- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Süpersin BozacanSon mesajımj yazınca uyandı oğlum, ardından kızım ve misafir geldi , tabagimi yemiyorum ve çok açım. Yemicem kızlar merak etmeyin.
Afiyet olsun mommyMenüm
Kahvaltı 11:00 1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
1 bardak çay
Ara 15:00 1 kupa dibek kahvesi
2 kuru incir
Akşam 17:30 fırında yağsız pişirilmiş yarım filato çipura (büyük olduğu için yarısını yedim)
1 tabak yağsız salata
1 maden suyu
3 litre su
Zipzip- Cordelia sidelya _ASTRAL_
Ay kapı çalınca yarım kalmışEfendimanladim
Gayet güzel kuzum seninde menülerin yarın daha bi sağlıklı olacaksa ona da varız tabiiiYarın ben de sağlıklı yiyeceğim, hep aynı söylüyorum ama
Sağol canımBen de if yapıyorum aslında ama bu hafta 4u gecirdim biraz.Aksamlari yemiyorum hic
Kolay gelsin
Abooo, öyle desene böcüuumm,bırak o böreği bırak çiş o CISo zaman benden sana bı yesil çay ve yatmadan 200 zıp ne dersin yemekten iki saat sonra ziplayabilir misin?Ben de yapayim senin için
Eşime yedirdim hepsini kaptanım,dün sicagiyla dayanamamistimyemedim bugün Ayşe kim
Maşallah canım ya ne güzel,daim olsun inşallahpeki tek çeşit yerdim derken nasıl besleniyordun?Porsiyonların da küçük muydu?
Türkiye'de değilsin sanırım?
Ben bundan sonra sabahları çavdar ekmeğine sandviç yapacağım, lavaş hiç doyurmuyor. Yarın akşam da köfte yoğurt falan düşünüyorum proteine abanayım. Bu hafta 57yi tekrar görmek istiyorumGayet güzel kuzum seninde menülerin yarın daha bi sağlıklı olacaksa ona da varız tabiii
Beyaz saç bizde de yoktur canım. Ben 36yim henüz hiç yok. Ama cildimiz ı ıh... Üçüncü botoksumu yaptırdım..Sağol canım
Türkiyede deyilim, almanyadayım. Ben genelde çorba pek sevmem, sebze yemeği severim, menüde sebze varsa az miktar ekmek batırarak yerdim, aslında hâlâ severim.
Eğer menüde çorba yada pilav varsa peynir ekmek yerdim. Ivır zıvırı haftada 4 gün 1 öğün yapardık.
Rahmetli annem kilolu olduğu için az yağlı yapardı, midem ekşiyor diye az salça koyardı, pek damak tadıma uymuyordu.
Evlenince birde kalabalık aile aynı evde oturunca yemeklerde, ıvır zıvır da şaştı.
Yani dediğim gibi cildim şöyle güzel olsun, kırışmasın diye extra yaptığım birşey yok.
Belki genetik te olabilir.
Biz annem, babam, ağabeyim, ve tüm kızlar tüysüzüz, benim kız baba tarafına çekmiş.
Annem rahmetli 72 yaşında vefat etti, saçındaki beyazları sayabilirdik.
Benimde az, maşallah kızımdaki beyazlar benden fazla
Yani kırışmak, beyaz saç da normal şeyler, olsa ufak müdahele dışında birşey yapmazdım
70 istiyordum ben canım ama sanırım 65 istiyorum artıkBen bundan sonra sabahları çavdar ekmeğine sandviç yapacağım, lavaş hiç doyurmuyor. Yarın akşam da köfte yoğurt falan düşünüyorum proteine abanayım. Bu hafta 57yi tekrar görmek istiyorumsenin hedefin kaçtı canım?
Amin canım sağolBeyaz saç bizde de yoktur canım. Ben 36yim henüz hiç yok. Ama cildimiz ı ıh... Üçüncü botoksumu yaptırdım..
Allah anneciğine rahmet eylesin canım
Boyun 1.70miş 70 de fena değil ama 65 çok daha güzel tabi. İnşallah burda beraber istediğimiz kiloya ineceğiz70 istiyordum ben canım ama sanırım 65 istiyorum artıkbi 70 görürsem inşallah 65 i hedef koyacağım önüme
Hatta birkaç ay içinde 60a inersen arada istediğin gibi yeme payın da olur70 istiyordum ben canım ama sanırım 65 istiyorum artıkbi 70 görürsem inşallah 65 i hedef koyacağım önüme
İnşallah kuzumBoyun 1.70miş 70 de fena değil ama 65 çok daha güzel tabi. İnşallah burda beraber istediğimiz kiloya ineceğiz
Ooooo evet baya farkınız olurİnşallah kuzumbenim eşimin boyu çok uzun 1.96 birazda iri eğer çok çok verirsem yanında bu sefer çok küçük kalırım max 65 yeter sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?