Ben de car car kavga edemem valla. Bizim yan komşumuz çocuğu yüzünden selamı sabahı kestik. Allah ona zaten cezalarını vermiş öyle bir çocukla neyse fazla konuşmak istemiyorum fena dertliyimKadın kocasının hakkından geliyor. Kız kadın bana bağırsa çağırsa, benim sesim de çıkmaz
Aaaaaaaa rabbim korusun asla kıyafetle tartılamamBen hep kıyafetlerimle tartılırım
Sen de benim gibi cümleler kuruyosunBu cuma 57 göreyim, ama 57.9 istemem düz 57 isterim amin
Diyorum ya ruh eşiyizSen de benim gibi cümleler kuruyosun
Senin yazdıklarını görünce bazen ben yazdım sanıyorumSen de benim gibi cümleler kuruyosun
Afiyet olsun canım ne güzel sağlıklı ve dolu menü21.03.2022 pazartesi menü
08.30
Sadece nescafe şekersiz sütsüz
Sabah 09.40
İki dilim tambuğday ekmek arası yumurta
Biraz krem peynir biraz kuru domates ezmesi
Roka
11.20
Sade nescafe
Öğlen 14.35
6 yk Karnabahar salatası
15.00
Şekersiz çay
16.40
Bir ufak paket Altınkılıç kefirli yoğurt
Akşam 19.10
Bir kepçe yoğurtlu buğdaylı nohutlu yoğurt çorbası
2 yk domatesli arpacık soğanlı et yahni
1 yk haşlanmış patates
2 yk yoğurtlu köz biber ezmesi
2.5 litre su
6180 adım
Afiyet olsun kuzum, şifa olsun. Sporun da şahane tebrik ederim21 Mart menüsü
6.45 filitre k
7.50 2 yk aptates salatasi, 1 h yumurta,3 zeytin
1 yeşilçay
12.40 4 yk patates salatası,1 yumurta ekledim(okulda yiyince),5 zeytin
15.00 4 fındık,1 ceviz, 1 incir pestili
17.30 2 kepçe kuru fasulye, yarım soğan, yeşillik,bir kase yoğurt
Yeşilçay,1 lt su, yarım sade soda(bitiremedim tuvalete taşımaktan)
18000adim(sabaha kadar Tibet yolunda bı bin daha atarım galiba),1250 zıp, 50 squat @Cordelia She-Raa @Zipzip-
(Zıplar değil de şu squat mahvetti bacaklarımı) @ugurbocuuu mm sen naptın?
İnşallah canım ama ilacı kullanamıyorum canım çarpıntı yapıyorAaaaa ilaç da mı varinşallah hemen düzelir canım durumun
Oyyyİstanbul da bırrrrrrr
Güne iş dolayısıyla erken başladğım için 2 öğüns de çok kan şekerim düşüyor ama ara öğünlerde genellikle kefir vs tüketmeye çalışıyorum zaten şekerli meyveler yerineCanım 2 önerim var bende de insülin direnci var ben biraz şöyle çözdüm 2 öğün yiyorum arada hiç bir şey yemiyorum meyve canın çekerse yanında fındık fıstık tahin ceviz gibi şeylerle ye ( kırmızı elma üzüm karpuz ... Çok şekerli şeyler yeme çok çabuk acıktırıyor )
Muz ve fıstık ezmesi öneririm ara öğün olarak kışın yazın çilek fln yiyebilirsin şeker oranı çok düşük bi dene istersen acıktıkça mutlaka dolabında ayran ve kefir olsun 1 bardak insanı çok hızlı toparlıyor hem insülin olayına da çok faydalı bir süre şekeri tamamen bırakırsan gerçekten düşüyordaha öncelerde düşürdüm ben çünkü . Sadece tatlı işini ve kaçamak olayını tamamen bırakmak gerek
Doktor verdi canım ama çarpıntı yapıyor kullanamıyorum. Tarçına alerjim var maalesef tükettiğim an nefesim kesiliyorMeraba oncelikle hosgeldin ben bu aralar pek bakamadim :)
Dr mu verdi kendinmi kullaniyorsun ilacı? Şeker den çok insulin direncine bakip veriyor doktorlar. Homair değeri birde hb1ac gibi bir değerdi o yüksekse veriliyor. 2019da bende kullandim, geçen sene diyete ilk başladığımda da bu değerler yüksekti ama emzirdigim icin kullanmadim. Şuan kg verdikten sonra düştü değer. Şeker isteğini kontrol etmek icin kabuk ve toz tarçın epey kullandım
TeşekkürlerAfiyet olsun
Afiyet olsun
Hayırlı geceler
Anladım,yazmamız gerektiğini düşününce biraz daha icesi geliyor insanın
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım ne güzel sağlıklı ve dolu menü
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun kaptanim
Canım 9 dk lık yolun kalmış ama çok yorulduysan yarın tamamlarsın artık
İnşallah en kısa zamanda normale döner canımİnşallah canım ama ilacı kullanamıyorum canım çarpıntı yapıyor
Oyyy
Güne iş dolayısıyla erken başladğım için 2 öğüns de çok kan şekerim düşüyor ama ara öğünlerde genellikle kefir vs tüketmeye çalışıyorum zaten şekerli meyveler yerine
Doktor verdi canım ama çarpıntı yapıyor kullanamıyorum. Tarçına alerjim var maalesef tükettiğim an nefesim kesiliyor
Teşekkürler
Ay benim de adımım tam o kadar. 9 dk dayanayim bari çocuğu yatırıpCanım 9 dk lık yolun kalmış ama çok yorulduysan yarın tamamlarsın artık
Kuzum transfer oldun. Kırmızı takım sana uğur getirsinShe-Raa beni yollamışsın
Migrenim tuttu. Ben de hedefimi tamamlayıp yatacağımAy benim de adımım tam o kadar. 9 dk dayanayim bari çocuğu yatırıp
Amaaaan migren berbattır. Geçmiş olsun ŞiramMigrenim tuttu. Ben de hedefimi tamamlayıp yatacağım
İnşallah canımİnşallah en kısa zamanda normale döner canım
Ben muhattap olmuyorum canım. Tanımıyorum da zaten. Bi karşı komşu beni tanır o da ismini yanlış biliyormuşBen de car car kavga edemem valla. Bizim yan komşumuz çocuğu yüzünden selamı sabahı kestik. Allah ona zaten cezalarını vermiş öyle bir çocukla neyse fazla konuşmak istemiyorum fena dertliyimsen inşallah bir sorun yaşamazsın Şiram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?