Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menüm
Kahvaltı 11:00 1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
1 bardak çay

Ara 15:00 1 kupa dibek kahvesi
2 kuru incir

Akşam 17:30 fırında yağsız pişirilmiş yarım filato çipura (büyük olduğu için yarısını yedim)
1 tabak yağsız salata
1 maden suyu

3 litre su
Zipzip- Cordelia sidelya _ASTRAL_

Afiyet olsun mommy

Sağol canım
Türkiyede deyilim, almanyadayım. Ben genelde çorba pek sevmem, sebze yemeği severim, menüde sebze varsa az miktar ekmek batırarak yerdim, aslında hâlâ severim.
Eğer menüde çorba yada pilav varsa peynir ekmek yerdim. Ivır zıvırı haftada 4 gün 1 öğün yapardık.
Rahmetli annem kilolu olduğu için az yağlı yapardı, midem ekşiyor diye az salça koyardı, pek damak tadıma uymuyordu.
Evlenince birde kalabalık aile aynı evde oturunca yemeklerde, ıvır zıvır da şaştı.
Yani dediğim gibi cildim şöyle güzel olsun, kırışmasın diye extra yaptığım birşey yok.
Belki genetik te olabilir.
Biz annem, babam, ağabeyim, ve tüm kızlar tüysüzüz, benim kız baba tarafına çekmiş.
Annem rahmetli 72 yaşında vefat etti, saçındaki beyazları sayabilirdik.
Benimde az, maşallah kızımdaki beyazlar benden fazla
Yani kırışmak, beyaz saç da normal şeyler, olsa ufak müdahele dışında birşey yapmazdım

Gayet güzel kuzum seninde menülerin yarın daha bi sağlıklı olacaksa ona da varız tabiii
Ben bundan sonra sabahları çavdar ekmeğine sandviç yapacağım, lavaş hiç doyurmuyor. Yarın akşam da köfte yoğurt falan düşünüyorum proteine abanayım. Bu hafta 57yi tekrar görmek istiyorum senin hedefin kaçtı canım?

Beyaz saç bizde de yoktur canım. Ben 36yim henüz hiç yok. Ama cildimiz ı ıh... Üçüncü botoksumu yaptırdım..

Allah anneciğine rahmet eylesin canım

70 istiyordum ben canım ama sanırım 65 istiyorum artık bi 70 görürsem inşallah 65 i hedef koyacağım önüme

Boyun 1.70miş 70 de fena değil ama 65 çok daha güzel tabi. İnşallah burda beraber istediğimiz kiloya ineceğiz
İnşallah kuzum benim eşimin boyu çok uzun 1.96 birazda iri eğer çok çok verirsem yanında bu sefer çok küçük kalırım max 65 yeter sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…