• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

18 Mart cuma
Sahur 2 de bir litreye yakın su ve fotoğraftakiler
İftar 19.20 de sirkeli su ve hurma ile açtım menü fotoğraftakiler bolca salata
Rezene çayı içtim, soda, 500 ml su içtim suyun devamı geliyor çay demledim bir kurabiye hakkım ile keyif yapicam ramazana kadar oruç yeterli Allah kabul etsin inşallah 🤲☺️
Allah kabul etsin canım 🥰

O yaşlarda bende oyleydim, gerçi hâla evhamliyimda 😅
Aslinda boyle olmasi benim hatam
Ben 20 yasinda anne oldum
Kotu seyler yasadim annem cok evhamlidir
Aman dustu aman carpti aman eli yandi diye diye cocugu korkuttu
Emeklemesine bile izin vermedik cocuk isyana geldide kalkti yurudu
Ondan boyle bence

Aslinda boyle olmasi benim hatam
Ben 20 yasinda anne oldum
Kotu seyler yasadim annem cok evhamlidir
Aman dustu aman carpti aman eli yandi diye diye cocugu korkuttu
Emeklemesine bile izin vermedik cocuk isyana geldide kalkti yurudu
Ondan boyle bence
Bende kendim cok baskiyla büyüdüm. Eşime göre çocuklara da baskiciyim ama torpulemeye çalışıyorum...

Bende kendim cok baskiyla büyüdüm. Eşime göre çocuklara da baskiciyim ama torpulemeye çalışıyorum...
Simdi oyle degilim ama
Kucuk kiz duvarlara tirmaniyo bise demiyorum😂
Tabi ben delirmis vaziyetteyim o baska

Valla şahanesin hayatım🥰

Allah kabul etsin canım 🙏

Kolay gelsin canım, toplanıp öbür eve giriş yapsan sonrası daha kolay, yavaş yavaş yerleşirsin🙏
Aşkitom bu şahaneligim tartıya niye yansımıyor :KK14::KK14:
Teşekkür ederim sen daha çok sahanesin benim için. :KK68:

Valla yeni kaptan gelene kadar hala kaptanım sensin ben ortada kalmadım😂

senin ama hep öyle oluyor ki bi hafta çok veriyorsun bir hafta sabit bu demek oluyor ki bu hafta vereceksin bak hiç geri aldigin olmadı mesela bu çok önemli bir ileri bir geri olunca kilo verilmiş olmuyor ki ben mesela bu hafta geçen hafta aldığım kiloyu verdim şimdiye kadar ben de ileri geri yapmamıştım ama diyeti bırakınca hemen hucum etti kilolar

Yanı bir hafta 1 kilo alıp ertesi hafta 1.5 verince aslında 1.5 kilo değil 500 gr verilmiş oluyor. Sen hiç artıya geçmediğim için 500 700 azına geliyor
Böcüğüm hiç böyle düşünmemiştim :KK76::KK76::KK76:
Aynen ya ileri geri yapmıyorum nasıl mutlu oldum :KK68:
Bir haftalık motivasyon download yaptın bana :confused:( edebiyat öğretmeni olduğuma kim inanır )
Önümüzdeki hafta zirvelere çıkarız inşallah. 🙈

18 Mart cuma
Sahur 2 de bir litreye yakın su ve fotoğraftakiler
İftar 19.20 de sirkeli su ve hurma ile açtım menü fotoğraftakiler bolca salata
Rezene çayı içtim, soda, 500 ml su içtim suyun devamı geliyor çay demledim bir kurabiye hakkım ile keyif yapicam ramazana kadar oruç yeterli Allah kabul etsin inşallah 🤲☺️
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit kaptanlar degistimi alımlar oldumu kızlar
Allah kabul etsin canım

Elhan Elhan naber? Hee sen de evlisin dimi? Benim eşim görevde. Onun yanında nerdeyse hiç tel almazdım elime.
Canım canlı dersim vardı. Mola verdim. Hemen bildirimleri tıkladım birikiyor yoksa. Evliyim tatlım. Eşim kulüpler kadını der bana daha bir çok söylemi de var...:oops:
Kendisi borsa morsa maç tel elinde ben niye kulübüme girmeyim :63::63:bazen dizi açar o zaman bırakırım ancak...
Eşim temmuzda emekli oldu. Boş vakti çok....kırk yılda bir memlekete gitti. Düğün vardı...

Böcüğüm hiç böyle düşünmemiştim :KK76::KK76::KK76:
Aynen ya ileri geri yapmıyorum nasıl mutlu oldum :KK68:
Bir haftalık motivasyon download yaptın bana :confused:( edebiyat öğretmeni olduğuma kim inanır )
Önümüzdeki hafta zirvelere çıkarız inşallah. 🙈
Tabi ya baksana toplamda kaç kilo vermiş oldun 500 500 gitti hepsi.
Canım öğretmenim benim sen hep motive ol kilo vermesen de olur artık ama moralin yüksek olsun bak artık zaten sen de zayıf oldun♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Tabi ya baksana toplamda kaç kilo vermiş oldun 500 500 gitti hepsi.
Canım öğretmenim benim sen hep motive ol kilo vermesen de olur artık ama moralin yüksek olsun bak artık zaten sen de zayıf oldun♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Bugün yüzüm düştüydü yüz gram hiç beklemiyordum. Toparladım sayende. :KK60:sen de benim canımsın.
Öyle ya ibrem yeşil artık benim :halay::halay:sevinecek o kadar çok şey var ki :KK72:

27. Hafta Yeşil Takım şuan bu şekilde. Nefesimmmsin Nefesimmmsin ve dolunaydagel dolunaydagel bu hafta diyet yapma imkanınız olacak mı? Sizi free takıma alabiliriz. :KK22:

@B O Z A canım güzel bir hafta diliyorum. Yeşil takım için ne gerekiyorsa yaparım. 5 litre su bile içerim. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Zipzip- Zipzip- canım bu hafta takımları oluşturmak zor oluyor senin içinde eline emeğine sağlık. :KK200:

Yeşil Takım
@B O Z AYeşil Kaptan
81,60​
Cordelia Cordelia Yeşil
63,15​
Chedarice Chedarice Yeşil
83,70​
@YtmzYeşil
69,80​
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Yeşil
58,10​
H HAYAT40INDABASLAR Yeşil