Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun zaten zayıfsın bir iki hafta çocukla ilgilen kendinizi bulun biraz. Kafanı topla bastan başlarız nasıl olsafesang Cim dogum gunun kutlu oslun canim
Kizlar merhaba nasilsiniz?
Ben bu aralar yemeye basladim
Kendimi iyi hissedince tekrar baslayacagim insallah diyete yedigim icin aliyorum...
Ayy valla depresyona giripte çıkamamak kötü oluyorGidip yatagipda depresyona girim
Salya sumuk aglayim![]()
Canım nasıl iyi hissediyorsan öyle yap. Gerekiyorsa psikolojik destek al. Anne çok yıpranıyor. Kafaya taktıkca düşündükce kötü oluyor. Oysa senin iyi olman lazım. Bebeğinin sana ihtiyacı var. Olumlu düşünmeye çalış. İyiyi bekle. Kötü bir şey olmadan olmuş gibi yaşama. Allah sana ailene hep güzellikler yaşatsın inşallah.fesang Cim dogum gunun kutlu oslun canim
Kendimi iyi hissedince tekrar baslayacagim insallah diyete yedigim icin aliyorum...
Teşekkür ederim canım. Bu hafta ben de fena yiyorum valla. Oğluşun nasıl?fesang Cim dogum gunun kutlu oslun canim
Yaaaa kıyamam sanaNe oldu yaa. Depresyona girmeyin güzel bi şey değil. Ben dün girdim ordan biliyorum.![]()
Hay ağzına sağlık. Düşüp kalkıcaz çok normal bir süreçKurtulacaksın 80 lerden. Bana en çok kimi 60 kilo görmek istersin deseler seni ve @Tutku44 u söylerim. Gerçekten çok istiyorum. Bütün arkadaşlarımın hedefine ulaşmasını istiyorum ama siz uzun zamandır bu mücadeleyi veriyorsunuz. Kaç kez yenildiniz tekrar ayaga kalktınız, pes ettiniz tekrar başladınız ben de bunları çok yaşadim. 60 kilo resimlerinizi görmek beni inanılmaz mutlu edecek. Tabi sizin kadar mutlu olamam.![]()
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar hanımlar. Ben dünden beri rahatsızım biraz. Midem bulaniyor sürekli. Yiyemiyorum bir şey. Kendime gelene kadar ara verebilir miyim acaba buraya![]()
Prenses önemli bir şey değildir inşallahNe oldu yaa. Depresyona girmeyin güzel bi şey değil. Ben dün girdim ordan biliyorum.![]()
Boş ver geçti. Ben depresyona kapıdan hellooo deyip kaçıyorum.Yaaaa kıyamam sana
Geçmiş olsun tatlım.İyi akşamlar hanımlar. Ben dünden beri rahatsızım biraz. Midem bulaniyor sürekli. Yiyemiyorum bir şey. Kendime gelene kadar ara verebilir miyim acaba buraya![]()
Aslında ben de bir süredir öyleyim. Tembellikten hiçbir şeyi uzun süre kafaya takamıyorumBoş ver geçti. Ben depresyona kapıdan hellooo deyip kaçıyorum.![]()
Hoşgeldin canımİyi geceler geç oldu ama geldim![]()
Sağol canım benim. Önemsiz hale getiriyorum canım. 2 yıl önce aynı olayı yaşasam sabaha kadar ağlar 1 hafta evden çıkmazdım. Şimdi uyuyup uyanınca sıfırlıyorum kendimi elimden geldiğince.Prenses önemli bir şey değildir inşallah![]()
Hoşgeldinİyi geceler geç oldu ama geldim![]()
Evet canim. O hasta olunca ben de hasta oluyorum.Olsun zaten zayıfsın bir iki hafta çocukla ilgilen kendinizi bulun biraz. Kafanı topla bastan başlarız nasıl olsa
Hep iyi olacak diyorum. Ama iste tekrar karni agriyor bu sefer aci cekerken gorunce ben de cok kotu oluyorum. Yerlere goklere sıgamiyor agrisi olunca. Ben de care olamiyorum... neyse sagolasin canim. Iyiyim ama. dun, bugun iuiydim yavrum da iyi Allaha sukurler olsunCanım nasıl iyi hissediyorsan öyle yap. Gerekiyorsa psikolojik destek al. Anne çok yıpranıyor. Kafaya taktıkca düşündükce kötü oluyor. Oysa senin iyi olman lazım. Bebeğinin sana ihtiyacı var. Olumlu düşünmeye çalış. İyiyi bekle. Kötü bir şey olmadan olmuş gibi yaşama. Allah sana ailene hep güzellikler yaşatsın inşallah.![]()
Ay verdik ya ondan rahatiz ama inan hemen aliriz, yani senin bunyeni bilmiuorum ama ben 1 gun cok yiyim ertesi gun tartida +1 kiloTeşekkür ederim canım. Bu hafta ben de fena yiyorum valla. Oğluşun nasıl?
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Afiyet olsun Şiram, bu akşam ben de menemen yedim ama 35 kaşık falanBugünkü menümü yazayım:
10.30 kahvaltı
Kaşarlı yulaf tostu, 5 kaşık menemen, 1 haşlanmış yumurta beyazı, 2 kk peynir, çay
15.30 ara: 1 elma
18.00 akşam yemeği: 2,5 kepçe yayla çorbası, 8-9 tane bulgurla yapılmış yaprak sarma, salata, 3 yk yoğurt
20.30 ara: 1 tane içi fıstık ezmeli muska, üstü pekmezle kaplanmış bir tüm ceviz, nescafe 2 si 1 arada
Son yediklerimden sonra 6 bin adım attım,
Su :3-4 litre arası
_ASTRAL_
Zipzip- @
Hallederiz
Cordelia
Adım sayımı da ekliyorum