Günaydın canim evet belli olacakGünaydın kızlar bugün takımlar belli olacak mı
Günaydın canimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın canımGünaydın canim evet belli olacak
İndirimler olmasa pazar market fena canım yemeksepetine de bak özellikle bazen mahalle kısmında 30/40 TL indirimler veriyorlar geçen öyle yumurta sebze aldım da baya indirim oldu Allah cümlemize yardım etsin ne diyelimAmin canım çok zor tek maaş. Benim 2 ay maaşım yatmayacak, bakalım nasıl olacak
Bir de baktığın getir de çok pahalı meyve sebze. Gerçi her şey pahalı. Bebeğime mama alacaktım, dışarı çıkmayım dedim. 143 tl ydi. Bir baktım 164 tl yapmışlar, ben şok. Neyse eşim gelirken aldı 130 a . Eğer indirimlerini kullanırsan uyguna gelebiliyor
Motive olacaksın, söz miİndirimler olmasa pazar market fena canım yemeksepetine de bak özellikle bazen mahalle kısmında 30/40 TL indirimler veriyorlar geçen öyle yumurta sebze aldım da baya indirim oldu Allah cümlemize yardım etsin ne diyelim
Ya sen şimdi mavi takım başkanı olduysan beni alsana motivem artsin mavi olmam laizm
Hayirli olsun cnm kaptanligin
Söz hocam söz kaptanim orada bir mavi var ben yokum amaMotive olacaksın, söz mi
Tamam kaptanim
Evet genelde cuma gunleri tamamlıyorduk ama kirmizi kaptanin misafirleri varmis gelemediGünaydın canım
Niye gecikti bu hafta
Cuma gunu oluyodu
Günaydın canim
Tamam kaptanim tesekkur ederim açıklama icinEvet genelde cuma gunleri tamamlıyorduk ama kirmizi kaptanin misafirleri varmis gelemedi
Yapackmis indirimBelki indirim yaparlar
Yok yok greek yokTelefonu çocuklara veririz onlar yürüyüp adımı hallederler
Bende koruyamiyorum artik canim
O zaman master fite bende geliri mRamazan da adimlari azaltmayi dusunuyoruz canim
SağolSuskunkardelen bu hafta Kırmızı ve mavilerdr olacak canim
Tamam canimYapackmis indirim
Yok yok greek yok
Geçmiş olsun valalhi
O zaman master fite bende geliri m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?