Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

iyi hafta sonları kızlarrr

hava buz gibi. bir de ayaz var ki sormayın. sabahtan dışarı çıktık. hem yürüyüş olsun hem de bir iki şey alalım diye.
eve geldik çok üşümüşüm. birşeyler atıştırdım sonra kahvemi içtim. hala ellerim buz gibi.

kizlar selam,

She-Raa kaptanim hayirli olsun mavis takimimiz, bu hafta sampion olacagizninsallah. Dunku spor takima sayilmiyor biliyorum ama yine de sporumu yazayim. Bugun de en az bu kadar gelecek :)

38 dk leslie 190 puan
200 adet pilates cemberi ile ic bacak hareketi 200 puan
12611 adim 1261 puan
toplam 1661 puan Cordelia Zipzip-

Maviş kızlar nerelerdesiniz
ben geldim ama 5 dk ya yuruyuse cikicam

Ellerine sağlık bitanem

Güller savaşa hazırlığını tam gaz yapıyor kaptanım.
10.000 küsur adım var. Suya ağırlık vereceğim şimdi de...bir bin adım da wc salon arasinda gelir

Merhaba canım, hayır dünkü spor yarışmaya sayılmıyor. Ama yapmışsın, sana geri dönüşü güzel olacaktır adım sayın ve yaptığın sporlar çok güzel .Çok güzel bir sonuç seni bekliyor canım

Güller savaşa hazırlığını tam gaz yapıyor kaptanım.
10.000 küsur adım var. Suya ağırlık vereceğim şimdi de...bir bin adım da wc salon arasinda gelir
Güzel plan
BİM’e gittim yürüyüş olsun hem de az bi havam değişsin dedim. Saatin şarjı yoktu onu şarja taktım, telefon sayar nasıl olsa. Anaaa o kadar sokakta kaldım 200 adım saymış mümkün değil. Geçenlerde de saymadı gibi gelmişti. Sonra telefonun kendi sağlık programına girdim, saatin programından 1.000 adım önde

Bende evde leslie ya da yerinde yürüme yaptım kışları. Şuan da da yine yerinde yürüme ile 8bini tamamlıyorum

Iyi hafta sonlari canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…