Düzenli spor yapıyorsun. Kasın artmıştır. Ayrıca sıkılaştığın için kilonu gösterdiğini sanmıyorum. Rakama takılma
Tebrikler
Hoş geldiniz
160 ım 65 yeter
Tebrikler
Hayır olsun canım.Rüyamda bebegimi olmuş ama hiç emmiyordu mama veriyom istemedi resmen sarılık olmuşugraşiyom emsin diye yok emmedi diliyle itti
Kaynanam Annem emzir emzir diyo ama ruhsal çöküntüye girmişim uyandim rüyaymiş ama etkisinde kaldım
Oda varBen çay içiyorum. tesekkürler.
Sorun olmaz ama aç kalacaksın.Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
Ben 4 buçuk ta kalktım, tekrar yattım
1,5 saat sonra tekrar kalkıp camiye gideceğim.
Bugün biraz geç tartılsam olurmu
Çünkü 8 benim için çok erken
Muhtemelen en az 300 gr fark çıkar
Diğer günler 10, 11 arası tartılıyorum, ( almanya saatiyle
Camiden gelmem en geç 12, Tr saatiyle 2 olur
Benim de kadınlar günü kahvaltim vardı korkma doya doya ye tatlım.Evet çok dikkat etmeliyim, ama bugün kadınlar günü yemeği var onu unuttum
Teşekkür ederim
hayırlı olsun başlangıcın canımBu hafta yeni başlıyorum
70.9
Umarım hızlı gider
Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun ballar
Ahsen Sümerce rakamlar mi bunlar? Bebeğim ne güzel okuyorsunHayırlı cumalar olsun herkese
Kilo bildirimi
Geçen hafta 85.4
Bu hafta 85.3
Fark -100
İşte buda menü paylaşmamamin ve aktif olmamamin karşılığı 100 gramcık
Eki Görüntüle 3023434
@Zipzip-Cordelia @Lavinia_98
Canım ikramlarıni hazırla sonra pişerken veya soğurken evi toparlarsin. Allah yardımcın olsun.Misafir gelicek ama evi pislik götürüyor kaç gündür rahatsızdım diye yapmadım bişey
Hem temizlik hem hazırlık nasıl yeticem bilmiyorum
Maşallah Şiracima
Canım üstten toparla yeter, ikramları da pratik yap canım. Marketlerde dondurulmuş börek falan satılıyor ya ondan alıp pişir benceMisafir gelicek ama evi pislik götürüyor kaç gündür rahatsızdım diye yapmadım bişey
Hem temizlik hem hazırlık nasıl yeticem bilmiyorum
kuzum muhtemelen kafandaki bazı şeyleri temizlemiş beynin. rüyalar beynin temizlik yapmasıymış. fazlalık birikimleri böyle temizliyormuş beyin. oh misRüyamda bebegimi olmuş ama hiç emmiyordu mama veriyom istemedi resmen sarılık olmuşugraşiyom emsin diye yok emmedi diliyle itti
Kaynanam Annem emzir emzir diyo ama ruhsal çöküntüye girmişim uyandim rüyaymiş ama etkisinde kaldım
Hepimize öyle hissettiriyor.Valla masterfit'e girince içime öyle bir rahatlık geldi ki şimdiden zayıflamaya başladım sanki
Teşekkür ederim
Ne yerken yazıyorsun bunları öyle merak ediyorum ki...Valla masterfit'e girince içime öyle bir rahatlık geldi ki şimdiden zayıflamaya başladım sanki
Akşam menümü yazıcamNe yerken yazıyorsun bunları öyle merak ediyorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?