Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de memnun oldum. Senin nezdinde kendimi tanıtayım. Öncelikle nickim; kedimin adı chedar ve kraliçe nin birleşimi:)) chedariçe. Değiştirmiştim ama olmadı geri döndüm.

36yaşındayım, ankarada yaşıyorum. 2kızım var. Memurum lakinki çoook yoğun çalışıyorum.
Ocak 2021 de cuma yarışmasıyla takıma katıldım. 15 Mayıs 2021e kadar online diyetisyen +takımla 99.9 kilodan 72.9 a kadar düştüm. Sonra bir bıraktım allah ne verdiyse yedim. 8 günde 8 kilo alarak rekora koştum. Şuan 84 kg ile tekrar aranızdayım😂

Not boyum 1.70
Hoşgeldiniz :KK200:

Uyumamak için herşeyi yapıyor. Üstünü giymiyor çıplak gezmek istiyor. Bez değişmiyor. Kaka yapınca bile ve üst giydirirken bez değişirken krizler yaşıyoruz sürekli. İşten eve geliyorum ne dinlenebiliyorum ne de başka bişey. 2.çocuğu düşünğyordum ama şu süreç beni okadar yıprattıki vezgeçtim.
Şuan 2. Çocuk düşünme canım gerçekten zor bir donem 2 yaş. Ama 3 yaştan sonrasi daha iyi. Sende dikkatini dagitarak birseyler yapmaya calis suan kendi dediklerini yaptirma pesindeler

Selam ancak girebildim malum ev kalabalik 😅😂😭

Cuma 69.6
Fark: 800 gr
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia bu hafta sari takimda olmak istiyorum kaptanim

Eklentiler

• IMG_20220311_112533.webp
    IMG_20220311_112533.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 20
Ben bunu çok yaşadım canım. Üzüldüğünle kalıyorsun o yüzden yaptıklarını aynen devam ettir. Önümüzdeki hafta telafi edersin. Bu hafta sonu artidan kurtulur hafta içi de eksiye geçersin. Sık tartilmak iyi değil diyorlar ama arada bir çıkmak gerekiyor bazı bünyeler için. Çaresine bakıyorsun en azından. Moralini bozma gerekenleri yap canim. 💋
Evet ablacım hafta içi bu durumda olduğumu bilsem çok daha hafif beslenirdim. Neyse nasip ya İnşaAllah haftaya güzel olacak 😍

Back
X