Yoktu canımAfiyet olsun kuzum, güzel menüama sabah kahvaltı yapma fırsatın varsa yumurta peynir ye
Yapacağım yatana kadarAfiyet olsun canim suyu 2 lt yapsan daha guzel olur
Sidoşum var gücüyle uğraştım diyor ama yetmedi işteNoldu, karşı takıma mı geçtin
Ben dayanamam herhaldeŞunu bir izlermisiniz kızlar ödem.atmak için sizce nasıl olur ??? 2 günlük
Olsun aşkitomSidoşum var gücüyle uğraştım diyor ama yetmedi işte
Afiyet olsun canim sadece bunu mu yiyeceksinKızlar selam
Bildirimlere bakicam hâlâ
Bugün niye yoğun oldum
Şimdi yicem
Evet yedim canım bu hafta bu şekilde devam edeceğim haftaya diyetisyenim ne yazarsa onu yerim iki haftadır diyetisyenede gitmiyorum misafirim var diye izin almıştımAfiyet olsun canim guzel menu
Yazdigina gore yedigini düşünüyorum canim bu sekilde devame edersen artilari eksiye cevirirsin kisa surede
Korursun ben inanıyom sanaEvet evet ve malum okul kalabalık bir yer, bak tatilin bitmesinin üzerinden kaç hafta geçti hala offff süper diyenler oluyordarısı her isteyenin başına. Ben de koruyabilirim inşallah
Sağol , maalesefAfiyet olsun canim sadece bunu mu yiyeceksin
İyi akşamlar, zorlu geçmiş.ben de şimdi çocuğumu ayağıma aldım ve bildirim lere bakicam.İyi akşamlar kızlar. Bugün neredeyse hiç gelemedim buralara. Yetiştirmem gereken bir proje var, iş yerinde çok yoğunum bir kaç gün. Sonrasında da çocuğu al, alışveriş yap, yemek ekmek derken şimdi soluklanayım diye oturdum koltuğa.
Hafta sonu oluyor maalesef ya. Gerçi 200 gram bile diil.sorun olmaz.
İnşaallah harika olsun bu haftakaptanım iyi olmaya çalışıyorum. hafta sonum nispeten sağlıklı geçti
bu hafta dikkat edebilirsem hiç değil üzerine kilo koymayayım diyorum.
İnşallah canım halledecem ödem hemde ne berbat bir şeySen cumaya kadar halledersin saracığım
Ödem berbat bişey
Sağol canım sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum ama arada böyle kaçamaklar oluyor aslında sevdiklerime yemekler tatlılar hamur işleri yapıp yedirmeyi çok seviyorum yapıncada ucundan kıyısından yiyorum işte sma artık bayrama kadar kaçamak yokOlsun canım mutlaka gidecek o ödemler, bana şahsen menülerin hep çok sağlıklı geliyor
Çok geçmiş olsun canımKizlar kuzenimin esinin beynine bu sabah pihti atmis. Ordu'dan trabzona hastaneye goturduler. Suan trabzonda ameliyatta. Doktorlar yuzde 20 umit vermisler. Daha gencecik, biri ilk okulda biri 5 yasinda 2 cocuklari var. Nolur dua edin sizde, Allah esine cocuklarina bagislasin onu. Suan ameliyatta, kafam onda o yuzden bildirimi falanda unuttum bugun
Regl isen Cuma’ya kadar eksi olursun canım. Canın tatlı isterse Cuma gününe yerim diye kendini kandır tamam mı canımPrensesim kusura bakma ben tartildim ama kosturmacadan buraya gelip yazamadim.
cuma 68.20
bugun 69.00
fark +800 regl oldum tamamen onunla ilgili.
Cumaya etkisi biter mi emin degilim umarim odemin birazi gider en azindan
Evet anca karar veririzPazartesi de geçtiğine gore cuma ödülü düşünme vakti gelmistir
SağolKolay gelsin canim ,cuma tartılırsin
Çok geçmiş olsun canımAllahım çocuklarının yüzüne baksın, onları anne-babasız bırakmasın
Bırakma beni buralardaAy kapı çalınca yarım kalmışbal yerine tahin pekmez diyecektim
Çorba pilav sevmez mıydın de peynir yersin?genetik çok önemli,çok şanslısınızSağol canım
Türkiyede deyilim, almanyadayım. Ben genelde çorba pek sevmem, sebze yemeği severim, menüde sebze varsa az miktar ekmek batırarak yerdim, aslında hâlâ severim.
Eğer menüde çorba yada pilav varsa peynir ekmek yerdim. Ivır zıvırı haftada 4 gün 1 öğün yapardık.
Rahmetli annem kilolu olduğu için az yağlı yapardı, midem ekşiyor diye az salça koyardı, pek damak tadıma uymuyordu.
Evlenince birde kalabalık aile aynı evde oturunca yemeklerde, ıvır zıvır da şaştı.
Yani dediğim gibi cildim şöyle güzel olsun, kırışmasın diye extra yaptığım birşey yok.
Belki genetik te olabilir.
Biz annem, babam, ağabeyim, ve tüm kızlar tüysüzüz, benim kız baba tarafına çekmiş.
Annem rahmetli 72 yaşında vefat etti, saçındaki beyazları sayabilirdik.
Benimde az, maşallah kızımdaki beyazlar benden fazla
Yani kırışmak, beyaz saç da normal şeyler, olsa ufak müdahele dışında birşey yapmazdım
Haaa ben onu küçük asker küçük askerKardelen Ayşe Kardelen Ayşe
N’apıyorsun söyle bize ?
-Bugün öğretmen oldum ben
-Sınıfımda kardelenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?