benim bu ara iştah tavan yine. dolunayİyi akşamlar herkese. Bugünüm bomboş geçti. Ne doğru düzgün temizlik yapabildim, ne kendimle ilgilenebildim… Resmen başladığım her işi yarım bıraktım.
Dün gece yine yeme atağım geldi ve karşı koyamadım, daha doğrusu karşı koymadım. Baya oturup 2 dilim tahıllı ekmeğe 1 yk çikolatayı sürdüm yedim yani@She-Raa telafi edeceğim ama
O zaman danss
Bugün ben kötü uyandım ama. Daha önce ‘amann yediysem yedim.’ diyorken bu sabah 06.45 te büyük bir pişmanlık ve rahatsızlıkla uyandım. Sabah aç karnına tiroid ilacı alıyorum normalde, ‘Aç karnına içiliyor bu ilaç, aç mısın sen?! Yok sana ilaç milaç’ diye paraladım falan kendimi.benim bu ara iştah tavan yine. dolunaybugün de sabah yumurta yemedim. iyi olmadı. hep açtım
Hoşgeldin canımSelaaaaaaam yeni geldim eve evim evim canım evim
İyi günlerde kullanımÇocuğu doğumgününe götürdüm sonra avize baktık uzun uzun neyse onu da aldık sırada halı perde var o da yarına inşallah
Evet
Peki ya ben
Kinoasız diyet olur mu kııııssssPeki ya ben
Sen de mi kırmızısınPeki ya ben
Güne gittin de bizi çağırmadın mıMenü
Sabah 11.00
İki yumurtadan sucuklu omlet
2 wasa bir dilim süzme peynir
1 tatlı kaşığı lutenitsa
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Akşam 15.00
Büyük tabak içinde
Köz patlıcan salatası
Köz biber salatası
Tavuk salatası
İki sarma
Küçücük minicik sosisli börek
Yeşim mercimekli salata
Su yatana kadar 2 litreyi geçer
Adımları gece atarım
Zipzip- sidelya
Gün değildi minnoşum çocuğu doğumgününe götürdüm söylicem bir dahakine beraber gideriz ayıp yaniGüne gittin de bizi çağırmadın mı
Sarı takım harici geldiğimden beri aynı takımdayız hepSen de mi kırmızısıntakım listesini görmedim kuşum pastelim etiketlemiş de üçümüzü onu gördüm
Aaa doğru ya unuttum , doğumgünüsüGün değildi minnoşum çocuğu doğumgününe götürdüm söylicem bir dahakine beraber gideriz ayıp yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?