Ne zaman dertleşmek istersen canım rabbim ferahlik versin hanene insalalh rabbim hidayet versinSular hiç durulmuyor zaten arada azalıyor sadece ama bu ara felaket coşmuş durumda neyse boşver ya kızları da üzmiyim
Eşim bile onlarin kafadaydi, annesi gibi olmami istiyordu resmen. Ya da hep beni ve annemi eleştiriyodu. Neyseki kimsenin mukemmel olmadigini, olamayacagini kendi gozleriyle gordu. İnşallah bütün kör gozlerin perdesi acilsinÇoğu ben çektim çektirmeyeyim modunda degilki canım ben çektim bende cektirmeliyim diye ilerliyor
Amin canımEşim bile onlarin kafadaydi, annesi gibi olmami istiyordu resmen. Ya da hep beni ve annemi eleştiriyodu. Neyseki kimsenin mukemmel olmadigini, olamayacagini kendi gozleriyle gordu. İnşallah bütün kör gozlerin perdesi acilsin
Hic olur mu cnm ne üzülmesi. Dertlesmek istersen seve seve derdine ortak oluruz❤Sağol canım inşallah
Sular hiç durulmuyor zaten arada azalıyor sadece ama bu ara felaket coşmuş durumda neyse boşver ya kızları da üzmiyim
Susan insanlari haksiz ve hakir gören bir toplumumuz var cnm. Hakliysan hakkini savunacaksin iyi yapmissin 2 yildir hakkini aramaya baslayarakBirde öyle bir sey ki benimde onun gibi olmami beklerler. Yani susup oturmak gibi. 7 yil bitecek bu ay evleneli, son 2 yildir susmuyorum bende
Konusmak istediğinde burdayiz kimseyide üzcegini düşünmuyorum
Ne zaman dertleşmek istersen canım rabbim ferahlik versin hanene insalalh rabbim hidayet versin
Hic olur mu cnm ne üzülmesi. Dertlesmek istersen seve seve derdine ortak oluruz❤
KardeşimAllah razı olsun benim görümcelerim kaynanam iyidir hep de benim arkamdalar ama ne işe yarıyor kiEvdeki adam değil
Burda gülüp eğleniyorum ama aslında şuanda o kadar zor bir zamandan geçiyorum ki… Damarıma bastınız
Tek bir seferde ortadan kaldıralım diyorsun yaniKardeşimaynı durumdayız. Boşver canım yaa. Erkekleri arka arkaya koyup kursuna dizeceksin. Birinden çıkan kurşun diğerine geçecek. Kurşuna yazık yani.
Sağol canımKardeşimaynı durumdayız. Boşver canım yaa. Erkekleri arka arkaya koyup kursuna dizeceksin. Birinden çıkan kurşun diğerine geçecek. Kurşuna yazık yani.
Tamam canim musait oldugunda paylasirsinKızlar ben ablama gideceğim bugun menüyü biraz geç bildireceğim netim yok maalesef
Yaa ne tatlılar maşallah ❤❤
Çoluk çombalak leslie hee maşallah
Oysa ki sessizce geçmiştim odayaÇoluk çombalak leslie hee maşallah
Benim kizda ayni spor deyince koşarOysa ki sessizce geçmiştim odaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?