Seni gidi seniiiiKilo paylasmicam ki
Artık sasiramıyorum alıştım
sen nerdesn yahuuuuuuuuuuuuuÇok güzel eksi canim hosgelmis 7lerin
Su enerjiye tepkisiz kalamam haydeeee
Tebrikler canim
Bugün herkes çok mu süper
Kilo aldım bu aralar sabah kahvaltini kaldirip 2 ogunle devam edecegimSeni gidi seniiii
Ben de memnun oldum. Senin nezdinde kendimi tanıtayım. Öncelikle nickim; kedimin adı chedar ve kraliçe nin birleşimi:)) chedariçe. Değiştirmiştim ama olmadı geri döndüm.Yok canım ben kasım sonu katılmıştım. Ama tanışalımcok memnun oldum
Yaaaa süpersinGeçen cuma günü : 95.6 kğ
Bugün : 94.7 kğ
Fark : - 900 gr
Zipzip- Cordelia @L u c i a
Eki Görüntüle 3023290
Hoşgeldin canımBen de memnun oldum. Senin nezdinde kendimi tanıtayım. Öncelikle nickim; kedimin adı chedar ve kraliçe nin birleşimi:)) chedariçe. Değiştirmiştim ama olmadı geri döndüm.
36yaşındayım, ankarada yaşıyorum. 2kızım var. Memurum lakinki çoook yoğun çalışıyorum.
Ocak 2021 de cuma yarışmasıyla takıma katıldım. 15 Mayıs 2021e kadar online diyetisyen +takımla 99.9 kilodan 72.9 a kadar düştüm. Sonra bir bıraktım allah ne verdiyse yedim. 8 günde 8 kilo alarak rekora koştum. Şuan 84 kg ile tekrar aranızdayım
Tekrardan hoşgeldin o zamanBen de memnun oldum. Senin nezdinde kendimi tanıtayım. Öncelikle nickim; kedimin adı chedar ve kraliçe nin birleşimi:)) chedariçe. Değiştirmiştim ama olmadı geri döndüm.
36yaşındayım, ankarada yaşıyorum. 2kızım var. Memurum lakinki çoook yoğun çalışıyorum.
Ocak 2021 de cuma yarışmasıyla takıma katıldım. 15 Mayıs 2021e kadar online diyetisyen +takımla 99.9 kilodan 72.9 a kadar düştüm. Sonra bir bıraktım allah ne verdiyse yedim. 8 günde 8 kilo alarak rekora koştum. Şuan 84 kg ile tekrar aranızdayım
Ayy ne güzelllKilo bildirimimi yapmadan önce şunu söylemek istiyorum ki çok çok çok mutluyum
Geçen hafta 80.7
Bu hafta 79.6
Fark -1100
Hoşgeldin 7 li rakamlar
Zipzip-
Afiyet olsun canimDünkü menüm
10:00 probiyotik yeşilçay
12:00 tavuklu yulaflı salata
Çay
14: 00 cappucino
Elma
19:00
1 tabak arabaşı çorbası
Roka salatasi
Yoğurt
4 kaşık salçalı arpa şehriye pilavi
Zipzip- Cordelia _ASTRAL_ gewezebidik
Adım
Teşekkür ederim canımmmTebrik ediyorum canımNe güzel bir eksin var
Kesinlikle haftaya daha bi coşkulu olacakSanırım bu hafta bol eksili olmuş herkesi tebrik ediyorumsabit ve benim gibi artı gelenlere de sağlık olsun haftaya eksiye düşeriz diyorum
Allah'ım buradaki tüm şiskolarin yüzünü her cuma güldür inşallahNe güzel eski
Oo abla süper
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Uu ne güzel eksiler
Günaydın cordisim ❤
Günaydın kaptanım ❤
Güzel eksi canim
Övgülerinize layık olmaya çalışacağım
Tebrik ediyorum canım
Yaaaa çok tatlısınAllah'ım buradaki tüm şiskolarin yüzünü her cuma güldür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?