanımı bulamadım
Allah razı olsun benim görümcelerim kaynanam iyidir hep de benim arkamdalar ama ne işe yarıyor kiHic bilmiyorum canim hep öyle oluyor kiminin kocasi 4 4lük kiminin eltisi görumcesi bende hicbiri yok
Amin amin canım valla burası olmasa kafayi yerim herhalde
İşe bile gidemiyorum düşün yani. Bırakayım da gideyim desen bakmıyorlar. Bende okul saatlerine göre 2 iş buldum da gidip geliyorum . Onu da daha yeni başladım yani. Ev sıkıcı sürekli evdesin diye herşeyi senin yapman gerekiyor. Gelin değil misin yap işin ne bakmak zorundasın yapmak zorundasın hep bir beklenti içindeler. Yapmasan kavgalar gürültüler . İnsan içine çıkınca hep bir laf sokmalar falan. En sonunda kestirip attım işime geldim mi yaparım gelmedim mi yatarım. Valla artık istersem yapıyorum istemezsem yapmıyorum . Kocam da bıraktı artık ne halin varsa gör dediİyi yanları da var yakın olmanin kötü yanlari da. Ama aynı apartman cok zordur tabi
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2925926 1 Ekim menüsü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı
1 h.yumurta
1 domates
Beyaz peynir
Ceviz
Yarım lavaş
Arada
Üzüm ile şeftali
Akşam
1 kase m.corbasi
Yarım tabak t.fasulye yemeği
Yoğurt
Yatmadan taze ceviz
Su : 3 lt
Zipzip- Cordelia madamhd
Filiz kaptanımı bulamadım
Elinin altında olunca peri kızı padişahı olsanda fayda etmiyorSenin işinde zormuş canım ya. Üzüldüm valla sevgisiz saygısız Allah yardımcın olsun. Senin gibi kadında niye sevilmez ki anam güzellik desen var akıllılık desen var . Hamaratlık desen var. Bu erkekler nankör nankör elindeki değeri bilmiyorlar.
Zaten güzel hamarat elinden her iş gelenlerin şansı yok valla böyle görüyorum çevremde işe yaramaz sürekli kavga eden her ota b. Ka karisinlar el üstünde tutuluyor Allah çirkin şansı versin dedikleri bu olsa gerekSenin işinde zormuş canım ya. Üzüldüm valla sevgisiz saygısız Allah yardımcın olsun. Senin gibi kadında niye sevilmez ki anam güzellik desen var akıllılık desen var . Hamaratlık desen var. Bu erkekler nankör nankör elindeki değeri bilmiyorlar.
He canım aynen öyle . Kızı da aynı apartmanda yapmaz yemek varsa anasında iner yerler içerler evlerine giderler . Ama ben gelin sürekli yapacam pislik toplayacam . 3 sene yaptım hem annemin baskısıyla hem de koca hem kaynana baskısıyla. Annem buraya geldi benim halimi gördü direk boşan kızım dedi ben bileydim böyle olduğunu sana dermiydim yap et diye. Ondam sonra bende bıraktım ya herro ya merro. Anam da arkamdaydıAfiyet olsun canım
Elinin altında olunca peri kızı padişahı olsanda fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?