Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanım

Kırmızı balonlarını görünce “It (O)” filmi geliyor aklıma

Eline sağlık kaptanım

Sağlık sorunların vardı. Nasıl oldun canım?
Biraz daha iyileştim ama öksürük burun akintisi hâla var. Gece bir uyandım su gibi terlemiştim. Uzerimi degistirdim arada bogazlarimda aciyor. Yetmezmis gibi karin agrisida 4. Gunde hâla devam ediyor. Bir dokundun bin ah isittin

Leslie 3 mile yaklaşık 5.000 adım yapıyor diye biliyorum ama adım yerine geçer mi bilmiyorum canım

Leslie 3 mile yaklaşık 5.000 adım yapıyor diye biliyorum ama adım yerine geçer mi bilmiyorum canım
Talep oluşturalim yapıyım çünkü ev çok küçük içinde iş bile yapsam 1000 anca oda şarja fln koyuyorom yetkililere duyurulur haftasonlaru için fln bu şekilde bir şey yapalım sutfenn Cordelia

İyi akşamlar herkese. Bugünüm bomboş geçti. Ne doğru düzgün temizlik yapabildim, ne kendimle ilgilenebildim… Resmen başladığım her işi yarım bıraktım.
Dün gece yine yeme atağım geldi ve karşı koyamadım, daha doğrusu karşı koymadım. Baya oturup 2 dilim tahıllı ekmeğe 1 yk çikolatayı sürdüm yedim yani She-Raa telafi edeceğim ama

Talep oluşturalim yapıyım çünkü ev çok küçük içinde iş bile yapsam 1000 anca oda şarja fln koyuyorom yetkililere duyurulur haftasonlaru için fln bu şekilde bir şey yapalım sutfenn Cordelia
Telefonu cebine koyup leslie yap. Sayar o zaman

Ya da yerinde yürüme yap. Ben ara ara öyle yapiyorum. Birde cepli esofman giyip sabahtan akşama kadar telefonu uzerimde taşımış oluyorum. Zaten evde gezinirken 4 5 bin yapıyorum

Bugünün menüsüne gelirsek,

Sabah 10.00
4 dilim sucuk ve 2 yumurta ile omlet,
1 kk peynir, 6 tuzsuz zeytin,
3 yk kadar yazdan hazırladığım domates sosu,
2 parça mercimek ekmeği. (Mercimek, yumurta ve yoğurtla yaptığım ekmek. İçinde hiç un yok)

Akşam 16.00
1 küçük boy avokado,
1 kk peynir ve bol limonla sos hazırladım,
1 parça mercimek ekmeğiyle yedim.

Ve son olarak 18.30

Su : 2 lt ye tamamlayacağım. She-Raa Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…