- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
TeşekkürlerAynen canım.
95 ten indim canım.
Teşekkürler.
Yesin bakalım. Biz çıtır olacağız o da tombik.
Sağol canım.
Çok değişken canım. 2 kiloya kadar olabilir. Hiç te olmayabilir.
Tamam canım. Yazma .Çok zor cidden zıpzıpa dedim aklımda bilr yok ki menü bu seferlikböyle olurmu kaptanım mazur görsen beni
Başınız sağolsun canım.Kızlar haber geldi birkac saat önce cenazemiz var, hazırlandık Zonguldak'ta gidiyoruz. Eşimin dayısı vefat etti. Oralarda girebilir miyim bilmiyorum haberlesiriz.
İyi akşamlar.Ben kaçtım hanımlar iyi akşamlar görüşürüz kara cumaya az kaldı
Evet şimdi kvye geldim. Hazirliyorum birşeylerYemek olayımı afiyetler olsun
İyi olmuş şimdi rahat rahat dinlenir inşallahAnnem acilde kalıyordu. Şimdi şükür odaya geçti. Dinlenir biraz. Uyur en azından. Orada hep hareket var
Bu cuma bana tam kara cuma olacakBen kaçtım hanımlar iyi akşamlar görüşürüz kara cumaya az kaldı
Başınız sağolsun canim. Allah rahmet eylesin, hayirli yolculuklarKızlar haber geldi birkac saat önce cenazemiz var, hazırlandık Zonguldak'ta gidiyoruz. Eşimin dayısı vefat etti. Oralarda girebilir miyim bilmiyorum haberlesiriz.
Başın sağ olsun canımKızlar haber geldi birkac saat önce cenazemiz var, hazırlandık Zonguldak'ta gidiyoruz. Eşimin dayısı vefat etti. Oralarda girebilir miyim bilmiyorum haberlesiriz.
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinKızlar haber geldi birkac saat önce cenazemiz var, hazırlandık Zonguldak'ta gidiyoruz. Eşimin dayısı vefat etti. Oralarda girebilir miyim bilmiyorum haberlesiriz.
Tıkanma canım.. devam et .. vücut çok nankör yani irade ...Evet ama tikandim artikteşekkür ederim
Yarin beni masterfite al canimEline Sağlık canım.
Şimdi
@dolunaydagel
@eceboce ( hasta. )
@L u c i a
@HanimKelesimiGetir
@AhSen_2504
@esemea
Eksik menüleri tamamlarsiniz çok mutlu olurum.
Basiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesinKızlar haber geldi birkac saat önce cenazemiz var, hazırlandık Zonguldak'ta gidiyoruz. Eşimin dayısı vefat etti. Oralarda girebilir miyim bilmiyorum haberlesiriz.
Basiniz sagolsun canimKızlar haber geldi birkac saat önce cenazemiz var, hazırlandık Zonguldak'ta gidiyoruz. Eşimin dayısı vefat etti. Oralarda girebilir miyim bilmiyorum haberlesiriz.
Tamam canim ilk siraya yazıyorum simdi seniYarin beni masterfite al canim
Fazla gelsemde al
Beni zorlamazsaniz ben salarim kendimi
Zaten çıkmadın ki. Çıkış yok.Yarin beni masterfite al canim
Fazla gelsemde al
Beni zorlamazsaniz ben salarim kendimi
Duymasınlar ilk sıraya yazdığını.Tamam canim ilk siraya yazıyorum simdi seni
Gideyim liste oluşturayim
Başınız sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin.Kızlar haber geldi birkac saat önce cenazemiz var, hazırlandık Zonguldak'ta gidiyoruz. Eşimin dayısı vefat etti. Oralarda girebilir miyim bilmiyorum haberlesiriz.
Geçmiş olsun canımAnnem acilde kalıyordu. Şimdi şükür odaya geçti. Dinlenir biraz. Uyur en azından. Orada hep hareket var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?