Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bizimkide öyle onunla geçen sene tatile gittik kızım filan bayıldı beraber oyunalr oynadık havuzda denizde bayıldı resmen.
Onlarda orada herhalde,telefon bile yetiyor en azından karantina döneminde de olunca.
Allah muhabbetinizi artırsın.
Evet kızım da almanyada, aramızda 30 dakika mesafe var. 2 tanede oğlum var, onlar henüz bekar

Az ama sık yesen. Kendini uzun süre aç bırakırsan direnç oluşturur vücudun Bende mesela insülin direnci var şimdi deli oluyorum birazcık gitsin diye
Kötü besleniyorum ama ben sık ve az yiyemiyorum en fazla iki öğün yiyebiliyorum. Bu hafta böyle şok diyet gibi bir şey yapayım haftaya ara vereceğim zaten

Gurbette olmak zor aslında ben gurbete gittim kızımda öyle.
Çok zor evet ama ben dertlerimi belli etmeyi sevmediğim için iyi kamufle edebildim bu sayede, önca sıkıntımı, ailem bilip duyup üzülse dayanma gücüm kalmazdı heralde

iyi ki değilim hamur işine bayılırım hep yapması hem yemesi :)

Bende çok severim tam bir ekmekciyim aslınfa neredeyse kestim ekmeği pazar sabahı sıcaktı 2 dilim filan yedim.
Çok zor evet ama ben dertlerimi belli etmeyi sevmediğim için iyi kamufle edebildim bu sayede, önca sıkıntımı, ailem bilip duyup üzülse dayanma gücüm kalmazdı heralde
Bende öyleyim isterdim kızımda yanımda olsun ama olmadı işte.

iyi ki değilim hamur işine bayılırım hep yapması hem yemesi :)
Ben eskiden 15 tepsi börek yapardım, birazını eşe dosta dağıtır birazını dondurucuya koyardım.
Şimdi gözüm kesmiyor.
Vaktiyle benim dağıttığım eş, dost nerdesiniz, şimdi sıra sizde .
Sanki kimin umrunda
Demekki neymiş, aman o seviyor, bu beğeniyor denmeyecekmiş.
Kızımın dediği gibi akıllandım 30 sene sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…