- Emoji Skoru
- 99.188
- Puanlar
- 598
Arada bir yağıp kayboluyorAnkaranin yarisi karli yarisi gunesli abla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada bir yağıp kayboluyorAnkaranin yarisi karli yarisi gunesli abla![]()
Sen hangi taraftasin tatlımAnkaranin yarisi karli yarisi gunesli abla![]()
Gecmis olsun canimPerşembe akşam çocuğun antibiyotik tedavisini bitirdik, şimdi üşüyorum deyince ateşini ölçtüm 37.5 derece. Çıldıracağım yaYemeğini yedirdim şimdi, ateş düşürücü verdim, biraz uyutmaya çalışacağım.
İşte buuuKahvaltımi yaptım evimi süpürdüm haftasonu işlerini yoluna koydum, 2 litreye yakın su şimdiden içildi, limonlu açık çayımı alıp buraya geldim![]()
Gunesli taraftayimSen hangi taraftasin tatlım![]()
Bu hafta baslamadan tatil mi yapsakKaptan bu hafta evsiz gibi kaldık ortada![]()
Dur ya yeni başladım ben ne tatiliBu hafta baslamadan tatil mi yapsak![]()
Ellerine saglik canim afiyet olsunKahvaltımi yaptım evimi süpürdüm haftasonu işlerini yoluna koydum, 2 litreye yakın su şimdiden içildi, limonlu açık çayımı alıp buraya geldim![]()
Kaptansiz takimsiz bir de beş altı kilo veriyormuşuzKaptan bu hafta evsiz gibi kaldık ortada![]()

Simdide onun misafiri var bakalim ne yapacağızBen buradayım şira gelsin başlarız![]()
Afiyet olsun canimDolaptan çıkardım, içicem çok az soğusun![]()
Sıira dedin de, s ile başlayan arkadaş şampiyon oldu ya , ben başka birine şampiyon dedim sanki. Nickler karışmış olabilir ben deBen buradayım şira gelsin başlarız![]()
Teşekkürler kaptanimGecmis olsun canim![]()
Bak seeeeen tuzum kuru diyorsunGunesli taraftayim![]()
Ohh my godddKaptansiz takimsiz bir de beş altı kilo veriyormuşuzElif dağılın uleeeen deyip kapıya kilidi vuruyor mu
![]()
Cok teşekkür ederimCanım yeni okudum Allah'ın izniyle birsey yoktur, kadınlık zor Allah sifani bol versin bitanem![]()
Kaptansiz takimsiz bir de beş altı kilo veriyormuşuzElif dağılın uleeeen deyip kapıya kilidi vuruyor mu
![]()