Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlısıyla olsun inşallah kuzum İnsan manevi olarak yıpranıyor sevdikleri konusunda. Allah yardımcın olsun canım

Boşanıyor musun canim
Yok canım Benim ev sahibi olmadık zamanda çıkın dedi haklı gerçi kızımı koyucak, ev yok , babamın durumu iyi evleri var kirada buarada ben ztn 2. Evliliğimi yaptım bosanirken 0 dan baslayanlardanim o süreçte bile yardım etmediler ama sorsanız benimle gurur duyarlar iyiler birden ev laizm olunca sesi soluğu yok kendisi bir de emlakçı ses etmiyor ki üzerine kalırım diye delirtti iyice ya herkes anne baba olmamalı gerçekten

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canim bizede yaz durumu

Allah Allah çok şaşırdım canım inşallah bir an evvel yoluna girer tüm işlerin. Babanın da yaptıklarına üzüldüm kızdım ama babandır birşey diyemedim. Çok şeylerin üstesinden gelmişsin inşallah bunun da üstesinden gelirsin canım

Saçlarını güle güle kullan canım.

Günaydın canım hoşgeldin.
Hoş buldum
Günaydın
11 eylul gibi sonlandi yarisma biz burdan devam ediyoruz
Tabi ki katilabilirsin
Yeni uyelik almışsın tanisiyor muyuz
Hadi ya, ne güzel yarisiyorduk oysa
Ben seni biliyorum ama bilmem hatırlar mısın? Suskunhanim idi nickim.Sun akşam birden aklıma geldi ne yazsam ne yazsam nick de bulamadım,bunu yaziverdim malum her yer de kar buz olunca kardelen geldi aklıma.5.takimdaydim

En son yarismanin mantigi kalmamisti canim 5 takim 20 uye seklinde devam ediyordu

Hatırlıyorum seni yeniden başlangicin hayirli olsun
Kac kilosun hedefin kac az taniyalim mi seni

YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:152
KİLONUZ:57.5(iki hafta önce başladığımda 59.5idi)
HEDEF KİLONUZ:52
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZgretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemeklere olan aşkım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Hem sağlık hem de istediğimi giyebilme arzusu

Çok sevindim canım. İnşallah daha da iyi olursun.
Günaydın canlar
Günaydin tatlım.
Günaydın kızlar
Günaydın canım dün dpor yaptın mı?

Hayırlı olsun başlangıcın. Çok kilo değil. Hemencik verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…