Tebrik ederim canımGeçen hafta 77,60
Bugün 76,30
Fark -1,30
YüZde hesaplamayı bilmiyorum canım nasıl yapılıyor
Zipzip- @Cordelia @yildiz4kc
Tşk canımTebrik ederim canım
Hadi ibreni sola kaydırTşk canım
Çok güzel bir eksi canımKilo bildirimimi yapmadan önce şunu söylemek istiyorum ki çok çok çok mutluyum
Geçen hafta 80.7
Bu hafta 79.6
Fark -1100
Hoşgeldin 7 li rakamlar
Zipzip-
Kaydırdım canımHadi ibreni sola kaydır
İnşallah tatlımKaydırdım canımibrem yeşilide görür inşallah
Günaydın canım geçmiş olsunBembeyaz bir İstanbul'dan merhabalarr, uyandım selam çaktım uyumuşum ama başım fena önce tartıya çıkıp sonra acil kahve ilaç fln yapmalıyım çocuklar kar oynamak güç toplamak lazımherkes süper eksiler gelmiş heyecan yaptım
Süper yaaa masallahGeçen hafta 77,60
Bugün 76,30
Fark -1,30
Ne güzel görüntüBembeyaz bir İstanbul'dan merhabalarr, uyandım selam çaktım uyumuşum ama başım fena önce tartıya çıkıp sonra acil kahve ilaç fln yapmalıyım çocuklar kar oynamak güç toplamak lazımherkes süper eksiler gelmiş heyecan yaptım
Saol kuzumSüper yaaa masallah
Eksin cok guzel tebrik ederim canimGeçen hafta 77,60
Bugün 76,30
Fark -1,30
Teşekkür ederim tatlım pek iyi değilim ev bulamama belirsizliği içinde evdekileri de süper geriyorum offf off cuma hayrına güzel haberler gelir inşallahGünaydın canım geçmiş olsun
Saol canımmmEksin cok guzel tebrik ederim canim
Yuzdeyi ben hesaplarim sorun degil
((Gecen hafta -Bu hafta )×100)/ gecen hafta
Masterfite devam edecek misin
Tuzlu falan yediysen ödemdir canım o, dikkat edersen bir iki güne giderBeni de tebrik eder misiniz 5 günde 1.1 kilo aldığım için. Çünkü her yiğidin harcı değil yani o kadar kiloyu almak. Baya wc sonrası tartıldım hem de
Takılma verirsin bir ödem atıcı karışıma bakar daha da dikkat edersin pazartesi bile gider canimBeni de tebrik eder misiniz 5 günde 1.1 kilo aldığım için. Çünkü her yiğidin harcı değil yani o kadar kiloyu almak. Baya wc sonrası tartıldım hem de
Bence normal canim diyette olup yedikten sonra hizli kilo alıyoruzBeni de tebrik eder misiniz 5 günde 1.1 kilo aldığım için. Çünkü her yiğidin harcı değil yani o kadar kiloyu almak. Baya wc sonrası tartıldım hem de
Moral bozmak yok biz güçlü kadınlarız daha fazlasını vereceğinden eminimBeni de tebrik eder misiniz 5 günde 1.1 kilo aldığım için. Çünkü her yiğidin harcı değil yani o kadar kiloyu almak. Baya wc sonrası tartıldım hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?