Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

KIRMIZI ÇEKİRGE
Hanımlar iyi pazarlar kimseler yok , herkes ailesiyle meşgul tabi ki. Lütfen kendinize de vakit ayırın. Adım tamamlamaya çalışın, 15 dk spor yapın. Kaçamak yapmayın. 2 kare bitter diyip geçmeyin hergün hergün yendiğinde olmuyor maalesef. Burda ortak bir amacımız var ve grup olarak hareket ediyoruz. Lütfen düzene ayak uyduralım.
Sonuç olarak yaptığımız herşey kendimize fayda sağlayacak. Kimse sizin yerinize spor ve diyet yapmayak bunu unutmayın

fesang
Maviokur
Wilma11
60kiloyum
Nefesimmmsin
Kinoalihatun
Hallederiz
Kmsl Hnd
Amine Busra

Canım sen elinden geleni yap vicdanın rahat olsun. Yiyince daha kötü hissedeceksin. Beni düşün mutlu ol. Cuma günkü artiyi atamadım hala ama peşini bırakmayacağım. Mantı bildiğin hamur yemedigin bir şey değil ki cuma günü yersin çok kalmadı ki

İyiyim canim sen nasilsin
Ellerine saglik yoruldun
Valla hasta ettim soğukta kendimi yine de iyi sayılırm acayip yoruldum yaa ayaklarımın altı sızladı ama bitti şükür sen nasılsın valla özledim burayı ya elime aldım hep okumak ıcın ımkansızdı yarın tam mod devammm

15 hazirana kadar 70 olsam o bile güzel. ama nasıl olacak

kahvaltı yaptım, kahvemi içtim. başka hiçbir iş yapmadım. tembel tembel oturuyorum. aslına içeride işim var ama uyku çöktü
Çok güzel sakın uyuma çünkü
Kahveden 30 dk sonra çok iyi yağ yakılıyor.
Ben de 30 dk olmasını bekliyorum.
Hadi danslı videoyu yapalım, hem de Cordelia kaptan 1000 puan veriyor

Ex kaptanım geçmiş olsun bitanem Özleme tatlım daha çok gel.

Gecmis olsun canim dikkat et kendine bizde ozledik seni
Iyiyim bende aynen devam ediyoruz burda

Kıyamam yeşil çiçeğime. Ellerine sağlık. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…