- 30 Ocak 2013
- 29.461
- 43.946
- 798
HoşbuldumBu arada hoş geldin sayfamıza
Benm ilaç kullanmam gerekiyor ama işte şekerim normalde de düşük ilacı içince daha da düşüp çarpıntı yapıyorAz az sık ve bol su bende de var şükür ilaçlı değilim beslenme programına dikkat ediyorum kilo verme yolundayız ztn çok dikkat edin önemli bir durum bu
Erişte katarım yeşil mercimeğe,reyhan da katarım mis gibi kokuyor onunla nanede olunca.Dünden tavukgöğsü var biraz
Havuç tarator yaptım ( çiğ)
Bulgurlu yeşil mercimek çorbası var
Erkeklere biraz makarna yaptım, arkadaşım da pişi getirecek
Hoşbuldum inşallahHoşgeldin güzel günlerde zorlanmadan kilo vermeler dilerim
Biraz geç oldu kusura bakma,kitap yazma devam ediyormu halaHoşbuldum
Sağol canım benimAfiyet olsun
Allah bağışlasın, ne mutlu sana.
Cuma 58.10 .
Pazartesi 58:20.
Fark +100
Hafta sonu gene iyi.
Sağol canım benimAllah sifa versin ablacim
Şimdi gördüm hiç bilmiyordum bunu 3 torun varmış maşallah d,,ym sanada hemen,bendede 1 tane kız torun var 3,5 yaşındaYok kuzum 47 yaşındayım, 3 çocuğum, 3 torunum var, kızım bu yaz 30 yaşına girecek
Allahım pişiye bayılırımDünden tavukgöğsü var biraz
Havuç tarator yaptım ( çiğ)
Bulgurlu yeşil mercimek çorbası var
Erkeklere biraz makarna yaptım, arkadaşım da pişi getirecek
Teşekkür ederim sağol,tam süprz oldu banada,birde şu sigara işini halledeyim ne güzel bırakmıştım şu 10 gündür bişiler oldu tetikledi beni.Çok sevindim
Terlik yiyecek az kaldı valla hiç zorlanmadan yer kafasına terliği varyafesang aslinda sen cumartesi sabah tartildin bence 2 gunde güzel
Pozitif çıkacağı belli canımÇok geçmiş olsun umarım pozitif çıkmaz test sonuçların.
Yurt dışındasın demek ki sende,korumaya aldıysan sıkıntı olmaz o zaman.Pozitif çıkacağı belli canım
Evde günde 2 defa yapıyorum hepsi pozitif
Iyi yönünden bakıyorum, Türkiye'ye giderken aşı diye dayatmayacaklar. Onun için kayıtlara geçsin dedim, yoksa zaten evden çıkmıyorum, eşim odasını ayırdı. Hoc söylemeden karantina dönemini atlatırdık
Bende eriştelisini daha çok severim de bana hamur yasak, bulgurlu olunca bende yiyebiliyorumErişte katarım yeşil mercimeğe,reyhan da katarım mis gibi kokuyor onunla nanede olunca.
Pişimi var ışınlayım kendimi hemen çok severim kendilerini.
Tabi eksi eksidir ama dedim ki o kadar uzun süre açlığa yarım kilo gitseydi daha iyiydifesang aslinda sen cumartesi sabah tartildin bence 2 gunde güzel
Sonuçta aynısı neredeyse bizdede çok sevilir bu yemekBende eriştelisini daha çok severim de bana hamur yasak, bulgurlu olunca bende yiyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?