• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kopüksüz oldu ☕ hadi içeceklerimizi alıp gelelim.

Bekâr, evli, çocuklu, çocuksuz, genç, yaşlı, öğrenci. Hepimiz kendimize göre yoğunuz ama burası iyi geliyor ki zamandan zaman çıkarıp karsilikli motive oluyoruz.

👭👧👨‍👨‍👧👩💁👱‍♀️👯👭👩‍👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦🧕👩‍👧‍👧🧘‍♀️👩‍🎓
Kahvaltımi yaptım evimi süpürdüm haftasonu işlerini yoluna koydum, 2 litreye yakın su şimdiden içildi, limonlu açık çayımı alıp buraya geldim 😌☺️😇

Eklentiler

• 16476839620897517395068414615496.webp
    16476839620897517395068414615496.webp
    13 KB · Görüntüleme: 24
Kahvaltımi yaptım evimi süpürdüm haftasonu işlerini yoluna koydum, 2 litreye yakın su şimdiden içildi, limonlu açık çayımı alıp buraya geldim 😌☺️😇
Daha çok çay içececegiz tatlım aç ocağın altını sıcak kalsın :işsiz:
Afiyet olsun diyim de :KK60:

Perşembe akşam çocuğun antibiyotik tedavisini bitirdik, şimdi üşüyorum deyince ateşini ölçtüm 37.5 derece. Çıldıracağım ya😡 Yemeğini yedirdim şimdi, ateş düşürücü verdim, biraz uyutmaya çalışacağım.
Geçmiş olsun canım. Çabuk geçer inşallah. :dua:

İnşallah 😌 dünden beri daha çok ağrım oldu 🙊
Geçmiş olsun canım🙏
Kahvaltımı yaptım. Çay fasli bittikten sonra atayım kendimi sahillere :süslü::süslü:
Sizin orada kar mı vardı :63:
Evet kar var:KK49:
Perşembe akşam çocuğun antibiyotik tedavisini bitirdik, şimdi üşüyorum deyince ateşini ölçtüm 37.5 derece. Çıldıracağım ya😡 Yemeğini yedirdim şimdi, ateş düşürücü verdim, biraz uyutmaya çalışacağım.
Geçmiş olsun canım 😔

Şuraya cuma menumu yazıyım :dua:

Sabah
1 dlm ekmek
1kk peynir Yeşillik

Ara
Sütlü kahve

Aksam(17:00)
Hamburger
1/2 bardak kola
(Diyetisyen kaçamağı akşam yaptırıyor tüm günü çöpe çevirmeyeyim diye :KK70: )

Su: 1 lt adım: 4800 lerdeydi şarja taktım sonrasını saymadım

Kimseyi de etiketlemezsem arada kaynar :KK70:
Afiyet olsun canim🤭🤭

Bilmiyorum. Genelde bu kistler adetle atiliyor. Ama bende sık oluyor. Sonuçlari gösterirken soracağım. Başka sıkıntılara da sebep oluyor çünkü...
Canım yeni okudum Allah'ın izniyle birsey yoktur, kadınlık zor Allah sifani bol versin bitanem 😇🤲

Back
X