sağol kaptanım aynen öyleMerhaba canim
Keske hasta olmadan verseydin yinede tebrik ederim eksin cok guzel
Günaydın kaptanim
Tamam canimCanım verdim de biraz sıkıldım.
Kilo bildirimi yaparım yine.
64.8Ben gecen cuma kactimki gidip bakim galerideki fotolara
Hayırdır inşallahCordelia annenin durumu nasil canim
Canım çok şükür iyi. Bugün ben gitmeyeceğim. Evdeyim. Yeğenimle ders çalışacağız. Sağol.Cordelia annenin durumu nasil canim
Hastanede yatıyor annesiHayırdır inşallah
Tamam canim iyi olmasina sevindimCanım çok şükür iyi. Bugün ben gitmeyeceğim. Evdeyim. Yeğenimle ders çalışacağız. Sağol.
geçmiş olsun kaptanım hayırdır ?Canım çok şükür iyi. Bugün ben gitmeyeceğim. Evdeyim. Yeğenimle ders çalışacağız. Sağol.
Çok sağol. Canım.
Çok sağol canım .geçmiş olsun kaptanım hayırdır ?
çok geçmiş olsun canımÇok sağol. Canım. sol eli hissiz hareket zorluğu var. Şuan iyi gidiyor gibi. Araştırma hastanesinre her şeye bakıyorlar. İyi olacak inşallah.
Annen nasıl bugün
Banada keleş nedirdiye soranalr olmuştuAy anlamı yok kızeppek ( ekmek ) arası eşek arısı diyenler bile oldu gidip degistiriyim en iyisi
Tedaviye cevap veriyor en azından,buda güzel brgelişme.Çok sağol canım .Sol eli hissiz hareket zorluğu var. Şuan iyi gidiyor gibi. Araştırma hastanesinre her şeye bakıyorlar. İyi olacak inşallah.
Haklısın canım benimCanim bilmedigim konu hakkinda yorum yaparsam yanlis olur ama etrafimda hic kimse kullanmiyor.
Ben olsam risk almazdim
Normal makine alirdim
Yinede senin bilecegin sey tabiki
Saol kuzum tşk ederimGüzel eksi canim şartlama kendini 75 diye
Eksideysen tebrikler artiysan halledersin yazmadığın için bilemedim
Tebrikler
Tebrikler canım güzel eksi
Ecem geçmiş olsun önemli birsey değildir inşallah eksin de çok güzel
Bu kiloda süper eksi
maşallah
Eksi candır
Haziran sonuna kadar Allah'tan mani çıkmazsa masterfit kaptanım
Rabbım bir an önce şifa versin canimÇok sağol. Canım.Sol eli hissiz hareket zorluğu var. Şuan iyi gidiyor gibi. Araştırma hastanesinre her şeye bakıyorlar. İyi olacak inşallah.
Çok çok iyi olacak inşallah canımÇok sağol. Canım.Sol eli hissiz hareket zorluğu var. Şuan iyi gidiyor gibi. Araştırma hastanesinre her şeye bakıyorlar. İyi olacak inşallah.
Kilo bildiririmim
Geçen Cuma 70.2
Bugün 68.7
-1,5 kg
Eki Görüntüle 3028721
Telefonumun kamerası bozuk. Umarım görünüyordur
Zipzip- Cordelia Elhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?