Sen basensiz pantolon giymiş birinin resmini atsana. Merak ediyorum hayalin ne?@Zeynep_Nihal bak açık mavi kot giydim o kadar da basensiz değilmişim değil mi?
Geldim evdeyim.Kolay gelsin canım
Çavdar da olur onun tadıda güzel oluyor.Beyaz ekmektam bugday alicam beyazlar bitsin de
Evet canim ama ben aldim. Sen daha zayifsindir. Benim hemen karnim cikiyor bel bolgem kalin. Senin hatlarin daha kadin gorunumunde. Belin inve diye hatirliyorum. Benim nasil bir vucudum varsa anlamadim genetik ablamlarda oyle. Popo yok belimiz kalin
Aynen start verdim basliyorum 4 kilo fazlam var
Geçmiş olsun corişimHastanedeyim. Annemin durumu aynı henüz bir şey demiyorlar. Test falan yapıyorlar. Kan sulandırıcı iğne yapmışlar.
Porsiyonlu yemende sorun yok canım. Akşam 8 den sonra yeme. Günlük 1600-1800 kalori arasi kalırsan kilo almazsın.Ama hep diyet modunda hayatimizi devam ettiremeyiz ki. Neden bende insan gibi yemiyorum porsiyonlu
Test sonuçları belli oldumuHastanedeyim. Annemin durumu aynı henüz bir şey demiyorlar. Test falan yapıyorlar. Kan sulandırıcı iğne yapmışlar.
Yok canım. Sağol.Test sonuçları belli oldumu
Benim daha az oluyor günlük gene zorlanıyorum mesela bir ara toplasan 1000 kalori bile olmuyordu nedeyse.Porsiyonlu yemende sorun yok canım. Akşam 8 den sonra yeme. Günlük 1600-1800 kalori arasi kalırsan kilo almazsın.
Yarın filan belli olur herhalde,evdemi hastanedemi şimdi.Yok canım. Sağol.
Hastanede canım.Yarın filan belli olur herhalde,evdemi hastanedemi şimdi.
Hesabını kapatırsan prolukta gidiyor diye biliyorum.Selam
Neden depresyona giriyorum diyordum havadanmiş
Regldenmiş
Bide anksiyete miş
Üst üste gelen rahatsizliklar
Zor bir hafta geçti
Kendi kendime sinirlenip çok güldügüm bi anda oldu o an ağladim
Hay allah dedim tam Ruh hastayim
Geçecek hepsi diyorum
Geçer
Geçer
Geçer
Bi süre cuma günü son tartımı paylaşıp kk yi ara vericem çok yoğunum buraya pek bakamiyorun
Ama Üyeligimi kapatmıcam
Bi kere kapattim da prolugum gidiyor
Yanındasın demi kalacak demi hastanede.Hastanede canım.
Hakkinda hayırlısi canım. İstediğin zaman gel tatlım.Selam
Neden depresyona giriyorum diyordum havadanmiş
Regldenmiş
Bide anksiyete miş
Üst üste gelen rahatsizliklar
Zor bir hafta geçti
Kendi kendime sinirlenip çok güldügüm bi anda oldu o an ağladim
Hay allah dedim tam Ruh hastayim
Geçecek hepsi diyorum
Geçer
Geçer
Geçer
Bi süre cuma günü son tartımı paylaşıp kk yi ara vericem çok yoğunum buraya pek bakamiyorun
Ama Üyeligimi kapatmıcam
Bi kere kapattim da prolugum gidiyor
Kalacak mı canım?Hastanede canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?