- 8 Eylül 2016
- 103.205
- 437.854
- 898
- 36
Eskisi gibi irademe sahip cikamiyorum ablaKaptanımın sihirli bir değnegi var iki haftaya kalmaz 55' lere iner.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskisi gibi irademe sahip cikamiyorum ablaKaptanımın sihirli bir değnegi var iki haftaya kalmaz 55' lere iner.![]()
Çok teşekkür ederim kaptanım![]()
sizlerin sayesinde motive oldum özellikle son üç haftadır durağan geçti kilo vermem ama sabrettim şuan çok çok mutluyum
![]()
MalesefSen de benim gibi hızlı alıyorsun.![]()
Uyuyor kesin.
Abla biz kiskaniyomuyuz acabaAynen bebem tam da onu demek istedim .çok yaşa e mi
![]()
HoşgeldinizBen de memnun oldum. Senin nezdinde kendimi tanıtayım. Öncelikle nickim; kedimin adı chedar ve kraliçe nin birleşimi:)) chedariçe. Değiştirmiştim ama olmadı geri döndüm.
36yaşındayım, ankarada yaşıyorum. 2kızım var. Memurum lakinki çoook yoğun çalışıyorum.
Ocak 2021 de cuma yarışmasıyla takıma katıldım. 15 Mayıs 2021e kadar online diyetisyen +takımla 99.9 kilodan 72.9 a kadar düştüm. Sonra bir bıraktım allah ne verdiyse yedim. 8 günde 8 kilo alarak rekora koştum. Şuan 84 kg ile tekrar aranızdayım
Not boyum 1.70
Abla biz kiskaniyomuyuz acaba
Bizim hayalimz aslinda 60 altida biz kimse anlamasin diyemi 60 diyoz![]()
Uzulme canim bazen duraklama olabilirHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar.
Bugün malesef - 100 gr ile geldim. Sebebi hakkında en ufak bir fikrim yok. Pazartesiden sonra hiç tartılmadım. O günden beri de dikkat ettim kaçamak yapmadım. Hiç böyle olacağını tahmin etmemişim çok moralim bozuldu.
Eki Görüntüle 3023337
Zipzip-
Cordelia
Amine Busra
L u c i a
Afiyet olsun canimHiç utanmadan ödül öğünü de yaptım![]()
Şuan 2. Çocuk düşünme canım gerçekten zor bir donem 2 yaş. Ama 3 yaştan sonrasi daha iyi. Sende dikkatini dagitarak birseyler yapmaya calis suan kendi dediklerini yaptirma pesindelerUyumamak için herşeyi yapıyor. Üstünü giymiyor çıplak gezmek istiyor. Bez değişmiyor. Kaka yapınca bile ve üst giydirirken bez değişirken krizler yaşıyoruz sürekli. İşten eve geliyorum ne dinlenebiliyorum ne de başka bişey. 2.çocuğu düşünğyordum ama şu süreç beni okadar yıprattıki vezgeçtim.
Tamam canımKızlar telefonum oğlumda, arkadaşı ile whatsapptan konuşuyor bakamıyorum buraya. Telefonu kurtarinca gelicem
Tebrik ediyorum canım, çok güzel bir fark
![]() | Kırmızı |
![]() | Mavi Kaptan |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil hamiş |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil |
Evet ablacım hafta içi bu durumda olduğumu bilsem çok daha hafif beslenirdim. Neyse nasip ya İnşaAllah haftaya güzel olacakBen bunu çok yaşadım canım. Üzüldüğünle kalıyorsun o yüzden yaptıklarını aynen devam ettir. Önümüzdeki hafta telafi edersin. Bu hafta sonu artidan kurtulur hafta içi de eksiye geçersin. Sık tartilmak iyi değil diyorlar ama arada bir çıkmak gerekiyor bazı bünyeler için. Çaresine bakıyorsun en azından. Moralini bozma gerekenleri yap canim.![]()