- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
İnşallah canımEvet evet ve malum okul kalabalık bir yer, bak tatilin bitmesinin üzerinden kaç hafta geçti hala offff süper diyenler oluyordarısı her isteyenin başına. Ben de koruyabilirim inşallah
Açken öyle gelmiyorYaa 4 gun var diyorsun da o kadar cabuk geliyor ki
Benim saclar da bembeyaz olma yolunda ilerliyor 32 yaşındayımBeyaz saç bizde de yoktur canım. Ben 36yim henüz hiç yok. Ama cildimiz ı ıh... Üçüncü botoksumu yaptırdım..
Allah anneciğine rahmet eylesin canım
Genetik işte.. benim de cildim kötüBenim saclar da bembeyaz olma yolunda ilerliyor 32 yaşındayım
65 ile bir afet olursun canım70 istiyordum ben canım ama sanırım 65 istiyorum artıkbi 70 görürsem inşallah 65 i hedef koyacağım önüme
Canımsınnnn kuzummm65 ile bir afet olursun canımgüzel hedef , beğendim
Hadi artık yarışa gir de menüleri görelimDogru ben hep tokum
Bayramdan sonra canim simdi babamla kavga ederimHadi artık yarışa gir de menüleri görelim
Neyse pek bir şey kalmamış heyecanla bekliyorumBayramdan sonra canim simdi babamla kavga ederim
O zamana kadar bir kısmını veririm inşallahNeyse pek bir şey kalmamış heyecanla bekliyorum
dikkat dikkat
@yildiz4kc @Maviokurgewezebidik @Chedarice @Ytmz @HAYAT40INDABASLAR @Guzguzelim @gezegenfeza @dolunaydagel
bildirimlerinizi bekliyoruz .
Cumaya kadar etksii gecer canim@Cordelia prensesim pardon ben kosturmacadan tartildim ama bildirim yapamadim.
cuma 68.20
bugun 69.00
fark arti 800 cunku regl oldum.
Cumaya etkisi gecer mi bilmiyorum.
Eki Görüntüle 3031105
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versinKizlar kuzenimin esinin beynine bu sabah pihti atmis. Ordu'dan trabzona hastaneye goturduler. Suan trabzonda ameliyatta. Doktorlar yuzde 20 umit vermisler. Daha gencecik, biri ilk okulda biri 5 yasinda 2 cocuklari var. Nolur dua edin sizde, Allah esine cocuklarina bagislasin onu. Suan ameliyatta, kafam onda o yuzden bildirimi falanda unuttum bugun
Cuma gününe ne yiyeceksinHmmm ben açken hep yemek üzerine konuştuğum için unutmuyorum ama yine de iyi geliyor canım
ay ben bende degilim ki
Pazartesi de geçtiğine gore cuma ödülü düşünme vakti gelmistirCuma gününe ne yiyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?