Bu hafta bana destek oldun kendime gelmemi sağladın. Şimdi de sıra bende tatlım. Emin ol sen de büyük bir sıçrama yapacaksın. Asla kendini bırakma daha çok asıl ...harika öğünler hazırla kendine. Ödem yapan şeylerden uzak dur. Sanki yedim kuralını uygula...çok aciktigin zaman...takımlar değişiyor ama biz hep aynıyız .
Biricikim sanki yedim kuralı nedir kiBu hafta bana destek oldun kendime gelmemi sağladın. Şimdi de sıra bende tatlım. Emin ol sen de büyük bir sıçrama yapacaksın. Asla kendini bırakma daha çok asıl ...harika öğünler hazırla kendine. Ödem yapan şeylerden uzak dur. Sanki yedim kuralını uygula...çok aciktigin zaman...takımlar değişiyor ama biz hep aynıyız .
İnşallah bir an önce hallolur cordişyamİnternet sorunum ve yoğunluğum devam ediyor.
Şirin annemŞirin abla
Sana kalpler çilekler güller yolluyorum canım ablacığım ❤❤❤❤❤Bu hafta bana destek oldun kendime gelmemi sağladın. Şimdi de sıra bende tatlım. Emin ol sen de büyük bir sıçrama yapacaksın. Asla kendini bırakma daha çok asıl ...harika öğünler hazırla kendine. Ödem yapan şeylerden uzak dur. Sanki yedim kuralını uygula...çok aciktigin zaman...takımlar değişiyor ama biz hep aynıyız .
Dolabi açıp bakıyorum ne yesem diye ciss bir şey gözüme carptiysa sanki yedim diyorum kendime. Büyük bir pismanlik hissediyorum ama yemedim ki sonra mutlu oluyorum.Biricikim sanki yedim kuralı nedir ki
Tamam ben de eveeet diyeceğimSana kalpler çilekler güller yolluyorum canım ablacığım ❤❤❤❤❤evet dikkat edeceğim kırmızı kaptan olup seni seçeceğim
Dolabi açıp bakıyorum ne yesem diye ciss bir şey gözüme carptiysa sanki yedim diyorum kendime. Büyük bir pismanlik hissediyorum ama yemedim ki sonra mutlu oluyorum.
Anlaştık o zaman kilo verecem diye kendini hasta etme kuzumSaracım bugünlük böyle oldu yarın daha iyi besleneceğim inşallah
Kız eksi görürsek ara vermeyecek miydik bize özel takımımız rengimiz olmayacak mıydı? Sattın beniSana kalpler çilekler güller yolluyorum canım ablacığım ❤❤❤❤❤evet dikkat edeceğim kırmızı kaptan olup seni seçeceğim
Tamamdır benim canım SaracımAnlaştık o zaman kilo verecem diye kendini hasta etme kuzum
Güzel taktik Elhan ımDolabi açıp bakıyorum ne yesem diye ciss bir şey gözüme carptiysa sanki yedim diyorum kendime. Büyük bir pismanlik hissediyorum ama yemedim ki sonra mutlu oluyorum.
Afiyet olsun canım da Eylül menüsünü kopyala yapıştır yaptığın çok belli21 Eylül p.tesi menü
Sabah 10.30
3 wasa
1 kk peynir
6 zeytin
öğle 15 00
1 kase tarhaba çorbası
2 baget
1 wasa
ara
1 avuç fıstık
sütlü kahve
akşam 19.00
2 kaşık yoğurtsuz yağsız haşlanmış mantı
salata
Zipzip- Kendinin en iyi hali ol @B O Z A
spor yapacak halim yok.
570 puan.
Annen nasıl oldu canımİnternet sorunum ve yoğunluğum devam ediyor.
Doydun mu canım bu menüyle sen21 Eylül p.tesi menü
Sabah 10.30
3 wasa
1 kk peynir
6 zeytin
öğle 15 00
1 kase tarhaba çorbası
2 baget
1 wasa
ara
1 avuç fıstık
sütlü kahve
akşam 19.00
2 kaşık yoğurtsuz yağsız haşlanmış mantı
salata
Zipzip- Kendinin en iyi hali ol @B O Z A
spor yapacak halim yok.
570 puan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?