Aramızda kalsın durmadan spor yapıyormus. Kuş kadar yiyormuş. Kırmızı kaptan vız gelir , yeşil kaptanı tanımam diyormuş. Yaaaa
Şişe su içmek için , nasıl yani, espiriyi anlamadım.İnşallah ev kalabalık değildir bugün
Ha haaay geri püskürttüm bugün kocamıYürüsün biz de açarız videoyu oynarız. Eşi şimdi tuzaklar kuruyordur. Ciğerciye mi giderler Adana yemeye mi bilmem.
Üç litreye ulaşırsın gibi geliyor bana. Evet evet espri wc ydi.Şişe su içmek için , nasıl yani, espiriyi anlamadım.WC sorunu için sanırım
Duştan sonra bir yorgunluk kahvesi yakışııırrrrBu Bozamiz da pek bı cilveli çıktı
Yavrum daha yeni geldim yürüyüşten hiç kalkacak halim yok akşama oynarım seninle
Yedim gittiYe kuzum niye kendini sıkıyorsun
Hem zaten kiloda eksi görmemişsin
Şaka kuzum, 4 gündür tartı bendede oynamadı, inşallah duraklamada deyilizdir
Ben bugün her su içtiğimde boza için diyorum.Zipzip- bir bardak içebilirsin, eğer içersen içtim de
Canım annem muhteşemsin ne diyimMenüm
Kahvaltı 11:30
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
1 dilim peynir
1 domates biraz maydonoz
1 bardak çay
Ara 1 fincan zencefilli tarçınlı süt
Akşam 18:00
4 yemek kaşığı yeşil fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt
1,5 kepçe mercimek çorbası
2,5 litre su 3 litreye tamamlayacağım
Zipzip- Elhan @yildiz4kc Cordelia
Sonuç olmadığı sürece ... Nokta noktaSimdi icecegim siseme dogru gidiyorum
Ooo sevindimBen bugün he4csu içtiğimde boza için diyorum.
Senden özendim denedim olmadı kuzum. İfadenin üzerini tıklıyorum URL kopalanmiyor.İfade yapmaya çalışıyordum copy+paste
Tşk ederim canım kaptanımCanım annem muhteşemsin ne diyim
Afiyet olsun maviş kızım benim.
Çok basitmiş , anlatıcam, bildirimleri bitiriiimmSenden özendim denedim olmadı kuzum. İfadenin üzerini tıklıyorum URL kopalanmiyor.
Kahveyi çıkmadan içip gitmiştim dönüşte çay tercih ettim tatlım ya ..Duştan sonra bir yorgunluk kahvesi yakışııırrrr
Hem de nassiÇok basitmiş , anlatıcam, bildirimleri bitiriiimmben de anladım zaten "deneme" yazmışsın. Çok güzel ozendiriyorum dimi
2 tane 750 ml cam siseyi bitirdimSonuç olmadığı sürece ... Nokta nokta
Çok hızlısinKahveyi çıkmadan içip gitmiştim dönüşte çay tercih ettim tatlım ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?