• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün yüzüm düştüydü yüz gram hiç beklemiyordum. Toparladım sayende. :KK60:sen de benim canımsın.
Öyle ya ibrem yeşil artık benim :halay::halay:sevinecek o kadar çok şey var ki :KK72:
Ablam herkesin de dedigi gibi en azindan alip vermeyle ugrasmiyorsun. Bak bende al ver al ver ugrasiyorum ayni yerde sayip duruyorum kasimdan beri

Bı dakika şoktayım 😮iyki mesajı kaçırmadım. Sen bana geçenlerde ruh eşim dedin yaa, tesadüfe bak ,ben de 4 pişi yemiştim 😮😮😮😮😮😮 hatırladın mı? Kızmayın ama arkadaş söz verdi yapıp getirecek demiştim.
Afiyet olsun Bozacan, bugün cumaaaaaaa bugün yenir🤪

Kız nördün ateş alır gibi gittin geldin cenaze evine gördün mu kilomu 56li kiloya düştüm sabah kalk da tartıl tamam mi bakalım verdin mi sen de
Helal olsun böcükümmmm. Valla ben kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılıcam. Ama dün gece yolda yedik, e bugün de yolda yedik durduk adım atamadım amaaaaan... Neyse bu hafta veririm inşallah

Çok çeşitli bir menü oldu bugün. Serbest günüm diil ama. Hafta sonu kullanabilirim o hakkımı 💃💃 kalori hesabı çok çeşit olunca beni benden alıyor, 1.500 ü aştım galiba.Pertim çıktı hesaplamaktan

Kahvaltı
14 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor
Beyaz peynir yedim biraz, ölçüyü hatırlamadim tam
1 tatlı kaşığı Fıstık ezmesi
Çay şekersiz
4-5 lokmalık pide (bu birazcık kaçtı)

Ogle
Yok

16:00 gibi
1 orta boy tabak yağda yumurta 🤭
1 dilim çavdar ekmeği
1 kayık tabak (orta) havuç 🥕 ve lahana salatası

Arada
5-6 dilim elma, 2 tane kadar havuç, bir yeşil çay, 1 kefir, 1 tane daha içicem yatmadan. Bir kurabiye öğlene doğru iş yerinde. Ev yapımı kakolu, 3 lokmalık.

Akşam
15 kavrulmuş fındık
3 avuca yakın çekirdek 😮😮 bu hiç olmadı

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Su 3 litre
Spor 15 dk yavaş tempo dans

18 Mart cuma
Sahur 2 de bir litreye yakın su ve fotoğraftakiler
İftar 19.20 de sirkeli su ve hurma ile açtım menü fotoğraftakiler bolca salata
Rezene çayı içtim, soda, 500 ml su içtim suyun devamı geliyor çay demledim bir kurabiye hakkım ile keyif yapicam ramazana kadar oruç yeterli Allah kabul etsin inşallah 🤲☺️
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- @pastel34 kaptanlar degistimi alımlar oldumu kızlar
Allah kabul etsin, harika yemekler 😍😍😍

Canım canlı dersim vardı. Mola verdim. Hemen bildirimleri tıkladım birikiyor yoksa. Evliyim tatlım. Eşim kulüpler kadını der bana daha bir çok söylemi de var...:oops:
Kendisi borsa morsa maç tel elinde ben niye kulübüme girmeyim :63::63:bazen dizi açar o zaman bırakırım ancak...
Eşim temmuzda emekli oldu. Boş vakti çok....kırk yılda bir memlekete gitti. Düğün vardı...
Anladım.ben özellikle eşime fırsat vermeyeyim diye de elime almıyorum.o da almıyor. Düşünsene ikimizin elinde tel, itici geliyor bana. 😬

Çok çeşitli bir menü oldu bugün. Serbest günüm diil ama. Hafta sonu kullanabilirim o hakkımı 💃💃 kalori hesabı çok çeşit olunca beni benden alıyor, 1.500 ü aştım galiba.Pertim çıktı hesaplamaktan

Kahvaltı
14 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor
Beyaz peynir yedim biraz, ölçüyü hatırlamadim tam
1 tatlı kaşığı Fıstık ezmesi
Çay şekersiz
4-5 lokmalık pide (bu birazcık kaçtı)

Ogle
Yok

16:00 gibi
1 orta boy tabak yağda yumurta 🤭
1 dilim çavdar ekmeği
1 kayık tabak (orta) havuç 🥕 ve lahana salatası

Arada
5-6 dilim elma, 2 tane kadar havuç, bir yeşil çay, 1 kefir, 1 tane daha içicem yatmadan. Bir kurabiye öğlene doğru iş yerinde. Ev yapımı kakolu, 3 lokmalık.

Akşam
15 kavrulmuş fındık
3 avuca yakın çekirdek 😮😮 bu hiç olmadı

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Su 3 litre
Spor 15 dk yavaş tempo dans
Hmmm damak eşim değilmişsin :)) haşlanmış yumurta ve meyve hiç sevmem 🤣🤣 afiyet olsun Bozacan

27. Hafta Yeşil Takım şuan bu şekilde. @Nefesimmmsin ve @dolunaydagel bu hafta diyet yapma imkanınız olacak mı? Sizi free takıma alabiliriz. :KK22:

@B O Z A canım güzel bir hafta diliyorum. Yeşil takım için ne gerekiyorsa yaparım. 5 litre su bile içerim. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Zipzip- Zipzip- canım bu hafta takımları oluşturmak zor oluyor senin içinde eline emeğine sağlık. :KK200:

Yeşil Takım
@B O Z AYeşil Kaptan
81,60​
Cordelia Cordelia Yeşil
63,15​
@ChedariceYeşil
83,70​
@YtmzYeşil
69,80​
@HanimKelesimiGetirYeşil
58,10​
@HAYAT40INDABASLARYeşil
54,80​
@GuzguzelimYeşil
69,60​
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Yeşil
69,40​
@gezegenfezaYeşil
72,80​
@Tesnim1989Yeşil hamiş
66,80​
@NefesimmmsinYeşil
63,40​
@dolunaydagelYeşil
81,15​
Elinize emeğinize sağlık kızlar. Cordelia Cordelia sen zaten en iyi şekilde gerekeni yapıyorsun.iyki varsınız 🫂🫂🫂👭👭👭

Back
X