Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hatta birkaç ay içinde 60a inersen arada istediğin gibi yeme payın da olur
Ay ben hayatımda hiç 60 olmadım biliyor musun 1 kere 68 olmuştum onda da üniversitede subaylık sınavı için aç kalıp anca o kadar düşmüştüm 68 rekorumu kırabilecek miyim acaba

Afiyet olsun canim guzel menu
Yazdigina gore yedigini düşünüyorum canim bu sekilde devame edersen artilari eksiye cevirirsin kisa surede

Ayyy valla şimdiden heveslendim canım yaza İzmir’e annemin yanına gideceğim inşallah 60-65 arası olur giderimde oradaki arkadaşlar şok olur
Offf o çok güzel oluyor işte. Ben sömestr tatilinde bir anda zayıfladım okula döndüğümde herkes şok olmuştu

Sagol canim
Afiyet olsun canim

Offf o çok güzel oluyor işte. Ben sömestr tatilinde bir anda zayıfladım okula döndüğümde herkes şok olmuştu
Herkes soruyor nasıl yaptın nasıl bu kadar zayıfladın offf nasıl güzel olmuşsun falan diyorlar değil miii çok gurur verici ya

Herkes soruyor nasıl yaptın nasıl bu kadar zayıfladın offf nasıl güzel olmuşsun falan diyorlar değil miii çok gurur verici ya
Evet evet ve malum okul kalabalık bir yer, bak tatilin bitmesinin üzerinden kaç hafta geçti hala offff süper diyenler oluyor darısı her isteyenin başına. Ben de koruyabilirim inşallah

Kardelen Ayşe Kardelen Ayşe
N’apıyorsun söyle bize ?
-Bugün öğretmen oldum ben
-Sınıfımda kardelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…