Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben kendimi toparlayabilsem yani vakit anlamında ozellikle. Kendimi gelistirici kitap okumak sevdigim seyleri yapmak istiyorum. Yillarca bastirildim. Okul okudum diye ozellikle uzerimde baskinlik kurmak istediler. Esimide hep bu yönde yonlendirdiler. Eşim onlara uymaya devam etseydi coktan bosanmistik. Ama son 1.5 yildir daha iyi.
Bu arada kg vermekte her anlamda ozguven getirdi bana ve kendimi her anlamda ilerletmek istiyorum

Çoğu ben çektim çektirmeyeyim modunda degilki canım ben çektim bende cektirmeliyim diye ilerliyor
Eşim bile onlarin kafadaydi, annesi gibi olmami istiyordu resmen. Ya da hep beni ve annemi eleştiriyodu. Neyseki kimsenin mukemmel olmadigini, olamayacagini kendi gozleriyle gordu. İnşallah bütün kör gozlerin perdesi acilsin

Birde öyle bir sey ki benimde onun gibi olmami beklerler. Yani susup oturmak gibi. 7 yil bitecek bu ay evleneli, son 2 yildir susmuyorum bende
Susan insanlari haksiz ve hakir gören bir toplumumuz var cnm. Hakliysan hakkini savunacaksin iyi yapmissin 2 yildir hakkini aramaya baslayarak

Kardeşim aynı durumdayız. Boşver canım yaa. Erkekleri arka arkaya koyup kursuna dizeceksin. Birinden çıkan kurşun diğerine geçecek. Kurşuna yazık yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…