Canım sen elinden geleni yap vicdanın rahat olsun. Yiyince daha kötü hissedeceksin. Beni düşün mutlu ol.Bir moral bozukluğu da benden dünden beri bagirsaklarimi da çalıştırdım akşam bisey de yemedim ama sabah eksik gelmedim tartıda. Bi de canım mantı çekiyor çok canım sıkılıyor bugün bunaltidan biseyler yemek istiyorum
Valla hasta ettim soğukta kendimi yine de iyi sayılırm acayip yoruldum yaa ayaklarımın altı sızladı ama bitti şükürİyiyim canim sen nasilsin
Ellerine saglik yoruldun
Çok güzel sakın uyuma çünkü15 hazirana kadar 70 olsam o bile güzel. ama nasıl olacak
kahvaltı yaptım, kahvemi içtim. başka hiçbir iş yapmadım. tembel tembel oturuyorum. aslına içeride işim var ama uyku çöktü
O benim ama grupta değilimYok estağfirullah,boza galiba.etiket deneyeyim dedim,oldu.
Ex kaptanım geçmiş olsun bitanemValla hasta ettim soğukta kendimi yine de iyi sayılırm acayip yoruldum yaa ayaklarımın altı sızladı ama bitti şükürsen nasılsın valla özledim burayı ya elime aldım hep okumak ıcın ımkansızdı yarın tam mod devammm
Teşekkürler tatlı hatunEx kaptanım geçmiş olsun bitanemÖzleme tatlım daha çok gel.
Gecmis olsun canim dikkat et kendine bizde ozledik seniValla hasta ettim soğukta kendimi yine de iyi sayılırm acayip yoruldum yaa ayaklarımın altı sızladı ama bitti şükürsen nasılsın valla özledim burayı ya elime aldım hep okumak ıcın ımkansızdı yarın tam mod devammm
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim
Dedikodu kokusu aldımOo üç kişiyiz çayları doldurun mavi takım kaptanı hakkında bir şey dicem.
AboooooAramızda kalsın durmadan spor yapıyormus. Kuş kadar yiyormuş. Kırmızı kaptan vız gelir , yeşil kaptanı tanımam diyormuş. Yaaaa
Gecmis olsun canim dikkat et kendine bizde ozledik seni
Iyiyim bende aynen devam ediyoruz burda
Aaa olan şeyi konuşuyoruz ayol.Dedikodu kokusu aldım
Abooooo
Kıyamam yeşil çiçeğime. Ellerine sağlık.Valla hasta ettim soğukta kendimi yine de iyi sayılırm acayip yoruldum yaa ayaklarımın altı sızladı ama bitti şükürsen nasılsın valla özledim burayı ya elime aldım hep okumak ıcın ımkansızdı yarın tam mod devammm
Teşekkürler cordeliamKıyamam yeşil çiçeğime. Ellerine sağlık.Geçmiş olsun.
ben iş yoğunluğundan buralarda çok olamıyorum yaaBir göründün bir kayboldun nerelerdesin kuzumAfiyet olsun. Luppo dışında fena değil toparlarsin zamanla.
Bugün cuma olduğu için luppo bile gider yanisıkınti yok
Aaa olan şeyi konuşuyoruz ayol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?