Tamamdır anladımMavi ve kirmizi kaptanlar seciyor caniim
Yarin Mavi kaptan kim olursa secmesini isteyebilirsin
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun
Allah kabul etsin
Afiyet olsun cnm
Masallah ex ortim cok guzel bi menu
Allah kabul etsin canım
Cok verirsen kirmizi kaptan olursunTamamdır anladımçok vermek lazım demekki
Yaaa cok tatlisinCanım yanlış anlaşılmasın ama mavi ben de tutku takım değişikligi bize mi bağlı seçebilirmiyim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Kızlar haber geldi birkac saat önce cenazemiz var, hazırlandık Zonguldak'ta gidiyoruz. Eşimin dayısı vefat etti. Oralarda girebilir miyim bilmiyorum haberlesiriz.
No no no kaptan olamam çok vericem ama olmaz inanılmaz yoğunum sayenizde diyet program süper gidiyor ama takıp edememCok verirsen kirmizi kaptan olursun
Ne yapım aklım kaldı amaYaaa cok tatlisin
Üç yumurtayi iyi ki yemişsin canım.Menüm
Sabah yok.
Öğle 12.30
3 yumurta tavada
1 kk peynir
11 zeytin
Ara 16.00
3 wasa 1 elma
Akşam 18.30
4 galete
Az yemişim sanki.
Zipzip- @Kinoalihatun
Ben yeşil takımda kalmak istiyorum.
Bende yeşili cok seviyorumNe yapım aklım kaldı amahayatım mavi ruhum mavi kızlar
Ahsjsjshdhdh 17 yaşında ki oğlum olabilir bu oram buram çok hassas bu yeni nesil yaaSaat 8de camide program var oraya gidecez ama Benim kiz nefes alinca ciğerleri agriyomus, kanser oldugunu dusunuyotam ergen teshisi
Geçmiş olsun canım. Ciğerlerini üsutmüş olabilir.Saat 8de camide program var oraya gidecez ama Benim kiz nefes alinca ciğerleri agriyomus, kanser oldugunu dusunuyotam ergen teshisi
Az ama saat olarak ve yediklerine bakılınca tok tutucu şeyler kuzum afiyet olsunMenüm
Sabah yok.
Öğle 12.30
3 yumurta tavada
1 kk peynir
11 zeytin
Ara 16.00
3 wasa 1 elma
Akşam 18.30
4 galete
Az yemişim sanki.
Zipzip- @Kinoalihatun
Ben yeşil takımda kalmak istiyorum.
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun
Allah kabul etsin
Afiyet olsun cnm
Masallah ex ortim cok guzel bi menu
Allah kabul etsin canım
Öğlen olmadigi onu bende biliyorumAfiyet olsun canim Allah kabul etsin
Kemalpasalari yarin mi yesen
Afiyet olsun kaptanim Allah kabul etsin
Afiyet olsun canim öğlen menu olmamis
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim Allah kabul etsin
Kemalpasalari yarin mi yesen
Afiyet olsun kaptanim Allah kabul etsin
Afiyet olsun canim öğlen menu olmamis
Maviyi bende cok seviyorumNe yapım aklım kaldı amahayatım mavi ruhum mavi kızlar
Hepsini yemeyebilirdinÖğlen olmadigi onu bende biliyorumsağlıklı bişi koymamışlar ki yulaf koyaydi yerdim
Daha 12sine yeni girdiAhsjsjshdhdh 17 yaşında ki oğlum olabilir bu oram buram çok hassas bu yeni nesil yaa
Olabilir abla yarina gecmezse doktora gideriz ama benim kiz evhamliGeçmiş olsun canım. Ciğerlerini üsutmüş olabilir.
Neyse kaptanlik kazanirsan ikinciye devrederiz canimNo no no kaptan olamam çok vericem ama olmaz inanılmaz yoğunum sayenizde diyet program süper gidiyor ama takıp edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?