- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.108
- 1.423
- 60
Amin şimdi aradım ulaşamadım kendisine .Allah rahmet eylesin
Ne yapayım ablacım bir türlü hedef kiloma inemedimTerlik gelecek az kaldı niye böyle yağıyorsun bünyen bir şaşasa toparlyamazsın kendini sonra,yapma böyle ne olur,bende içtim sorma
Gayet normal daha ne kadar eksi olacak ki,zarar veriyorsun kendineCumartesi 58.6
Bugün 58.3
300 gram fark.
Üzülmedim de dün akşam çok aç yattım biraz daha eksi görmek isterdim
Zipzip- @s i d e l y a @limonlutarcinlikek
Bizde kahvaltı tarzi birseyler olur bugun canimAkşam ne düşünüyorsunuz yemeğe??
Selam canim hosgeldindolapta yazdan koyduğum yeşil fasulye var onu yapmayı düşünüyorum..
bu arada selammm
Afiyet olsun caniminsülin direncim var zaten yemeyince şekerim düşüyor. gitti de atıştırdım şükür
Kolay gelsin canimEve geldim , geçmiş yapmaya çalışicam çocuklar uyuyor ken
Girdigin tarayiciyi mi değiştirsen ablacimBende alıntılaerda sorun var nedense,alıntı yap diyorum alıntı çıkarılmıştır diyor cevapla diyorum yan taraftaki reklama atıyor devamlı.Sinir krizi geçirtiyor bana .
Sende iyi ki varsin canimBazen insan aradığı motivasyonu çevresinde bulamıyorHepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Burada insan yediklerini yazınca sanki hafifliyor .Her şey yolunda gitmese de hiç tanımadığı ve benzer sıkıntıları olan sizlerden destek bulabiliyor hepiniz iyi ki varsınız 15-20 kilo verene kadar ve korumayı öğrenip hayatıma dahil edene kadar hep buralarda olucam
yediklerim fazlaysa etki etmiyor canimKaptanım akşam yemeği en geç 7 de yiyip sonra bir şey yemeyince otomatik olarak kilo kaybediliyor
Burası bana da çok çok iyi geldisen de iyi ki katıldın canım
Hayatım bu yavaş yavaş olur bak ben bir anda 5,5 kilo verdim uzun süre durdum şimdi yavaştan gitmeye başladı.Ne yapayım ablacım bir türlü hedef kiloma inemedim
İnşallah düzelir
Güzel
Çok çok iyi
Firefox bendeki,geen eşim windows 10 yükledi herhalde ondan oldu,youtube'da bile başladı sankiBizde kahvaltı tarzi birseyler olur bugun canim
Selam canim hosgeldin
Afiyet olsun canim
Kolay gelsin canim
Girdigin tarayiciyi mi değiştirsen ablacim
Operadan giriyorum hic sorun yok
Sende iyi ki varsin canim
Kilo verdikten sonra en önemlisi korumak
yediklerim fazlaysa etki etmiyor canim
Canım o börekleri koy dolaba, Cuma günü ye olur mu kuzum
Bende sorun yok denedim abla açılıyorEmojilerd kafayı yedi çok zor açılıyor sizlerdede durum nasıl .
Ben ikinize de çok güveniyorumHakkımızı emeğimizle alırız canımBen sana da kendime de çok güveniyorum
Elhan kilo veriyor canımCuma 62
Pazartesi 62,4
Fark +400
Sorun var nedenseBende sorun yok denedim abla açılıyor
Cuma günü sabah kahvaltıdan önce tartıl olur mu kuzumZipzip- ben nasıl yaptım bu hatayı bilmiyorum ama okuldan gelince oturdum kahvaltı yaptim son lokmayı aşkla sokuştururken (simit günüydü bugün gözüm hicbirseu gormedi demek) AA dedim tartiii Dünü mu söyleyim yarın mı tartiliyim
SüperPazartesi bildirimim
Cuma 63.2
Pazartesi 62.4
Fark 800
Cumaya kadar korurum inşallah
Zipzip- @s i d e l y a @pastel34
Opera indir abla ordan gir olmazsa reklamsiz sorun yokSorun var nedense
Korumak ne kelime 60 ı bile görürsün ablacımPazartesi bildirimim
Cuma 63.2
Pazartesi 62.4
Fark 800
Cumaya kadar korurum inşallah
Zipzip- @s i d e l y a @pastel34
Peki doktora göründünmüDoymakta sıkıntı yok tatlım aynı şeyi ben de yaşıyorum. Bulantı yapması yemekten sonra oluyor belki de mide ile alakalı.
Onu eşim halletsin ben anlamam o işlerden,yoksa firefox çok iyi.Opera indir abla ordan gir olmazsa reklamsiz sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?