Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tohumlu her şeyi koyabiliriz kabak çekirdeği, aycekirdegi, badem ne varsa artık ozellikle koruma döneminde rahatlıkla tüketilebilir tost yemekten korkmiciz
Bana süt ürünleri de yasak ama sebzeli fumeli tost olabilir aynen biraz daha kilo verince ramazan da çocuklara yaparken kendime özel poğaça fln deniycem

Bana süt ürünleri de yasak ama sebzeli fumeli tost olabilir aynen biraz daha kilo verince ramazan da çocuklara yaparken kendime özel poğaça fln deniycem
Yaaa zor bir hayatmis seninki kuzum. süt tek başına benim için sorun ama diğer ürünlerinde bir sıkıntı yaşamıyorum. Herkesin hassasiyeti farklı işte napacaksin uyum sağlamak zorundayız.

Hava soğuk olur laf ederiz sıcak olur laf Allah bizi bildiği gibi yapsın, ben dışarıda çalışıyorum o biraz zorluyor beni
Bende bazen oyle dusunuyorum. Hep memnuniyetsiziz. Kişi artik hastalıklardan ve eve kapali kalmaktan dolayi sevmiyorum bende. Yoksa soğuk bir insanım soğuk severim... Yazinda sıcaktan terden bunaliyoruz işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…