Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim guzel menu
Yazdigina gore yedigini düşünüyorum canim bu sekilde devame edersen artilari eksiye cevirirsin kisa surede
Evet yedim canım bu hafta bu şekilde devam edeceğim haftaya diyetisyenim ne yazarsa onu yerim iki haftadır diyetisyenede gitmiyorum misafirim var diye izin almıştım

Menümü yorumladığın için teşekkür ederim yorumlar insanı daha çok motive ediyor bence

İyi akşamlar, zorlu geçmiş.ben de şimdi çocuğumu ayağıma aldım ve bildirim lere bakicam.

Sen cumaya kadar halledersin saracığım
Ödem berbat bişey
İnşallah canım halledecem ödem hemde ne berbat bir şey
Olsun canım mutlaka gidecek o ödemler, bana şahsen menülerin hep çok sağlıklı geliyor
Sağol canım sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum ama arada böyle kaçamaklar oluyor aslında sevdiklerime yemekler tatlılar hamur işleri yapıp yedirmeyi çok seviyorum yapıncada ucundan kıyısından yiyorum işte sma artık bayrama kadar kaçamak yok

Çok geçmiş olsun canım Allahım çocuklarının yüzüne baksın, onları anne-babasız bırakmasın

Prensesim kusura bakma ben tartildim ama kosturmacadan buraya gelip yazamadim.

cuma 68.20
bugun 69.00
fark +800 regl oldum tamamen onunla ilgili.

Cumaya etkisi biter mi emin degilim umarim odemin birazi gider en azindan
Regl isen Cuma’ya kadar eksi olursun canım. Canın tatlı isterse Cuma gününe yerim diye kendini kandır tamam mı canım
Pazartesi de geçtiğine gore cuma ödülü düşünme vakti gelmistir
Evet anca karar veririz

Kolay gelsin canim ,cuma tartılırsin
Sağol Ne diyecektim, hani aynı tartı ile tartilmamiz gerekiyor ya mantıken de öyle tabi. Ben iş çıkışı bir çılgınlık yapıp tartı aldım. (Uzun hikaye, gizli tartılicam bizimkilerden, geçen bahsettim ya, çantama sakladım market çıkışı, sabah odamda kapıyı kitleyip gizli tartilmayi planlıyorum) Bu hafta benim kilom nasıl hesaplanmış olacak? İkincisi deneme süresi en az iki hafta sanırım.ben zaten denemede olduğumdan grup yüzdesine katılmıyorum sanırım.o yüzden bu hafta aynı şekilde mi kıyaslayarak yapayım bildirimi? Geçen cuma ile kıyaslayarak?

Ay kapı çalınca yarım kalmış bal yerine tahin pekmez diyecektim
Bırakma beni buralarda ay onu da çok severim ama memleketten gelen pekmezin bitti,markete de guvenmedigim için almıyorum.Bir iki yere haber bıraktım,güvenilir bulursam alacağım.Kova kova tahin elimde bekliyorum pekmezi
Çorba pilav sevmez mıydın de peynir yersin?genetik çok önemli,çok şanslısınız hamd olsun benim de daha tek tük beyaarim,ikinci sınıfa giden oğlum babasına çekmiş beyazı benden cok
Kardelen Ayşe Kardelen Ayşe
N’apıyorsun söyle bize ?
-Bugün öğretmen oldum ben
-Sınıfımda kardelenler
Haaa ben onu küçük asker küçük asker
napiyorsun bize göster
halini biliyorum,o gelmedi aklımaben de adım Ayşe diye mi kaldı acaba aklımda demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…