Afiyet olsun canimKahvaltim10'da.Yine ek olarak bal varbaşka bir alternatif düşünmeli ya da bu hafta bala veda etmeliyim
Ara 13.30 gibi yarım bardak süt ve gronola.Uzwrine tarçın zencefil zerdeçal da ekledim.
Aksam18.00
Ispanak böreğieşimin canı istemiş, üç dilim ve bol salata yarın okulda nobetciyim telafi ederim inşallah.Bugun spor yapacaktım yapamadım
Şu 3 lt ye yaklaştı.Biraz önce de bir çay bardağı yeşil çay içtim limonlu .
Adım sayım da ektedirZipzip- @She-Raa Cordelia
Eline saglik kaptanimHerkese Merhaba
Ortaklıları belirledim. Herkese başarılar. En çok kilo veren ekip kazanır.
Ortaklar Kırmızı Takım Takım Kilo Fıstık Yeşili Cordelia Yeşil 63,15Fıstık Yeşili @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 69,40fuşya fesang Kırmızı 58,60fuşya @limonlutarcinlikek Kırmızı 62,70ilkbahar yeşili @Ytmz Yeşil 69,80ilkbahar yeşili @Guzguzelim Yeşil 69,60kahverengi @DombiliKus Mavi 82,10kahverengi North River Mavi 77,30kırmızı @pastel34 Kırmızı 62,00kırmızı @Elhan Kırmızı 63,20lacivert @She-Raa Mavi Kaptan 88,00lacivert @L u c i a Mavi 84,5mavi @HLLAK Mavi 66,55mavi @Maviokur Mavi 59,70mor @Suskunkardelen Mavi 56,90mor ugurbocuuu Mavi 56,70pembe @s i d e l y a Kırmızı Kaptan 68,7pembe @sandriyon Kırmızı 66,80Su Yeşili HanimKelesimiGetir Yeşil 58,10Su Yeşili @HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,80turkuaz @Kinoalihatun Kırmızı 76,70turkuaz @gewezebidik Mavi 68,20turuncu @yildiz4kc Kırmızı 74,40turuncu erenmothers Kırmızı 75,70yeşil @B O Z A Yeşil Kaptan 81,60yeşil @Chedarice Yeşil 83,70Yosun Yeşili @gezegenfeza Yeşil 72,80Yosun Yeşili @Tesnim1989 Yeşil hamiş 66,80
Afiyet olsun ablacimZipzip- Cordelia @s i d e l y a @Elhan
Kahvaltı 11.00
1 d peynir 4 zeytin
2 wasa fıstık ezmeli
1 yağda yumurta
Salatalık
Ara 12.00
Yulaf bar
Akşam 17.15
Ton balıklı salata
1 wasa 1 lokma peynir
Geç saatte 1 lokma peynir
Su 1,5
Spor
30 dk kardio
40-40 plank
50-50 squat
100-100 zıpzıp
Adım 9.074
Tamam kaptanimCanım seni yeşil takıma alıyorum.Zipzip-
Gecmis olsun kaptanimİyi geceler
Bugün gün boyu kv evindeydim. Çok yoğun bir gündü. Oğlumun ayak bileği şişmiş morarmış. Kırık çıkık bir durum var mıdır bilemedim. Akşam başladı acıyor demeye. Ara ara böyle bahanelerle geliyor okula gitmemek için. Yine öyle sandım. Yatmadan önce baktım şiş ve dokundurmuyor. Yarınki duruma bakıp doktora götürürüz belki
Menüleri yorumlayıp uyuyacağım. İyi geceler
Geçmiş olsun canımİyi geceler
Bugün gün boyu kv evindeydim. Çok yoğun bir gündü. Oğlumun ayak bileği şişmiş morarmış. Kırık çıkık bir durum var mıdır bilemedim. Akşam başladı acıyor demeye. Ara ara böyle bahanelerle geliyor okula gitmemek için. Yine öyle sandım. Yatmadan önce baktım şiş ve dokundurmuyor. Yarınki duruma bakıp doktora götürürüz belki
Saol canımAfiyet olsun canım.
