- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
Bütün eşler aynıHahaha demezsem de iyice şiştin diyor diyetteyim desem hadi hadi ye diyor yaranılmıyor bir türlü
Aaaaa adımı unuttum benTarih yazıyor üstlerinde biri dünün biri bugününCordelia
Kagit derken?bütün çayları dökme kullan canım. kağıtlı çay da tat alamazsın. kağıdın tadı siniyor.
Kağıt dediği o işte çukulatımKagit derken?
Posetin icinde sallama cay yani benim ictigim
Göreceğiz
Anladim cnm tesekkur ederimBen demleme içiyorum eşim aktar kendisi sallama hiç tavsiye etmiyor. aktardan açık alıp kullansan daha iyi olur
Aha benim kafadan biri dahaVücudu şaşırtmışsın gibi düşün bebeğimarada bozmazsak ne anlamı var.
O neBugün Suriyeli bir öğrencim cuma okulda olup olmadığımı sordu okuldayım dedim. Allah'ım inşallah mendi pilavı getirir
Tamam cnm anladimKağıt dediği o işte cukulatım
Böyle mangal tadında bir pilav ahhhhhhh ahhhhhAnladim cnm tesekkur ederim
Aha benim kafadan biri daha
O ne
Tamam cnm anladim
Ben açık yeşilçay aldim, kiraz sapi da aldim öğüre oğüre ictim en son. Bir daha sallama almaya devam ettimKagit derken?
Posetin icinde sallama cay yani benim ictigim
Ayyyynen öyle canikomVücudu şaşırtmışsın gibi düşün bebeğimarada bozmazsak ne anlamı var.
Diyete döndüğün belli oluyorBöyle mangal tadında bir pilav ahhhhhhh ahhhhh
Sorma ya.. bu açlık bana gani gani eksi ile dönsün inşallahDiyete döndüğün belli oluyor
Ben demleme içiyorum canım, aldı marketten limonlu yeşil çay alıyorum, sizin orda varsa bakabilirsinArkadaslar size bise sorucam
Siz yesil cayi sallamami iciyorsunuz demlememi
Ben sallama iciyorum ayni gorevi yapiyormu
Bitki çayıBen demleme içiyorum canım, aldı marketten limonlu yeşil çay alıyorum, sizin orda varsa bakabilirsin
Işte bahane yapıyoruz tembellik oluyor...Aslında bir kere başlayınca gerisi gelir bence. Ben de yapamıyorum spor
Kilon gayet iyi zaten, sen koruma amaçlı ufak ufak yapsan yeter sanaIşte bahane yapıyoruz tembellik oluyor...
Yoksa iyi spor yapıyordum..
Üç Buçuk ayda 16 kilo vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?