Bana süt ürünleri de yasak ama sebzeli fumeli tost olabilir aynen biraz daha kilo verince ramazan da çocuklara yaparken kendime özel poğaça fln deniycemTohumlu her şeyi koyabiliriz kabak çekirdeği, aycekirdegi, badem ne varsa artıkozellikle koruma döneminde rahatlıkla tüketilebilir tost yemekten korkmiciz
Benim normal dongum 28 30du. Gecen temmuzdan beri 2 3kl kez 25te oldum. Şimdi 22Bazen erken olabiliyor canim gözlemle devam ederse doktora gidersin
Hocam bu bazen muhabbeti nedirBu basenle sokağa çıkmam.
SağolAfiyet olsun canim
Yaaa zor bir hayatmis seninki kuzum.Bana süt ürünleri de yasak ama sebzeli fumeli tost olabilir aynen biraz daha kilo verince ramazan da çocuklara yaparken kendime özel poğaça fln deniycem
Yaza kadar veririz canımCanim gunde toplam nekadar iciyorsun
Ben sabah kalkinca 1 bardak (450ml) iciyorum
Kahvalti yapiyorum suan
Sonra saat basi 1bardak iciyorum
Ya benimkine ne demeli
Bende bazen oyle dusunuyorum. Hep memnuniyetsiziz. Kişi artik hastalıklardan ve eve kapali kalmaktan dolayi sevmiyorum bende. Yoksa soğuk bir insanım soğuk severim... Yazinda sıcaktan terden bunaliyoruz işte..Hava soğuk olur laf ederiz sıcak olur laf Allah bizi bildiği gibi yapsın, ben dışarıda çalışıyorum o biraz zorluyor beni
2 litre içtim. Yolda zor dayandım.1,5 Luk şişe bitti
Sadece elde mi uyuşma var canim. Allah tez vakitte şifa versinHastanedeyim. Annemin durumu aynı henüz bir şey demiyorlar. Test falan yapıyorlar. Kan sulandırıcı iğne yapmışlar.
Sağol canım evet.elimi sıkıyor ama güçlü değil.Sadece elde mi uyuşma var canim. Allah tez vakitte şifa versin
Sadece eldeyse fizik tedaviyle iyileşir inşallahSağol canım evet.elimi sıkıyor ama güçlü değil.
InsallahYaza kadar veririz canım
Allah sifa versin canimHastanedeyim. Annemin durumu aynı henüz bir şey demiyorlar. Test falan yapıyorlar. Kan sulandırıcı iğne yapmışlar.
Sen harikasın canım ya maşallah..Biz ikimizde 72ydik evlenirken. Erkeklerin bunyesi cok acayip ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?