Teşekkür ederim canım. Benim bebe çok bağırdı başım ağrıdı calla. Işık da rahatsız ediyorAmaaaan migren berbattır. Geçmiş olsun Şiram
Yakınımda oluşun bana güç veriyor şekerimHayırlı olsun canım
Merak etme hep yakınındayım
Sen beni geçecen belli oldu
Bakmak lazım canikom zayıflarsak ara veririz zayıflayamazsak devam ederizHaftaya ara veriyor muyuz böcük??
Dombilim ben de bitiremedim tatlım36 dkdır geçmiş okuyorum, anca sabah 8 den öğlen 12.30 a gelebildimKolay gelsin şimdiden
Aslına döndün diyorsun yaniZaten hiç aklım almıyordu ki sen maviydin, nasıl gittin de kırmızı oldun
BurdaymmmmSen nerelerdesin bakiiim hiç karşılaşmıyoruz bu ara
En güzeli hiç muhatab olmamak lazım en doğrusunu yapmışsın biz samimi gibiydik şimdi düşmanızBen muhattap olmuyorum canım. Tanımıyorum da zaten. Bi karşı komşu beni tanır o da ismini yanlış biliyormuşgeçen gün Serap dedi bana, yok dedim ‘ Gölgelerin gücü adına , ben şirayım ‘
Bebe büyüyünce sen ona bağırTeşekkür ederim canım. Benim bebe çok bağırdı başım ağrıdı calla. Işık da rahatsız ediyor
Bu haftaki hedefin ne böcükümBakmak lazım canikom zayıflarsak ara veririz zayıflayamazsak devam ederiz
Tabi ki kankammmmBurdaymmmm
Özledin mi yoksa
İnşallah canım.aminn
hic bilmiyorum canim, ama kuzenim ebe hemsire, o yuzden eside asi olmustur doye dusunuyorum.
amin cok tesekkurler
aminn cok tesekkurler.
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Ameliyattan cikmis, suan uyutuyorlarmis. Baska bir bilgi gelmedi henuz bana. Stent takilmis. Insallah uyandiginda her sey sorunsuz cikar. En azindan ameliyati atlatti, sonucda iyi olur insallah
Hoş geldin canımHoşbuldum
Dün spor yaptım canım. Olan o olduAy cicikuşum ne oldu sana çok geçmiş olsun
Aman unutsan ne olacak kaptanım. İnsanlar be hastalıklarla uğraşıyor, hepi topu kas ağrısı
Yarin tamamlarim canimCanım 9 dk lık yolun kalmış ama çok yorulduysan yarın tamamlarsın artık
Aaaa cicikuşum çok çok geçmiş olsunDün spor yaptım canım. Olan o oldune zaman lunge hareketi yapsam bacaklarım iptal olur zaten. Bu sefer idmanlıyım diye fazla fazla yaptım, kalça kemiğinden diz kapağıma kadar et kesildim resmen. Neyse, gün bitti, yatağa girdim, ev mis gibi yemek kokuyor yarına daha iyi olurum herhalde
Ben bıraktım, ipin ucu kaçmış. Bir de telefonda nasıl zor oluyor… Beğene beğene giderken hasta birine rastlıyorum, yada alıntılanmış bir mesaja denk geliyorum. Ona mesaj yazayım derken/önceki mesajlara giderken komple karışıyor ortalıkDombilim ben de bitiremedim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?