İyidir kaptanım yeni gördüm.
Afiyet olsun canim12 mart menüm;
10.00 : 1 tb ekmek, 1 peynir, yulaf lapası
13.00 : 1 tabak pırasa yemeği+ 1tb ekmek
16.30: 1 ayran + 25 gr leblebi+ 2 çıbık patates kızartması
18.00: turk kahve si+ 3 züber top
21.00: 6-7 çiğ. Badem
Hayırlısıyla olsun inşallah kuzumKızlar öğleden sonra bir ev var emlakçı çağırdı bakacağız dua edin de bitsin bu belirsizlik yoruldum manen ztn babam fln beni bitirdi bu süreçler çok zor, kötü günümde yanımda olmayan kim olursa olsun fena siliyorum
Yok canım Benim ev sahibi olmadık zamanda çıkın dedi haklı gerçi kızımı koyucak, ev yok , babamın durumu iyi evleri var kirada buarada ben ztn 2. Evliliğimi yaptım bosanirken 0 dan baslayanlardanim o süreçte bile yardım etmediler ama sorsanız benimle gurur duyarlar iyiler birden ev laizm olunca sesi soluğu yok kendisi bir de emlakçı ses etmiyor ki üzerine kalırım diye delirtti iyice ya herkes anne baba olmamalı gerçektenBoşanıyor musun canim
Günaydın canimGünaydın kızlar,iyi pazarlar
Günaydın kaptanimGünaydın kızlar
Günaydın kaptanim
Günaydın canimGünaydın güzeller
Afiyet olsun canimBen de tarçınlı kahveyi sevmiyorum. Ama içtim şimdi.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canim bizede yaz durumuKızlar öğleden sonra bir ev var emlakçı çağırdı bakacağız dua edin de bitsin bu belirsizlik yoruldum manen ztn babam fln beni bitirdi bu süreçler çok zor, kötü günümde yanımda olmayan kim olursa olsun fena siliyorum
Allah Allah çok şaşırdım canım inşallah bir an evvel yoluna girer tüm işlerin. Babanın da yaptıklarına üzüldüm kızdım ama babandır birşey diyemedim. Çok şeylerin üstesinden gelmişsin inşallah bunun da üstesinden gelirsin canımYok canım Benim ev sahibi olmadık zamanda çıkın dedi haklı gerçi kızımı koyucak, ev yok , babamın durumu iyi evleri var kirada buarada ben ztn 2. Evliliğimi yaptım bosanirken 0 dan baslayanlardanim o süreçte bile yardım etmediler ama sorsanız benimle gurur duyarlar iyiler birden ev laizm olunca sesi soluğu yok kendisi bir de emlakçı ses etmiyor ki üzerine kalırım diye delirtti iyice ya herkes anne baba olmamalı gerçekten
Günaydın canimGünaydın canlar
Saçlarını güle güle kullan canım.Zipzip- Cordelia
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
4 şeker domates( minicikler )
Yarım portakal yarım greyfurt
2 zeytin
1 kk peynir
Ara
1 ceviz bi ısırık ayve ( tadı kötüymüş yemedim
Akşam
2 köfte
1 kase yoğurt
1 porsiyon taze fasulye
2 -3 yk pırasa
1 köz biber
Spor saç boyadım ne zor işmiş yaa belim koptu
Hoş buldumGünaydın canım hoşgeldin.
Hadi ya, ne güzel yarisiyorduk oysaGünaydın
11 eylul gibi sonlandi yarisma biz burdan devam ediyoruz
Tabi ki katilabilirsin
Yeni uyelik almışsın tanisiyor muyuz
En son yarismanin mantigi kalmamisti canim 5 takim 20 uye seklinde devam ediyorduHoş buldum
Hadi ya, ne güzel yarisiyorduk oysa
Ben seni biliyorum ama bilmem hatırlar mısın? Suskunhanim idi nickim.Sun akşam birden aklıma geldi ne yazsam ne yazsam nick de bulamadım,bunu yaziverdimmalum her yer de kar buz olunca kardelen geldi aklıma.5.takimdaydim
Şimdi bixim takımdan 5 takım çıkar.En son yarismanin mantigi kalmamisti canim 5 takim 20 uye seklinde devam ediyordu
Hatırlıyorum seni yeniden başlangicin hayirli olsun
Kac kilosun hedefin kac az taniyalim mi seni
O zamanda kalabaliktik aslindaŞimdi bixim takımdan 5 takım çıkar.
Günaydın canimGünaydın kızlar
Çok sevindim canım. İnşallah daha da iyi olursun.Kizlar ben geldim.
napiosunuz, nasilsiniz?
Ay bu hafta nasil gecti, ne zor bir haftaydi. Allah bir daha boylesini yasatmasin. Cok sukur, biraz diyeti esnetmek, cok kati gitmemek, biraz disari cikip gezmek iyi geldi.
Bugun gezerken yorulmusum biraksaniz saat 9 da uyurdum kanepede ama direniyorum cunku yemegi de gec yedim. En azindan 11.00 e kadar sabredersem yemegimi sindirmis olurum, sabahda da normal dinlenmis kalkabilirim :)
Sali gunune gore cok cok cok daha iyiyim. Bu hafta bu gelgitlerim ve yogunlugum pek gelemedim buraya ama yari ntiibari ile daha aktif olmaya calisicam burada da :)
Biraz daha iyi hissediyorum cok sukur
Günaydin tatlım.Günaydın canlar
Günaydın canım dün dpor yaptın mı?Günaydın kızlar
Hayırlı olsun başlangıcın. Çok kilo değil. Hemencik verirsin.YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:152
KİLONUZ:57.5(iki hafta önce başladığımda 59.5idi)
HEDEF KİLONUZ:52
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZgretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemeklere olan aşkım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Hem sağlık hem de istediğimi giyebilme arzusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?