- 30 Ocak 2013
- 29.461
- 43.946
- 798
Bende bende
Allah bağışlasın, benimkilerin üçüde kız, boy boy, Allah bahtlarini güzel eylesinŞimdi gördüm hiç bilmiyordum bunu 3 torun varmış maşallah d,,ym sanada hemen,bendede 1 tane kız torun var 3,5 yaşında
Hafta sonu acayip yürüdüm spor yaptım gene +100 oldum bu sabah olur bunalr vereceğiz hepimiz bunlarıTabi eksi eksidir ama dedim ki o kadar uzun süre açlığa yarım kilo gitseydi daha iyiydi
Tabi ablacım vereceğiz yeter ki pes etmeyelimHafta sonu acayip yürüdüm spor yaptım gene +100 oldum bu sabah olur bunalr vereceğiz hepimiz bunları
Afiyet olsun ama acıkmıyor musunuz çok az değil mi yediklerinizMenü
Sabah 11.00
Çavdar ekmeği içine 2 dilim hindi füme
Yarım dilim süzme peynir
Marul maydanoz
Akşam 16.00
2 fincan orta şekerli türk kahvesi
Bitterli yulaf bar
Su yatana kadar 2 litreyi geçer
@Zipzip- @s i d e l y a @limonlutarcinlikek
Bende severimde yiyemem malesefAllahım pişiye bayılırım
Hem de nasıl acıkıyorumAfiyet olsun ama acıkmıyor musunuz çok az değil mi yedikleriniz
AlmanyadayimYurt dışındasın demek ki sende,korumaya aldıysan sıkıntı olmaz o zaman.
Yinede dkkatli olmakta fayda var.
Olsa şimdi yerdim sıcak sıcakşuanlık pişiyi unutuyorum daha sonra belki
Amin cümlemizinkini bendede 1 tane kız var,trunda kız bambaşka bunlar anneanne diyince bile içim titriyor resmenAllah bağışlasın, benimkilerin üçüde kız, boy boy, Allah bahtlarini güzel eylesin
Hiç birşey yememişsin ki,nasıl duruyorsun o kadar saat.Menü
Sabah 11.00
Çavdar ekmeği içine 2 dilim hindi füme
Yarım dilim süzme peynir
Marul maydanoz
Akşam 16.00
2 fincan orta şekerli türk kahvesi
Bitterli yulaf bar
Su yatana kadar 2 litreyi geçer
@Zipzip- @s i d e l y a @limonlutarcinlikek
Aile burada herhalde demi.Almanyadayim
Teşekkür ederim kaptanımSagol ablacim
Sonuçların guzel cikmasinq sevindim ablacim
Hayirli olsun her iki takimada
Onu duydumd hç denemedim daha mı farklı oluyor malzemesi yoksa aynımıBende severimde yiyemem malesef
Pişi yi keçi ayağı tarifiyle deneyin, fazla yağ çekmiyor, çok güzel oluyor
Evet yaa benimkilerde bana çok düşkünOlsa şimdi yerdim sıcak sıcak
Amin cümlemizinkini bendede 1 tane kız var,trunda kız bambaşka bunlar anneanne diyince bile içim titriyor resmen
EvetAile burada herhalde demi.
Bir miktar kg verirsem deneyeceğim :)Bende severimde yiyemem malesef
Pişi yi keçi ayağı tarifiyle deneyin, fazla yağ çekmiyor, çok güzel oluyor
Bizimkide öyle onunla geçen sene tatile gittik kızım filan bayıldı beraber oyunalr oynadık havuzda denizde bayıldı resmen.Evet yaa benimkilerde bana çok düşkün
Iki büyükler okula başlayınca ilgi başka taraflara kaydı, küçük 2,5 yaşında gelince gitmek istemiyor, yatacakmış hatun, 2 haftadır görmüyorum, 2 hafta da karantina dönemi, neyse artık telefonla görüntülü konuşacağız
Şimdiden yarın sabahı düşünüyorumHiç birşey yememişsin ki,nasıl duruyorsun o kadar saat.
Aynen bu tariften yapıyorumKahvaltıların Yeni Gözdesi: Keçi Bacağı - Yemek.com
Pişi tadında puf puf olan keçi bacağı tarifi pazar kahvaltınıza lezzet katacak, afiyetle yenecek bir güzelliğe dönüşecek. Keyfi bol olsun.yemek.com
pişi tarifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?