- Emoji Skoru
- 99.188
- Puanlar
- 598
Degisik bir haftaya başladık hadi bakalım sonu bol eksili olsun inşallahTez gel tez gel diye bi sarki vardi zaranin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degisik bir haftaya başladık hadi bakalım sonu bol eksili olsun inşallahTez gel tez gel diye bi sarki vardi zaranin
Gelemiyorum amcam geldiNerde bu millet![]()
İnsallah canimDegisik bir haftaya başladık hadi bakalım sonu bol eksili olsun inşallah

Biskevit çok pahalanmis artık onun yerine tavuk yemek daha mantıklı mecburi sağlıklı yolda yürüyeceğizNirde bu millet nirde bu divlet
Biz neden biskevit yemiyok![]()
Reklamlardan sonra azz sonraaaaGelemiyorum amcam geldi
Az sonra burdayim![]()
Gelemiyorum amcam geldi
Az sonra burdayim![]()
YimeeeeLokumumu yidim geldim
Neyse Cumaya kadar vakit var
Belki yetişirsin![]()
Bu yaz gelirken ne getirsem diye cok düşünmeyim biskevit goturecem herkeseBiskevit çok pahalanmis artık onun yerine tavuk yemek daha mantıklı mecburi sağlıklı yolda yürüyeceğiz![]()
Teşekkür ederim evet kistim varmış. Hormon sonuclarim cikti ama gosteremedim henüzAmine Busra tatlim gecmisleri tam okuyamadim ama kist var gibi biseler gorur gibi oldum dun aksam yatarken bakiyodum uyuya kalmışım
Gecmis olsun canim insallah kotu bise degildir
Tedavisi neymis pekiTeşekkür ederim evet kistim varmış. Hormon sonuclarim cikti ama gosteremedim henüz
Teşekkürler canimAmine Busra geçmiş olsun canım şimdi okudum
Iyi uykular tatlimSütlü kahve içtim uykum geldi. Öğle uykusuna geçiyorum ben. Enerjiniz bol olsun![]()
Geçmiş olsun canım. Bir an önce tedavine başla aksatma canım. Doktorun inşallah korkulacak bir şey yok...hallederiz derTeşekkür ederim evet kistim varmış. Hormon sonuclarim cikti ama gosteremedim henüz

Bilmiyorum. Genelde bu kistler adetle atiliyor. Ama bende sık oluyor. Sonuçlari gösterirken soracağım. Başka sıkıntılara da sebep oluyor çünkü...Tedavisi neymis peki
İnşallah abla teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Bir an önce tedavine başla aksatma canım. Doktorun inşallah korkulacak bir şey yok...hallederiz der![]()
Rabbim sifa versin canimBilmiyorum. Genelde bu kistler adetle atiliyor. Ama bende sık oluyor. Sonuçlari gösterirken soracağım. Başka sıkıntılara da sebep oluyor çünkü...
İnşallahRabbim sifa versin canim
İnsallah bir an önce atarsin sende