- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
O zamana kadar bir kısmını veririm inşallah
aminnn insan soka giriyor boyle gencecik insanlardan pat diye boyle haber alinca.Cumaya kadar etksii gecer canim
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin
Ayyyy gözleme kesin. Yanına neler eklerim bilmemCuma gününe ne yiyeceksin
Yaa kardesimde burda olunca birazcik fazla yedimİnşallah canım fazlan yok zaten öyle
Tantuni yiyeceğimAyyyy gözleme kesin. Yanına neler eklerim bilmemsen??
Afiyet olsun kaptanım, 15 bin adımla hepsi erir giderYaa kardesimde burda olunca birazcik fazla yedim
Zipzip- kaptanım ellerine sağlık
Maviş takımım genel olarak artı gelsek de Cuma’ya kadar bu artıları eksiye çevireceğinize inanıyorum
sidelya şimam tebrik ederim canım, güzel eksiler var takımında
Maviş takımımdanugurbocuuu beraber sırt sırta yarışmak güzeldi, bundan sonra da yine aynı takımda karşılaşırız inşallah canım Elhan ablacım buyur gel ablalık yap bize şirin ablamız ol
Şiracim abla olarak kabul ettiğin için onur duydum çok teşekkür ederim.Zipzip- kaptanım ellerine sağlık
Maviş takımım genel olarak artı gelsek de Cuma’ya kadar bu artıları eksiye çevireceğinize inanıyorum
sidelya şimam tebrik ederim canım, güzel eksiler var takımında
Maviş takımımdanugurbocuuu beraber sırt sırta yarışmak güzeldi, bundan sonra da yine aynı takımda karşılaşırız inşallah canım Elhan ablacım buyur gel ablalık yap bize şirin ablamız ol
Teşekkür ederim bitanemElhan şirin baba oldun. ugurbocuuu alevler içinde yakacaksın mavisleri.
Her iki takım için hayırlı olsun.
Daha 9000 adimdayim simdi kalkıp tamamlayacagimAfiyet olsun kaptanım, 15 bin adımla hepsi erir gider
Yeni kaptanım güvenin için çok teşekkür ederim.Korumak ne kelime 60 ı bile görürsün ablacım
İyi geçti tatlımKokay gelsin
İyi dersler
Canım sigaranin tütünündeki kanserojen maddeler kadar da çok değildir ...hepsi ticari kaygı. İnanmıyorum ben...Bişiler dönmü zaten dr da dedi içindeki etken madde kanser olayı diye.
Noldu, karşı takıma mı geçtinİyi geçti tatlım
Bizi bir 50 gr ayırdı biliyorsun di mi
Rakibiz artık.
Teşekküler canimAfiyet olsun canım
65 olmak cok istiyorum kuzumAfiyet olsun canım sen baya iddialı geliyorsun
Şira beni alır mı ki diye aklımdan geçiyordu açmışım şom ağzımı
Yapabildiğimin en iyisini son gücümle yaptım. Nasip abla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?