• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Enişte, gorumcemin kocası cnm :) eve cikti evesigun şükür birazdaha iyi

Bende burdaki kizlara ayak uydurmaya calisiyorum 😁
ayyy çok güzel haber allaha çok şükür 2 kere şükür hem senin eşinin bir şeyi yokmuş şükür hem , enişte hastaneden çıkmış şükür
durumu baya iyi o zaman , inşallah daha da iyi olur

boyun, ense omuz kolun yarısı inletiyor, gece uyutmadı boyun kol ağrısı eşim fıtıktır diye teşhisi koydu bile :))) robokop gibiyim, bir ilaç verdi az önce yuttum sabah da jel sürdü inşallah işe yarar bir sürü ütü yapılacak
sen nasılsın az dizini bacağını dinlendirebildin mi
Geçmiş olsun abla :(

kuzum yarin sınavım 🤓
Allah zihin açıklığı verdin canım güzel geçer inşallah 🤗
💕cumartesi menusu💕

➡️7.20 2 dilim cavdar arasına kasar tost,3 zeytin domates salatalik

➡️15.00 1 tane biber dolmasi ,1 kase yogurt
➡️ 17.30 4 tane cigkofte bolca marul 1 bardak ayran
19.00 1 tane cezerye

su 1 lt
12388 adım 1238 puan
@Cordeliaa Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul madamhd madamhd
Sabah tost öğle dolma akşam çiğköfte miktar olarak az ama fazla karbonlu olmuş canım afiyet olsun 🤗
sabaha kaldi kusurabkma kaptanim aksam uyuyakladim yoegunluktann
Paylaşmayı unutmayında akşam ya da sabah farketmez canım 🤗
Ayaklarına sağlık canım 😘

boyun, ense omuz kolun yarısı inletiyor, gece uyutmadı boyun kol ağrısı eşim fıtıktır diye teşhisi koydu bile :))) robokop gibiyim, bir ilaç verdi az önce yuttum sabah da jel sürdü inşallah işe yarar bir sürü ütü yapılacak
sen nasılsın az dizini bacağını dinlendirebildin mi
Geçmiş olsun canım 😢

Bizim kaptan madamhd madamhd öyleyse Nehir bizde. O zaman dans.💃💃💃
😍😍😍 :KK73::KK73::KK73:
Tmm canım. Şuan düşünüyorum henüz birşey gelmedi aklıma. Olanbilecek birşeyler buluruz.
Spor zaten 5 gün ve sonunda yüzde 2 avantaj sağlıyor gayet iyi bir kazanç bence yeterli 🤔
Kayinperim evliliğimin ilk yılında biz 3 aylık iken kanserden vefat etti. O sene 2012 Ağustos gibi babam olmeden
5 ay önce falandı eşimin fotosunu getirdi bir akraba bana o zaman istememiştim.
2013 Ocak babam vefat etti.
Babam ölmeden 2 gün önce faceten fotoya baktık babamda dedi kızım artvinliler iyi olur istersen git gör,tamam dedim grip olmustum geçsin gidicem. 2 gün sonra babam vefat etti.
Babamın 52sin de tekrar konu açıldı yine git gör falan dediler dedim tamam pazar günü cikalim öylece oldu yani. 2013 Kasım evlendim 2014 Şubat kayinpederin vefat etti.
Allah rahmet eylesin 🙏

Back
X