Ameliyat inşallah başarılı geçmiştir canım. Allah ailesine bağışlasın. Haber aldın mı ?Kizlar kuzenimin esinin beynine bu sabah pihti atmis. Ordu'dan trabzona hastaneye goturduler. Suan trabzonda ameliyatta. Doktorlar yuzde 20 umit vermisler. Daha gencecik, biri ilk okulda biri 5 yasinda 2 cocuklari var. Nolur dua edin sizde, Allah esine cocuklarina bagislasin onu. Suan ameliyatta, kafam onda o yuzden bildirimi falanda unuttum bugun
Afiyet olsun canımYediklerimi paylaşayım hemen,
Kahvaltı 11.00
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 2 kk peynir, domates, salatalıkla sandviç (karbonhidrat almayacaktım ama çok rahatsız hissettim kendimi kabızlık nedeniyle)
Akşam 18.00
1 kase tavuk suyuna çorba (az şehriyeli),
1 kase yoğurt.
1 dilim dün paylaştığım fit kekten yedim.
Su:3 lt ye az kaldı.She-Raa Zipzip- @North River
Afiyet olsun böcükümMenü
Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
Öğlen az şekerli türk kahvesi
Akşam 1 tabak pırasa yemeği ekmek yok salata acibiber turşusu
Zipzip-
Tmm canım görüşürüz12 ye dogru gelirim kizlar
Afiyet olsun canimMenü
Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
Öğlen az şekerli türk kahvesi
Akşam 1 tabak pırasa yemeği ekmek yok salata acibiber turşusu
Zipzip-
Sarilalimkader kurbanları gel sarilak kuzum
Canım ben zıplayamam ki. Alt kattaki çirkef kadın evi basar vallaZipzip- @Cordelia She-Raa aklıma ne geldi biz eskiden takımımızda iki gün adım bir gün de zıp yarışı yapardık.Spora teşvik ediyordu.Mesela 10a kadar herkes adım ya da zıp sayısını özelden gönderiyordu.O kişi de sonrasında sonuçları açıklıyordu.Heyecanli oluyordu Biraz önce bin tane ziplarken aklıma geldi.500 zipalayacaktim aslında, hadi 750 olsun dedim sonra bı baktım 1030 olmuş.Simdi onu 10100e tamamlamak için ziplayacagim ki hızımı alamayıp 1250 falan olacak ne dersiniz yapak mi
Meraba oncelikle hosgeldin ben bu aralar pek bakamadim :)Glucophage canım normalde benm şekerim 110 bile olmaz babam şeker hastası olduğu için sık sık ölçüyorum önlem almak amacıyla hani olur genetik falandır diye ama ilacı aldığım zaman 70 kere kadar düşüyor. Bir gün öyle düştü kafamı kaldıramadım saatlerce
Haftaya ara veriyor muyuz böcük??
Naaaaalet gelsin bazı komşularaCanım ben zıplayamam ki. Alt kattaki çirkef kadın evi basar valla
Kadın kocasının hakkından geliyor. Kız kadın bana bağırsa çağırsa, benim sesim de çıkmazNaaaaalet gelsin bazı komşularabir tane de bizde var ıyyy
Afiyet olsun21.03.2022 pazartesi menü
08.30
Sadece nescafe şekersiz sütsüz
Sabah 09.40
İki dilim tambuğday ekmek arası yumurta
Biraz krem peynir biraz kuru domates ezmesi
Roka
11.20
Sade nescafe
Öğlen 14.35
6 yk Karnabahar salatası
15.00
Şekersiz çay
16.40
Bir ufak paket Altınkılıç kefirli yoğurt
Akşam 19.10
Bir kepçe yoğurtlu buğdaylı nohutlu yoğurt çorbası
2 yk domatesli arpacık soğanlı et yahni
1 yk haşlanmış patates
2 yk yoğurtlu köz biber ezmesi
2.5 litre su
6180 adım
Afiyet olsun21 Mart menüsü
6.45 filitre k
7.50 2 yk aptates salatasi, 1 h yumurta,3 zeytin
1 yeşilçay
12.40 4 yk patates salatası,1 yumurta ekledim(okulda yiyince),5 zeytin
15.00 4 fındık,1 ceviz, 1 incir pestili
17.30 2 kepçe kuru fasulye, yarım soğan, yeşillik,bir kase yoğurt
Yeşilçay,1 lt su, yarım sade soda(bitiremedim tuvalete taşımaktan)
18000adim(sabaha kadar Tibet yolunda bı bin daha atarım galiba),1250 zıp, 50 squat @Cordelia She-Raa Zipzip-
(Zıplar değil de şu squat mahvetti bacaklarımı) ugurbocuuu mm sen naptın?
Hayırlı gecelerBen uyuyorum hanımlar geç bile kaldımcümleten hayırlı geceleer
Anladım,yazmamız gerektiğini düşününce biraz daha icesi geliyor insanın@B O Z A 1 buçuk litre fln canımo yüzden yazmadımm
Ben hep kıyafetlerimle tartılırımSağol. Maalesef iş yerinde tartilma şansım yok. Müsait yer yok soyunacakyarın sabah kıyafetli tartılicam. Kıyafetsiz de tartılirim. Çıkmadan o iş bende sanki farklı bir işmiş gibi
Sağol,
Sağol
Bu iyiydi bak. Kaptan olunca deneme süresini beklemeden geçti diye düşündüm ama grup yüzdesine gelince denemedemiyim diye düşünüyorum, manyak @B O Z A
Afiyet olsun
Destekliyorum seni, inşaallah basaracaksin
Afiyet olsun
Amin amin
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?