- 30 Ocak 2013
- 29.461
- 43.946
- 798
Az ama sık yesen. Kendini uzun süre aç bırakırsan direnç oluşturur vücudunHem de nasıl acıkıyorum
Gurbette olmak zor aslında ben gurbete gittim kızımda öyle.Evet
5 kardeşiz yalnızca ben yurttaşındayım
Yani yapacak olursanız bu tarif çok güzelBir miktar kg verirsem deneyeceğim :)
Allahtan işteyimOlsa şimdi yerdim sıcak sıcak
Amin cümlemizinkini bendede 1 tane kız var,trunda kız bambaşka bunlar anneanne diyince bile içim titriyor resmen
Deneyeceğim ilerideYani yapacak olursanız bu tarif çok güzel
Kestkten sonra aradan bıçakla kesiliyormuş bende kare keserdim hep epeydir yapmadım hiç.Aynen bu tariften yapıyorum
Hamuru oklavayla açıp bıçakla kare kare kesiyorum.
Bazen içine peynir ve patates koyup kızartıyorum
Allah muhabbetinizi artırsın.Bizimkide öyle onunla geçen sene tatile gittik kızım filan bayıldı beraber oyunalr oynadık havuzda denizde bayıldı resmen.
Onlarda orada herhalde,telefon bile yetiyor en azından karantina döneminde de olunca.
Kötü besleniyorum ama ben sık ve az yiyemiyorum en fazla iki öğün yiyebiliyorum. Bu hafta böyle şok diyet gibi bir şey yapayım haftaya ara vereceğim zatenAz ama sık yesen. Kendini uzun süre aç bırakırsan direnç oluşturur vücudunBende mesela insülin direnci var şimdi deli oluyorum birazcık gitsin diye
Aslında insülin direnci için iki öğün yemek daha faydalı diye biliyorum benAz ama sık yesen. Kendini uzun süre aç bırakırsan direnç oluşturur vücudunBende mesela insülin direnci var şimdi deli oluyorum birazcık gitsin diye
bende hafta sonu evde olunca geç uyanıyorum 2 öğün yiyorum ama işteyken 2 öğün zor oluyorKötü besleniyorum ama ben sık ve az yiyemiyorum en fazla iki öğün yiyebiliyorum. Bu hafta böyle şok diyet gibi bir şey yapayım haftaya ara vereceğim zaten
Birde evde olsak anında pişerdi yerdikAllahtan işteyimde mutfağa girip pişiye girişemiyorum
Aksam yemegi yok mu canim afiyet olsunMenü
Sabah 11.00
Çavdar ekmeği içine 2 dilim hindi füme
Yarım dilim süzme peynir
Marul maydanoz
Akşam 16.00
2 fincan orta şekerli türk kahvesi
Bitterli yulaf bar
Su yatana kadar 2 litreyi geçer
Zipzip- @s i d e l y a @limonlutarcinlikek
yok canım doktorum sık ama az ye dedi. aç bırakma kendini oruç tutma dedi öyle 2 öğün denedim de ben otobüste fenalaşınca insülin direncim olduğu ortaya çıktıAslında insülin direnci için iki öğün yemek daha faydalı diye biliyorum ben
Cümlemizin inşallah.Allah muhabbetinizi artırsın.
Evet kızım da almanyada, aramızda 30 dakika mesafe var. 2 tanede oğlum var, onlar henüz bekar
iyi ki değilimBirde evde olsak anında pişerdi yerdik
Çok zor evet ama ben dertlerimi belli etmeyi sevmediğim için iyi kamufle edebildim bu sayede, önca sıkıntımı, ailem bilip duyup üzülse dayanma gücüm kalmazdı heraldeGurbette olmak zor aslında ben gurbete gittim kızımda öyle.
iyi ki değilimhamur işine bayılırım hep yapması hem yemesi :)
Bende öyleyim isterdim kızımda yanımda olsun ama olmadı işte.Çok zor evet ama ben dertlerimi belli etmeyi sevmediğim için iyi kamufle edebildim bu sayede, önca sıkıntımı, ailem bilip duyup üzülse dayanma gücüm kalmazdı heralde
Ben geçen sene evden ders veriyordum o zaman tek öğün yiyordum. Bu sene okula gidiyoruz öyle iki öğüne geçtimbende hafta sonu evde olunca geç uyanıyorum 2 öğün yiyorum ama işteyken 2 öğün zor oluyor
Ben eskiden 15 tepsi börek yapardım, birazını eşe dosta dağıtır birazını dondurucuya koyardım.iyi ki değilimhamur işine bayılırım hep yapması hem yemesi :)
Bu akşam da olmayıversinAksam yemegi yok mu canim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?