Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

pastelfit kaptanım canım vicdan azabim var anlatıyım kurtuluyum, ekmek yaparken ev halkına kıymali muska böreği yapmıştım küçük bir tane sahur da yedim dayanamadım, yasak olan her şey var diyetisyen şişlik varmı dedi cidden karnım şişmişti ama koktu fena ölçülu yeidm sahurda ama sana diyemeden edemedim menü yazicam akşam ama kendimi ispiyonluyum da

Kahvaltıyı bu sefer göz kararı hesaplıcam kaloriyi. Kalabalıktık. Hee kahvaltı demişken, kahvaltı tabağı kalorisi oluşturmam lazım kendime. Ama kafa yoruyorum hep.
Sesli düşüneyim.
Haşlanmış yumurta, peynir, zeytin kesin oluyo ama işte, tereyağ nadiren bitmiş oluyor.onu katamam. Yok ya katicam vazgeçtim, çünkü binde bir olmuyor,nadirin nadiri
Peynir çeşidi,bu aralar tulum kesin var, beyaz peynir bazen hoşuma gitmeyen tarz denk geldiğinde ağzima suremiyorum
Fıstık ezmesi denk geldi de aldık, onu ekstraya yazarım .
İyi yaa şekillendi kafamda, beyaz peynir,zeytin, tereyağ ve Haşlanmış yumurtadan oluşan kahvaltı tabağıimin kalorisini hazirlicam. 4 çeşit tamamdır. Eğer ki tulum,lor, fıstık ezmesi olursa ayrı hesaplıcam. Ekmek ve çay zaten ayrı.belli olmuyor. Hafta sonu zaten farklı ekstralar giriyor.
Miktar olarak da, yumurta 1
Zeytin 11
Tereyağ 1 (tatlı kaşığı)
BeyaZ peynir 111 gram diyomusum beyaz peynir i yapamadım ya. Püf.buldummm. az Beyaz peynir yok içime sinmedi.onu gram olarak hesaplıcam. Aklımda kalması için 1 rakamını kullanıyorum veee beynim yndı

Kolay gelsin canım
Geldim evdeyim.
Çavdar da olur onun tadıda güzel oluyor.

Selamlar
Dünkü menümü yazicam
9:00 probiyotik Yeşilçay
Öğle12:00
2 h yumurta
1 salatalık
1 muz
6 dolma zeytin
1 mini peynir
Ara çubuk kraker
Akşam 19:00
2 kepçe ezo çorbasi
1 kepçe az hazir yogurtlu manti
Salata
Zipzip- Cordelia pastelfit sidelya
Cuma 69,8 i görebilsem

Eklentiler

• B3837064-E7A5-4BD5-A0E3-F06A622D9002.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 24
Selam
Neden depresyona giriyorum diyordum havadanmiş
Regldenmiş
Bide anksiyete miş
Üst üste gelen rahatsizliklar
Zor bir hafta geçti
Kendi kendime sinirlenip çok güldügüm bi anda oldu o an ağladim
Hay allah dedim tam Ruh hastayim
Geçecek hepsi diyorum
Geçer
Geçer
Geçer
Bi süre cuma günü son tartımı paylaşıp kk yi ara vericem çok yoğunum buraya pek bakamiyorun
Ama Üyeligimi kapatmıcam
Bi kere kapattim da prolugum gidiyor

Hesabını kapatırsan prolukta gidiyor diye biliyorum.
Ara vermek bazen gerekli oluyor bende bir dönem yapmıştım 3 ay yoktum.

Hakkinda hayırlısi canım. İstediğin zaman gel tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…