Afiyet olsun ablacım. Güzel menü
2:30 da akşam yemeği mi yedinnasıl durdun kız saatlerdir aç bir halde
Afiyet olsun canım
Menü güzel lakin ne eksik sen biliyorsun
Güzel menü afiyet olsun
1 lokma peynir olabilir. Lokum değil sonuçtaafiyet olsun Pastelcim
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Saol canımmmAfiyet olsun canim
Oncelikle su ve adıma dikkat edeyim bende
Abur cubur yemeyecegim
Birde aksam 7 den sonra hic bisi yemeyecegim
Afiyet olsun kaptanim
Listeleri kim hazırlayacak gec saatlere kalir
Evet canım son nickim bebelerin adını koydum kurtuldumNorth River eppeğimm sensinmiiiiiiiiii
son demi bak eminsin değilmiEvet canım son nickim bebelerin adını koydum kurtuldum
Geçmiş olsun canımİyi geceler
geçmiş olsunİyi geceler
Eminim eminimson demi bak eminsin değilmi
ama çok anlamlı güzel olmuşşşşşşşşşEminim eminimama bir kova kadını ve yükselen ikizler olunca Çokta guvenme
Afiyet olsun canimHerkese Selam,
ay bugun güya bi planim yoktu, evin icind ebi o ise kos bi buna gun bitti ben de bittim
20 mart pazar menusu
11.30 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 7 zeytin yagsiz tuzsuz salata, 1 dilim tt ekmek
sekersiz cay
15.00 1 kahve 1 hurma 1 incir, 2 kare bitter, 1 kurabiye (regl olucam, hurma ve incir diyet listemden, bitter ve kurabiye ekstraama karsiliginda 2. ara ogunumu yapmadim)
19.30 6 yk sebzeli et yemegi 1 yk pilav 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 bardak ayran
arada bitki cayi
su 2.5 lt
spor 30 dk leslie - 150 puan
adim 8086 adim 808 puan toplam 958 puan
Cordelia Zipzip- @She-Raa @Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3030244
@Kinoalihatun bu hafta turkuazlar olarak en birinci biz olalim
(insallah dinimiz amin, benim regl haftam ama umarim cok odem olmaz)
Cordelia Zipzip- kaptanlarim, listeler icin, videolar icin cok tesekkurler. Ben bi telefondan, bi bilgisayardan, bi tabletten girdigim icin alintilar karisiyor bazen, cok emek veriyorsunuz listeler icin, hakkiniz odenmez, alintim ucsada ayrica tesekkur etmek istedim ikinize de, elleriniz kollariniz dert gormesin
Afiyet olsun canim20 mart menusu
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Peynir
Domates
Salatalik
Biber
Tabagin yarisi kisir
1 kasik yogurtlu eriste
1 tane icli kofte
Kahve
Adim 8217
Su 2,5
Zipzip- Cordelia @s i d e l y a
Günaydın canim sabit olman guzel cumaya guzel bir eksiyle gelirsinGünaydın kızlar. Ben tartıldım, sabitim. 2 gündür karbonhidratı kestiğim için tuvalet sorunları yaşıyorum. Beklediğim bir durum@She-Raa Zipzip- North River
Günaydın canimGünaydın kızlar güzel bir hafta olsunöğle arası tartı aticam herzaman ki gibi
Günaydın canimGünaydın kızlar
Evet dün gördüm durumlarda paylaşmışlar Allah rahmet eylesinGünaydınlar hanımlar ,Kazen'in babası vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Günaydın canim
Günaydın canimgünaydınnnnnnnnnnnnn
Günaydın canimHerkese günaydınlar
günaydın canm kaptanGünaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Gunaydin ablacim gordum bende durumlardan Allah rahmet eylesinGünaydınlar hanımlar ,Kazen'in babası vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Dünkü menu yarim kalmisDünün menüsü
Sabah
Yeşilin binbin türlüsünü yazıp bide bize kahverengi yazmış petrol Yeşiliyiz biz ortimle hem pahalandi da@DombiliKus
evet ya bende yeni gördüm
Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?