Hoşgeldin canımMerhaba bende aranıza katılabilir miyim?
Bugün sanki nefes borum üşüyor, halsizim, sesim bozuk, boğazımdan başka ağrım yok elhamdülillah.şimdi nasılsın kuzum
Allah sifa versin ablacimBugün sanki nefes borum üşüyor, halsizim, sesim bozuk, boğazımdan başka ağrım yok elhamdülillah.
Bugün pcr testini yaptırdım, sonuç zaten belli, mühim olan kayıtlara geçsin
hoşbuldumBizde kahvaltı tarzi birseyler olur bugun canim
Selam canim hosgeldin
Afiyet olsun canim
Kolay gelsin canim
Girdigin tarayiciyi mi değiştirsen ablacim
Operadan giriyorum hic sorun yok
Sende iyi ki varsin canim
Kilo verdikten sonra en önemlisi korumak
yediklerim fazlaysa etki etmiyor canim
Kuzum benim hiç ergenlik sivilcem olmadı, çocukluğumda tek çeşit yemek yerdim, çok hareketli ve çok zayıftım.Maşallah ,neye borçlusun peki bunu?Ben 34umde kirismaya başladım
Gökkuşağı gibi
Vuhuutebrik ederim, menülerini hemen inceliyorum beslenmede Elhan gibi oliiimm
hoşbuldumHoşgeldin canım
Çok geçmiş olsun umarım pozitif çıkmaz test sonuçların.Bugün sanki nefes borum üşüyor, halsizim, sesim bozuk, boğazımdan başka ağrım yok elhamdülillah.
Bugün pcr testini yaptırdım, sonuç zaten belli, mühim olan kayıtlara geçsin
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı ) Elif
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 80.400
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: muhasebe/insan kaynakları / yazar
ÇOCUK SAYISI:0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: insülin direnci / hashimato tiroidi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direnci / hashimato tiroidi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:hayatımın kısıtlandığını hissetmek ve daha sağlıklı bir yaşam için
Teşekkür ettim fesang ımKolay gelsin Şiram
hoşbuldumHoşgeldin canım
Bu arada hoş geldin sayfamızaADINIZ: ( isteğe bağlı ) Elif
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:hayatımın kısıtlandığını hissetmek ve daha sağlıklı bir yaşam için
Belki gaza getiririm diye düşünmüştümOrtaksiniz birlikte hepimiz8 geçmeniz gerekiyor.
Az az sık ve bol su bende de var şükür ilaçlı değilim beslenme programına dikkat ediyorum kilo verme yolundayız ztn çok dikkat edin önemli bir durum buinsülin direncim var zaten yemeyince şekerim düşüyor. gitti de atıştırdım şükür
Hoşgeldin güzel günlerde zorlanmadan kilo vermeler dilerimADINIZ: ( isteğe bağlı ) Elif
Çok sevindimGeldim evdeyim sigara bantı verdi dr,4 kutu kullanacam gene 3-4 sigara içinde gene iyi dedi 3 ay süre için.
Akciğer röntgeni çekildi ciğerde durum çok iyi havalanma başlamış rengide çok iyiydi,solunum testide yapıldı koah varmı yokmu diye ondada tertemiz çıktı paçayı yırttım bu seferde süper oldu benim için bugün .
Hedefim 55 ablacım ben bugün 58.3 çıktımHayatım bu yavaş yavaş olur bak ben bir anda 5,5 kilo verdim uzun süre durdum şimdi yavaştan gitmeye başladı.
Hedefin kaç kiloki senin,o fotonda bile gyet zayıf gördüm seni.
30 dk da 4 500 oluyorsa o da güzel3-4 kere yaptım 5000 olmuyor 4500 civarı filan,çünkü çok hızlı sayıyor rakamlarda yakalamak çok zor ama ciddi yoruyor hareketler.
Ben yaptım hatunun hızına yetişmek önemli burada bazı hareketler hızlı çünkü.30 dk da 4 500 oluyorsa o da güzel
Dünden tavukgöğsü var birazAkşam ne düşünüyorsunuz yemeğe??
Bende 55 filan istiyorum gerçide yavaştan gidiyor,senin kilonda gayet iyi aslında.Hedefim 55 ablacım ben bugün 58.3 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?