- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Ay ben hayatımda hiç 60 olmadım biliyor musun 1 kere 68 olmuştum onda da üniversitede subaylık sınavı için aç kalıp anca o kadar düşmüştüm 68 rekorumu kırabilecek miyim acabaHatta birkaç ay içinde 60a inersen arada istediğin gibi yeme payın da olur
Daha iyiyim teşekkür ederimAmine Busra nasıl oldun canım daha iyi misin
İki ay diyorum maksimumAy ben hayatımda hiç 60 olmadım biliyor musun 1 kere 68 olmuştum onda da üniversitede subaylık sınavı için aç kalıp anca o kadar düşmüştüm 68 rekorumu kırabilecek miyim acaba
Çok şükür canım sevindimDaha iyiyim teşekkür ederim
Ayyy valla şimdiden heveslendim canım yaza İzmir’e annemin yanına gideceğim inşallah 60-65 arası olur giderimde oradaki arkadaşlar şok olurİki ay diyorum maksimum
Afiyet olsun canim guzel menuMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim süzme peynir
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
Salata
Şekersiz çay
Ara
Bir fincan yeşil çay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bşr tabak köfteli kabak sarma
Salata
Ara
Bir tane elma
Bir fincan yeşil çay
Ara
Bir fincan sade hindistan cevizi yağlı tarçınlı Türk kahvesi
7 tane çiğ badem
Akşam
Dört tane köfteli kabak sarma
Salata
Yoğurt
Su 3.5 litre spor 30 dakika leslie adım sayısı çok az ilerleyen saatlerde olduğu kadarını paylaşırım
Zipzip- Cordelia
Bugün sabah tartıldım iki haftada hatırı sayılır bir kilo almışım dört kilo kadar ama çoğunun ödem olduğunu biliyorum çünkü troitlerimin ve suyu çok içmemin etkisi var ama sağlık olsun cumaya kadar büyük kısmının gideceğini düşünüyorum şu anki güncel kilom 98.7
Birde menülerimi sadece afiyet olsun yerine yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar
Zipzip- Cordelia
Ben sohbet edince açlığı unutuyorum sende de öyle mi canımAçlık yine çeneme vurdu..
Offf o çok güzel oluyor işte. Ben sömestr tatilinde bir anda zayıfladım okula döndüğümde herkes şok olmuştuAyyy valla şimdiden heveslendim canım yaza İzmir’e annemin yanına gideceğim inşallah 60-65 arası olur giderimde oradaki arkadaşlar şok olur
Hmmm ben açken hep yemek üzerine konuştuğum için unutmuyorum ama yine de iyi geliyor canımBen sohbet edince açlığı unutuyorum sende de öyle mi canım
Sagol canimKolay gelsin
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı 11:00 1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
1 bardak çay
Ara 15:00 1 kupa dibek kahvesi
2 kuru incir
Akşam 17:30 fırında yağsız pişirilmiş yarım filato çipura (büyük olduğu için yarısını yedim)
1 tabak yağsız salata
1 maden suyu
3 litre su
Zipzip- Cordelia @s i d e l y a @yildiz4kc
Herkes soruyor nasıl yaptın nasıl bu kadar zayıfladın offf nasıl güzel olmuşsun falan diyorlar değil miii çok gurur verici yaOfff o çok güzel oluyor işte. Ben sömestr tatilinde bir anda zayıfladım okula döndüğümde herkes şok olmuştu
Yarin bu mesajini hatirlatirim canimYarın ben de sağlıklı yiyeceğim, hep aynı söylüyorum ama
Yaa 4 gun var diyorsun da o kadar cabuk geliyor kiCumaya daha 4 gün var
Hmmm ben açken hep yemek üzerine konuştuğum için unutmuyorum ama yine de iyi geliyor canım
Saol kuzumSagol canim
Afiyet olsun canim
Evet evet ve malum okul kalabalık bir yer, bak tatilin bitmesinin üzerinden kaç hafta geçti hala offff süper diyenler oluyorHerkes soruyor nasıl yaptın nasıl bu kadar zayıfladın offf nasıl güzel olmuşsun falan diyorlar değil miii çok gurur verici ya
Ben de if yapıyorum aslında ama bu hafta 4u gecirdim biraz.Aksamlari yemiyorum hic
Kolay gelsin
Abooo, öyle desene böcüuumm,bırak o böreği bırak çiş o CISo zaman benden sana bı yesil çay ve yatmadan 200 zıp ne dersin yemekten iki saat sonra ziplayabilir misin?Ben de yapayim senin için
Eşime yedirdim hepsini kaptanım,dün sicagiyla dayanamamistimyemedim bugün Ayşe kim
Maşallah canım ya ne güzel,daim olsun inşallahpeki tek çeşit yerdim derken nasıl besleniyordun?Porsiyonların da küçük muydu?
Türkiye'de değilsin sanırım?
Tamam yarın söz güzel yiyeceğimYarin bu mesajini hatirlatirim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?