Geçmiş olsun,tez zamanda şifa bulsun inşallahHastanedeyim. Annemin durumu aynı henüz bir şey demiyorlar. Test falan yapıyorlar. Kan sulandırıcı iğne yapmışlar.
Çok iyi bu saatte bu sonuç.2 litre içtim. Yolda zor dayandım.
Allah yardımcınız olsun. Şifalar versinHastanedeyim. Annemin durumu aynı henüz bir şey demiyorlar. Test falan yapıyorlar. Kan sulandırıcı iğne yapmışlar.
Canım allah yardımcınız olsun ..Hastanedeyim. Annemin durumu aynı henüz bir şey demiyorlar. Test falan yapıyorlar. Kan sulandırıcı iğne yapmışlar.
Kacinci siniflar canim tahmin edememislerdirAy bugün çocuklarla ders yapıyoruz
Kitaptaki soru ise : Ögretmenininizin kilosunu tahmin ediniz gerçek kilosu ile tahmini kiloyu toplayınız, diyordu.
Yok artık dedim burda da kilo karşıma çıktı
60-65 diyenler oldu
Ben de çocuğum allah göstermesin o kiloları bana dedim...
Kikir kikir gülustuler..
Sonra 59 kiloyum dedim
O kadar göstermiyorsunuz öğretmenim diyorlar
3. Sınıflar..Kacinci siniflar canim tahmin edememislerdir
Allah sifa versin canim
Allah yardımcınız olsun. Şifalar versin
Canım allah yardımcınız olsun ..
Inşallah en kısa zamanda annen iyileşir
Amin, Allah senden de razı olsunÇok sağolun Allah razı olsun.
Ne güzelBugün tartıda çok mutluuu oldummm
Evet ama tikandim artikSen harikasın canım ya maşallah..
Çok Güzel kilolar vermişsin
Yarım gün mü çalışıyorsun?İş yerinde kafamı kasiyamiyorum doğal olarak. Öğlen yemek yemedim, yazdım.
Çünkü yediğimiz anda bağımlılıga yeniliyoruz. Disiplini bozmaya gelmiyor.Ben diyetten koptum, nasil tekrar adapte olucam. Neden böyle oluyor
Ama hep diyet modunda hayatimizi devam ettiremeyiz ki. Neden bende insan gibi yemiyorum porsiyonluÇünkü yediğimiz anda bağımlılıga yeniliyoruz. Disiplini bozmaya gelmiyor.
Aynen öyle ama sorun olmadı fındık sütü vardi ekmeğe ondan koydum lezzeti güzeldiYaaa zor bir hayatmis seninki kuzum.süt tek başına benim için sorun ama diğer ürünlerinde bir sıkıntı yaşamıyorum. Herkesin hassasiyeti farklı işte napacaksin uyum sağlamak zorundayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?